Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yaşasın kaptan gelmiş
hoş geldin canım vereliniortak

[B]ay hosgeldim ablacim ,sende hosgeldin
listeyi falan duzenledim onla ugrasiyodum
zaten baksana kimsemiz kalmadi,
heralde senle ben kalcaz bu gidisle:çok üzgünüm:

benimde bugunki yediklerim

sabah klasik kahvalti
oglen bir elma bir pogaca
ara 2 avuc misir
ogleden sonrada 2 kepce bir tabaktan az dolma manti yedim, bikac catal salata
aksam bir bardak cay bir tane gofret
ara 2 dilim karpuz

cok yemisim dimi, aslinda dolma mantiyi yememem gerekliydi ama haytta hayir diyemicem yemek az yedim arik yarin telafi ederim

yarim saat yurudum,br litre kadr su ictim,bahceye gittigimizden dolayi fazla su icemedim
[/B]

evet canım biraz fazla olmuş
bak mantıyı 1 kepçe karpuzuda 1 dilim yeseydin hiç fena olmıyacaktı
bende karpuz yerken kendimi tutamam ama hiçte masum bir meyve deil bunu bil yeter

evet fazla kacirdim biliyorum ,bunun farkindayim ,artik yarin telafi etcem
karpuz derken aynen oyle cok masum bi meyva degil ,cok sekerli, diyetteyken az yenilmesi gerek
yarin yemek kursum var kedi dili pasta yapcak artik oglen ondan yerim bi dilim, aksamda ya salata yada corba olcak insallah

ablamya onemli degil ne kusura bakcam ben oylesine yazdim,ben olsam bende unutabilirdim ,hic onemli degil

günaydın hatunlar ,nasılsınız?

ayy benim sempatikciğimin doğum günüymüş dün ben bilmiyordum canım yaa bilsem hayatta unutmazdım.nice mutlu,huzurlu yıllar yaşamanı dilerim canım benim opuyorumnanaktan ALLAH hayırlı bir ömür verir sana inşallah Şeniz

Günayyydııın.......
Kızları okula gönderdim.Spora gidene kadar vaktim var.Dün yediklerimi sıralayayım.
Sabah unutum kahvaltı etmeyi
Öğlen fırn makarna
Arada 1/2 simit
Akşam koca bir tabak yağsız bol limonlu,maydanozlu,tavuklu salata
Yememe gereken saateklava: 1 avuç ekşi jelibomla 1 avuç ayçekirdeği yedim.
Gün içinde 45 dakka tempolu yürüyüş yaptım + gece yediklerimden sonra 10 dak. stepper yaptım.

gunaydin kizlar masallah masallah diyetler son gaz gidiyor bende ikinci olmusum vaybe neysem bunada sukur ama hic inemicem galiba 65 bir gorsem diyorum ama biraz zor galiba, oburcum anliyorum seni canim bizde 4 kiz kardesiz annemde senin gibiydi ama ben anneme cok yardimci olurdum evin en buyuk kizi oldugum icin 2.anne pozisyonundaydim. zaten simdide kimse kalmadi ben evlendim yurtdisina geldim .2 side okuyor universitede en sonuncuda ilk okul 5 geccek oyle yani anliyorum seni isin zor allah kolaylik versin.

sempatim gulum iyiki dogdun canim arkadasim kac yasina girdin kiz yas sorulmaz emme ben sorarimkaydirigubbakcemile3 allah sana mutlu hayirli bir omur nasip etsin canim.

bende yeni kahvalti yaptim 1 dilim sume beyaz peynirli ekmek 1 tane muffin kek 1 domates ve 1 fincan cay okula gitmedende 1 kase corba icicem.

günaydın canım nasılsın.bende bilmiyordum sayende şimdi öğrendim du bende kutlayayım.

[ı]tamam ablama sanada iyi geceler
yarin gorusuruz
[/ı]

geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlım.nasılsın.her zaman giremiyorum.ama kılolarla aram ıyı.

merhaba kıslar nasılsınız a.s.
ben bugün biraz daha iyiyim üst dudağımdaki uçukları saymazsam hastalıktan böyle oldu herhalde
oburcuğum akşama kadar iyiymişde ama sonrası felaket olmuş kötükedihüso
kıslar bugün kaçamak olmasın artık bu işi biraz ciddiye alalım yoksa başaramıyacağız
valla sizleri bilmem ama ben bu sefer kesinlikle mutlu sonu görmeyi hedefliyorum
haziran bitmeden sizlere :a015::a015::a015::a015: diyecem Allahın izniyle :lepi:

geçmiş olsun tatlım uçuklar gıcıktır can sıkar hepte aynı yerden çıkar.teramisin diye birkrem var tavsiye ederim.1-2 güne ucuğu söndürüo kurtuyor.
Evet ya size ne oluyor böyle kızlar kaçamak falan filan ohooo böyle giderse işimiz iş valla.
Valla kuzucuklar ben hiç fire vermiyorum.canım çıkıo sabah akşam yürüyecem diye.diyet uğruna zaman zaman wc de zorlanıyorum.ne yıyorumkı ne olsun.onuda bitki çayıyla halledıyorum.ama şu varki kesinlikle şuan sağlıklı besleniyorum.bir ayda 7 kılo verdim nerdeyse vede bunu sağlıksız yapmadım.doktor kontrolunde su içerek diyete uyarak sabah akşam yürüyerek aletlere inip binerek yaptım.inanın kol kaslarım güçlendi artık pazularım çıkıyor o derece yani.

teşekkür ederim canım evde göz için olanı var onu süreyim bari
deri için olanının miyadı dolmuştu geçen attım ama uçuğa iyi geldiğini bilmiyodum benim üst dudak felaket tam fatih ürek oldum diyorum delikafadulden

senide çok tebrik ederim tatlım harika gidiyosun maşallah harikasın
bakıyorum herkes kaçamaklarda böyle kilo verilmezki bende tam iyileşim haftaya yürüyüşlerime tekrar başlıyacam inşallah
herkese sağlıklı zayıflamalar diliyorum ben kalkıp ilacı süreyim bari

slm kızlar yine döndüm ben 1 kilo almış olarak ne kadar kötü değilmi 2 haftada verdiğimi 1 haftada geri alıyorum aşırı bir yemek yeme isteğim var sizdede oluyormu bilmiyorum sıkıntılı olduğumda yemeğe saldırıyorum.sanırım yaşadıklarım üst üste geldi.çok kötü bir dönemden geçiyorum sanki herşey üstüme geliyor

nihulikcim evde deri kremide varmış eşim yenisini koymuş yerine zaten şimdi onu sürdüm tekrar teşekkürler şeker opuyorumnanaktan

kilo veren arkadaşları çok tbr ederim darısı bana inşallah sabah kahvaltı etmedim öğlen bir kase mercimek çorbası içtim akşama bilmiyorum ne yerim

hoş geldin tatlım
kilo almana üzüldüm evet ne zorluklarla verdiğini insan çok kolay bir şekilde geri alıyor bende öyle sıkıntılı olduğum dönemlerde kendimi yemeğe veririm aslında ne yediğimi nekadar yediğimide bilmem
canım zaman zaman hepimizde o sıkıntılı dönemler yaşanıyor ne yapalım insanız biz sevinçde kederde bizler için biran önce bu durumdan kurtulmanı diliyorum
ben bu durumlardayken kendimi genelde sokağa atarım yürüyüş yaparım bana çok iyi geliyor sende dene istersen canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…