- 31 Temmuz 2010
- 199
- 52
- 118
Kaç kilo olduğumu bilmiyorum şuan ama tahmin edebiliyorum 60ın üzerindeyim kesin. 65 olmadım hiç maks.62 oldum boyum 1.57 18 yaşındayım zayıflamak istiyorum. Dün geç yattım bayağı haliyle geç kalktım 12-13 gibi kalkınca salata yaptım kendime 2-3 kaşık yedim yanında 2 parmak kadar ekmek yedim sonra 50 gr. gibi üzüm yedim onun dışında devamlı su içmeye karar verdim şuana kadar 1.200 Litre su içtim böyle devam etmeyi düşünüyorum.
Diyetimin kuralları:
-Ekmek yemek 1 kere olacak ve dediğim gibi çok az miktarlar.
-Günde en az 1.500 L su içmek
-Ağırlıklı sebze ve meyve tüketmek
-Yağlı tuzlu hamur işi yemek kısacası 3 beyaz yok
-Öğün olarak birşey hesaplamadım henüz sabah ara öğle ara akşam diye düşünüyorum şimdilik geç kalktığım için bugün öğünü uygulamadım yarın yapıcam
Bu biraz şok diyet olacak ama yapacak birşey yok bunu yeme alışkanlığı haline getirmeyi düşünüyorum. Bundan önce yaptığım diyetlerde 1 haftada 3 kilo verdiğim olmuştu tabi bu kadar ağır değildi günlük 800 kalorili felandı. Bu diyetle daha fazla kilo vereceğimden eminim :)
Diyetimin kuralları:
-Ekmek yemek 1 kere olacak ve dediğim gibi çok az miktarlar.
-Günde en az 1.500 L su içmek
-Ağırlıklı sebze ve meyve tüketmek
-Yağlı tuzlu hamur işi yemek kısacası 3 beyaz yok
-Öğün olarak birşey hesaplamadım henüz sabah ara öğle ara akşam diye düşünüyorum şimdilik geç kalktığım için bugün öğünü uygulamadım yarın yapıcam
Bu biraz şok diyet olacak ama yapacak birşey yok bunu yeme alışkanlığı haline getirmeyi düşünüyorum. Bundan önce yaptığım diyetlerde 1 haftada 3 kilo verdiğim olmuştu tabi bu kadar ağır değildi günlük 800 kalorili felandı. Bu diyetle daha fazla kilo vereceğimden eminim :)