- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #6.961
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yaşasın kaptan gelmiş
hoş geldin canım vereliniortak
a.s.a.s.a.s.a.s.
nice yıllara canım sağlık mutluluk ve sevdiklerinle opuyorumnanaktan
saol ablamya iyiki varsinŞeniz
herkese zorla soyleticem bu gidislekaydirigubbakcemile3
günaydın hatunlar ,nasılsınız?
Ayy benim sempatikciğimin doğum günüymüş dün ben bilmiyordum canım yaa bilsem hayatta unutmazdım.nice mutlu,huzurlu yıllar yaşamanı dilerim canım benim opuyorumnanaktan allah hayırlı bir ömür verir sana inşallah şeniz
[ı]tamam ablama sanada iyi geceler
yarin gorusuruz[/ı]
merhaba kıslar nasılsınız a.s.
Ben bugün biraz daha iyiyim üst dudağımdaki uçukları saymazsam hastalıktan böyle oldu herhalde
oburcuğum akşama kadar iyiymişde ama sonrası felaket olmuş kötükedihüso
kıslar bugün kaçamak olmasın artık bu işi biraz ciddiye alalım yoksa başaramıyacağız
valla sizleri bilmem ama ben bu sefer kesinlikle mutlu sonu görmeyi hedefliyorum
haziran bitmeden sizlere :a015::a015::a015::a015: Diyecem allahın izniyle:lepi:
geçmiş olsun tatlım uçuklar gıcıktır can sıkar hepte aynı yerden çıkar.teramisin diye birkrem var tavsiye ederim.1-2 güne ucuğu söndürüo kurtuyor.
Evet ya size ne oluyor böyle kızlar kaçamak falan filan ohooo böyle giderse işimiz iş valla.
Valla kuzucuklar ben hiç fire vermiyorum.canım çıkıo sabah akşam yürüyecem diye.diyet uğruna zaman zaman wc de zorlanıyorum.ne yıyorumkı ne olsun.onuda bitki çayıyla halledıyorum.ama şu varki kesinlikle şuan sağlıklı besleniyorum.bir ayda 7 kılo verdim nerdeyse vede bunu sağlıksız yapmadım.doktor kontrolunde su içerek diyete uyarak sabah akşam yürüyerek aletlere inip binerek yaptım.inanın kol kaslarım güçlendi artık pazularım çıkıyor o derece yani.
slm kızlar yine döndüm ben 1 kilo almış olarak ne kadar kötü değilmi 2 haftada verdiğimi 1 haftada geri alıyorum aşırı bir yemek yeme isteğim var sizdede oluyormu bilmiyorum sıkıntılı olduğumda yemeğe saldırıyorum.sanırım yaşadıklarım üst üste geldi.çok kötü bir dönemden geçiyorum sanki herşey üstüme geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?