Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hihihihih dıyorum sana ohh yarasın afıyet seker olsun bende az bı parca borek yedım :))) aman o kadar da olcak ya metebolızmayı sasırtmamıs lazım arada deılmı???

hihihihih dıyorum sana ohh yarasın afıyet seker olsun bende az bı parca borek yedım :))) aman o kadar da olcak ya metebolızmayı sasırtmamıs lazım arada deılmı???

benimki fena sasirdi bugun hatta azdi iyice dahada istiyorsırnaşık şey
ama direniyorum ona istedigini vermiycemsüprizzzzz

ayyy ebn hıc dırenemıyorum y a bu sene hemencceık aman nolcak bı kere ye dıyorum bıtırene kdr ne olursa yıyorum ıste bu aralar bıraz ıyıyım regl donemı gelmeden bıraz vereyım ;)

ana kımse gelıp gıtmemıs hala
aksam:az corba az yesıl fasulye ıkı tanede patates :( yrm kepek ekmek ama saat 5te yedım bıttı yuruyusumuzude yapıp geldık cok ii oldu bırazdan bı soda dusunuyorum aksma da elma yerım o kadar bakalım sbh tartı ne dıcek bana

Selam kızlar nasılsınız?

Toprak suuuuu inanamıyorum,çok sevindim seni gördüğüme

aaybis bende çok sevindim canım seni gördüğüme sen gelmişsin ben çıkmışım tatlım uzun süre oldu görüşmiyeli nasılsın neler yapıyorsun fıstık kızın nasıl dahada büyümüştür deilmi buralardaysan arada gel canım kocaman öpüyorum Şeniz

ablacım nasılsın nbr nasıl gıdıyor ya ben bısıler yedım dayanamadım :8pişman oldum ama iş işten gectı cok uzuldum ya bgn cok gzl gecmıstı ama yesıllık yedım en azından daha sodamı ıcıcem bıısymeıcem yatana kadar

selam kıslar bugün giremedim hiç çok yoğundum sabahdan doktora gittim diş filmi çektirdim perşembede tedaviye gidecem öğleden sonrada rahmetli annemin kabrini ziyarete gittik senağlama eşimle ordan dönünce canım hiçbişe yapmak istemedi yemek yemenin dışında tabii ben üzüntüden çok yiyorum doymak nedir bilmiyom o kadar sapıttımki evde ne var ne yok sırasıyla götürdüm şimdi çok pişmanım ama yapacak bişe yok :utangac:
artık önümüze bakacağız yarın yeniden başlıyacağız
sempatiğim sende hoş gelmişsin canım evdesin artık sık uğra özledik seni Şeniz
prensesde eskisi gibi uğramıyor artık
yesa da yok
dilekciğim çok isteklisin inşallah kısa sürede hedefine ulaşacaksın canım
nazlıbaharcım harikasın ya bravo alkisalkisalkis sana aksatmadan iki çocuğa rağmen yürüyüşlerini aksatmıyorsun helal sana Şeniz
mehaycım sen zaten çok istikrarlı gidiyosun nazlıbaharlada didişmenize bayıldım asık suratla geldim ama yazdıklarınızı okuyunca tebessüm etmeye başladım nedeyim size ben Allah hepinizi annenize-babanıza,çocuklarınıza ve tüm sevdiklerinize bağışlasın yuvlarınızda huzurlu etsin :Saruboceq: hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan

ablacım nasılsın nbr nasıl gıdıyor ya ben bısıler yedım dayanamadım :8pişman oldum ama iş işten gectı cok uzuldum ya bgn cok gzl gecmıstı ama yesıllık yedım en azından daha sodamı ıcıcem bıısymeıcem yatana kadar

iyiyim tatlım sen nasılsın
üzülme canım banada bazen öyle oluyor yiyorum sonrasında pişmanlık
olsun oda arada bir ne yapalım

amın ablacım amın cumlemızın ıns.
bende pıman oldum ama napalım oldu bı kere Allah tan yesıllık yedım yani neyse
yuruyuslerımı yapmaya calısıyorum ewet yavas tempoda da olsa .....:(ewde oturmaktan ıyıdır
sımıde ıkısyl e bogusuyorum :))))

ben şimdi çıkıyorum canım dizimin yeni bölümü başladı onu seyredecem bu akşam artık girmem yarın görüşürüz artık boğuşmanın tadını çıkar canım bir bakıyorsunki büyümüşler anlamıyosun bile yıllar nasıl geçiyor hadi canım size iyi boğuşmalar kocaman öpüyorum kuzularını iyi akşamlar opuyorumnanaktan

bu meyvelı bıtkı cayları hakkında ne dusunuyorsunuz bımde ındırıme gırmıs lımonlu ve seftalılı bilgilerınızı paylasırmızsıznı

ben şimdi çıkıyorum canım dizimin yeni bölümü başladı onu seyredecem bu akşam artık girmem yarın görüşürüz artık boğuşmanın tadını çıkar canım bir bakıyorsunki büyümüşler anlamıyosun bile yıllar nasıl geçiyor hadi canım size iyi boğuşmalar kocaman öpüyorum kuzularını iyi akşamlar opuyorumnanaktan

genıs aıleyı ızlıyorsun dımı hehehe bızde ...cok saol bızde optuk

günaydınlar dün sabah 71,20 dim bugün 70,90 benim için çokk ii bir aşama çünkü sürekli 71 görmek canımı sıkıodu artık dahada azimliyim ayrıca ölçülerimde bel 82 basen 110:( orantıya bakın:D

gnydn
ya ben sasırdım mehayım sana dadanıcam derken bana bişi oldu yıyıp duruyorum
sbh:ıkı kepek ekmekten kasarlı tost bır dılım kek ve yesıl cayyyy hehe yedım yedım yesıl cay ıcııyorum bıde yanında ama öğlen az yıcem ekmek bgn bitti yedım sabha hepsını bakalım

ben sabah bi şekersiz çayla minicik biberli ekmek yedim öğlen ne var bakalım:D yaaa benim kocam haftada 4 kilo veririm ben demişti bende yok daha neler demiştim 2 gün önce 102,60 dı bugün 99,70 nasıl becerio bu adam anlamıorum yioda sürekli düşünce gücüyle veriomuş:D

Back
X