- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #6.941
eeee bende öyle yapıyorum zaten şekerler
ekleyin anacıım ben de listeye aç kalmadan çook hafif geçiriyoruz akşamı
ay canim ya telasina bak ,allahim ne guzel cocuk vermis guzel telas icindesin ,insallah banada nasip eder ,ben sevesevekosustururum
canim sende kac cocuk var kac yaslarindalar,sen diyosunki benbiktim ,o cocuklar ne yapsin birsuru sinav su bu diye, onlarda artik hakettiler tatili, ne yapsin anneleri,
kiyafet almaya gelince benim ocuk yok ama bende ucuz bisey gorup hemen alirim dolap hep dolu,bizim malesef burda birilerine veemek gibi biseyimiz olmuyo, turkiyde okadr fakir insan varki keske goturebilsekte versek ,goturmek icinde kilo sorunu var, bizde burda inalar arasinda yardim yeri var oraya atariz aylik gelip toplarlar ,ihtiyaci olan insanlara goturler
gozumuz hic doymuyo valla
gecen hafta az geldin gittin ,gel canim hep birlikte verelim ,bizde vereiyorum hele ben bu ay hic veremedim diyebilirim
hep birlikte el ele verirsek belki veririz
tamam seni ekleyim bugun ,aksam yememe olayina gelince gel sende yap biz topraksuyla yapiyoruz insallah faydasi olur
Bende 3 kız var.En büyükleri lise sınavlarına hazırlanıyor.Kızın canı çıktı.5.sınıftan beri dershane-okul git ,gel.Allaha şükür bu haftasonu sınava girecek.Ne olacaksa ,olacak.Ortanca 3.sınıfta " hadi kızım "demeden iş görmez.Ders çalışmaz yerinden bile kalkmaz.Bırak sabahtan akşama T:V: seyretsin.En küçükleri bu sene 1.sınıfa başladı.Ona da iş yetişmez.Yerinde duramaz ev toplar,çamaşır katlar.Ödevini yapar yeter kızm biraz otur diyoruz.3 kız üçününde ayarı yok.Bir ayar tutturamamışız.
Bende peşlerinde ayar yapmaya çalışıyorum.Vallaha benimde feleğim döndü.Allah eksikliklerini göstermesin herkesin evladına sağlık,mutluluk versin.Olmayanlara hayırlı ,sağlıklı evlat versin.İnanın çok zor.İcabında kocamızı anlayamıyoruz.Derdimizi anlatamıyoruz.Hani bizimle aynı yaş ve olgunluktalarya?!?......Bir de çocukları anlayıp,onlara neyin ne olduğunu anlatmak.Ayakları üzerinde nasıl duracaklarını ve hayatın ne kadar zor olduğunu onlara anlatmak çoook zor.
e canimnapim bugun burda tatl evdeyim ,canim SIKILIYO kimseler yok yaziyorum bende,ah cok kisi olsa neler yaarimda kimse yoksiz ne kadar çok yazıyorsunuz sabah beri dünya şey yazmışsınız okumaya yetişemedim.Ben her sabah takılırım buraya.Ama 1-2 saat kalabilirim.Hatta okullar kapandıktan sonra bu iş daha zor olacak.Çünkü evde net kavgası başlayacak.Neyse bir yol bulacağım.
Bu arada 5 temmuz 'da tataile çıkacakmışız.YAAAANİ bu tarihe kadar benim en azından geçen seneki kiloma dönmem lazım.68-65 kilo olmama lazım.Yoksa hiçbir yazlık kıyafetime sığamayacağım.Ben yeni ve büyük büyük şeyler almak istemiyoooruuum.
Tamam hayatım şimdi de bıcırık gelli,ii çıkmamalazım.Bizim evin hail işte.+5 dak sonra da ortanca gelicak.2 saat sonrada babamız gelecek.Yani ben gene çıktım.
Banttan bullsaaaaam ah keşke bulsaaam!...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?