- Konu Sahibi lightcola fun
- #10.521
hihihihih dıyorum sana ohh yarasın afıyet seker olsun bende az bı parca borek yedım :))) aman o kadar da olcak ya metebolızmayı sasırtmamıs lazım arada deılmı???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hihihihih dıyorum sana ohh yarasın afıyet seker olsun bende az bı parca borek yedım :))) aman o kadar da olcak ya metebolızmayı sasırtmamıs lazım arada deılmı???
ayyy ebn hıc dırenemıyorum y a bu sene hemencceık aman nolcak bı kere ye dıyorum bıtırene kdr ne olursa yıyorum ıste bu aralar bıraz ıyıyım regl donemı gelmeden bıraz vereyım![]()
Selam kızlar nasılsınız?
Toprak suuuuu inanamıyorum,çok sevindim seni gördüğüme
ablacım nasılsın nbr nasıl gıdıyor ya ben bısıler yedım dayanamadım :8pişman oldum ama iş işten gectı cok uzuldum ya bgn cok gzl gecmıstı ama yesıllık yedım en azından daha sodamı ıcıcem bıısymeıcem yatana kadar
ben şimdi çıkıyorum canım dizimin yeni bölümü başladı onu seyredecem bu akşam artık girmem yarın görüşürüz artık boğuşmanın tadını çıkar canım bir bakıyorsunki büyümüşler anlamıyosun bile yıllar nasıl geçiyor hadi canım size iyi boğuşmalar kocaman öpüyorum kuzularını iyi akşamlar opuyorumnanaktan