- Konu Sahibi lightcola fun
- #10.541
hayırlı sabahlar kızlar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sabah bi şekersiz çayla minicik biberli ekmek yedim öğlen ne var bakalımyaaa benim kocam haftada 4 kilo veririm ben demişti bende yok daha neler demiştim 2 gün önce 102,60 dı bugün 99,70 nasıl becerio bu adam anlamıorum yioda sürekli düşünce gücüyle veriomuş
![]()
tesekkur ederim mehayim sonunda dondum.
cok kotu hasta oldum.yeni yeni iyilesiyorum.burayada ugrayamadim beni merak eden arkadaslara tesekkurler geldim artik.yalniz kilo olcumu felan yapmadim bir haftam cok kotu gecti insallah gelecek hafta tamamen kendime gelmis olacagim.
mehayim diyette cok guzel gidiyorsun canim azmine hayranim.
ben hala veremedim oysa ayni kiloyla baslamistik.
mrb mehay sen burdaki diyetleri hiç denedinmi yoksa kafana göremi diyet yapıosun şu 5 günde 5 kilo diyetini yapsammı acaba
dilekcim o sari sacli fotoda kac kiloydun???
orada 60 kilodum canım onu hedefliorum işte şuan 70,90ım ölçülerimde bel 82 kalça 110
ilk olarak 65i hedefledim sonrada 60 inş şu altıları bi görsem lapayı nasıl yapıosun
bel 82 miiiii:1shok: yaa ben 63 kiloyum boyumda 1.70 bel 87 den 85 e yeni indi..benmi yanlis yerden olcuyorum yoksa sen gobek deliginin ustunden olcmuyormusun???
cok guzel olmus cizelgen :))
ohbe oldu sonunda çoook saol canım sayendeopuyorumnanaktan
bisey degil canim sifreni degistir yoksa ilk benim pc den yaptigim icin cizelgeyi bende cizelge yapmak isteyince seninkinin aynisi cikiyor yada yanlis sifre diyor :)))