Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben yaziyorum tatlim yazmazmiyim aynisinida ben duundum:) buarada 1kilo almana cok uzuldum ve kzdim nasil yaparsin kndn icin yap bunu. ceza ver kendine bence :))))
ben yaziyorum tatlim yazmazmiyim aynisinida ben duundum:) buarada 1kilo almana cok uzuldum ve kzdim nasil yaparsin kndn icin yap bunu. ceza ver kendine bence :))))
sallama guzelim once kndin icn vercn bn 83 ten 79.5 e dustum yawas yawas gidio mutluyum ilk hdefm 70 snrasinda bir 5 kili daha versem super olur valla 65
inş basarili olursun canım sınavlarında.... aynı canım kılomda bı degısıklık yok amaa bozmadım sadece sıkı yapmıyorum.. yaz temızlıgıne basladım yuruyus yapamyorum bu sure zarfında ondan .... temızlıgım bıtsın daha sıkı bı sekılde gelıyoooruuuummm
sen nekadar verdın