Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

şekerler ben şimdilik çıkıyorum biraz uzanacam
sakın kaçamak yapmayın kötükedihüso
size kolay gelsin opuyorumnanaktan

25 mayis-1 haziran arası zayıflama yarışmasınin sonuclari

sympathique.............................56.................56................kilo verememis:çok üzgünüm:

moonserose0………..................57.................57................kilo verememis:çok üzgünüm:

princess of rain…………….…....67.5................67...............500 gr vermis:teytey:

whitehall...................................71.2................72...............800 gr almisklava:

bilgen35....................................82.8................belli degil

nihulik.......................................77...................belli degil

akrep33.....................................69.4................68.3................1.1 kilo vermis:hooray:

topraksuu..................................59.5................59.5.................kilo verememis:çok üzgünüm:

cimcime81................................101.1...............101.1...............kilo verememis:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
selam kizlar bugun cok gec kaldimmafoldumben burada tatil oldugu icin esim evdeydi sempaticim kusura bakma canim erkenden kilo bildirimi yapamadim.kilom 67- 500 gr vermisim cok az zaten kac aydir bu kilodan asagiya inemedim artik bikmis durumdayim ne yapcagimi sasirdimmafoldumben adetim bitsin sogan suyuna baslicam. bende aksamlari az yiyorum ya bir corba ve salata hepsi bu neyse kizlar dedim ya esim evde bugun pek yazamicam buraya sonra gorusmek uzere.vereliniortak

prensescim hep ayni durumdayiz, bende baksana bi aydir dogru durust kilo vermedim
guya yarismadayiz, ne yarisiyosak anlamiyorum
her seferinde bu hata diye umut ediyorum
ve insallah bu hafta diye yine umut ediyorum bakalim ne olcak

Kızzlaaarrr ben geldim.........
Evet akşam az yeme listesinde bende varıııım.Sağlam şöyle yapışınca çok can yakan bant nerden bulabilirim.AĞZIMA yapıştırzacağım.Her çıkarışımda canım acısında çok yememek için bana ders olsun.Yok yok 72 kiloya indim.71-72 gidi gidi geliii.
çenemi tutsam gidecek.
Bu arada arkadaşlarla hergün evde en az10 dakikalık spor aletleriyle çalışmaya başladık.Cuma gününden beri yapıyoruz.Gerçi ben salı-cuma sabahları 1 saat aerobikte yapıyorum.Herhalde onuda yapmasam hiç kilo veremeyeceğim.

Bende 3 kız var.En büyükleri lise sınavlarına hazırlanıyor.Kızın canı çıktı.5.sınıftan beri dershane-okul git ,gel.Allaha şükür bu haftasonu sınava girecek.Ne olacaksa ,olacak.Ortanca 3.sınıfta " hadi kızım "demeden iş görmez.Ders çalışmaz yerinden bile kalkmaz.Bırak sabahtan akşama T:V: seyretsin.En küçükleri bu sene 1.sınıfa başladı.Ona da iş yetişmez.Yerinde duramaz ev toplar,çamaşır katlar.Ödevini yapar yeter kızm biraz otur diyoruz.3 kız üçününde ayarı yok.Bir ayar tutturamamışız.
Bende peşlerinde ayar yapmaya çalışıyorum.Vallaha benimde feleğim döndü.Allah eksikliklerini göstermesin herkesin evladına sağlık,mutluluk versin.Olmayanlara hayırlı ,sağlıklı evlat versin.İnanın çok zor.İcabında kocamızı anlayamıyoruz.Derdimizi anlatamıyoruz.Hani bizimle aynı yaş ve olgunluktalarya?!?......Bir de çocukları anlayıp,onlara neyin ne olduğunu anlatmak.Ayakları üzerinde nasıl duracaklarını ve hayatın ne kadar zor olduğunu onlara anlatmak çoook zor.

e canim ben bu hafta 5 gun boyunca en az bir saat tempolu spor yaptim malesef bu hafta kilo veremedim
cenemide cok tttum diyemem
normal listemiz var aksam yemeyenler diye yapmadim ,bu hafta listeyi duzenleince yazim senide

ah o bantlardan olsa
bulursan baanada gonder :)

siz ne kadar çok yazıyorsunuz sabah beri dünya şey yazmışsınız okumaya yetişemedim.Ben her sabah takılırım buraya.Ama 1-2 saat kalabilirim.Hatta okullar kapandıktan sonra bu iş daha zor olacak.Çünkü evde net kavgası başlayacak.Neyse bir yol bulacağım.
Bu arada 5 temmuz 'da tataile çıkacakmışız.YAAAANı bu tarihe kadar benim en azından geçen seneki kiloma dönmem lazım.68-65 kilo olmama lazım.Yoksa hiçbir yazlık kıyafetime sığamayacağım.Ben yeni ve büyük büyük şeyler almak istemiyoooruuum.

Tamam hayatım şimdi de bıcırık gelli,ii çıkmamalazım.Bizim evin hail işte.+5 dak sonra da ortanca gelicak.2 saat sonrada babamız gelecek.Yani ben gene çıktım.
Banttan bullsaaaaam ah keşke bulsaaam!...

masalah canim allah bagislasin kizlarini
hepside okuyo masallah
bes parmagin beside ayri
cocuklarda aynen oyle her birinin huyu farkli
simdiki cocuklara gercekten insan nasl davrancagini sasiriyo
allah sabir versin
annelere cok is dusuyo bu konusa ,hele kiz cocuklariysa

e canimnapim bugun burda tatl evdeyim ,canim SIKILIYO kimseler yok yaziyorum bende,ah cok kisi olsa neler yaarimda kimse yok
,insallah canim olursun ,az kaldi tatile gitmenize ,cok dikkat etmen gerekli eski kiyafetlerime girecem dersen
Tamam hayatım şimdi de bıcırık gelli,ii çıkmamalazım.Bizim evin hail işte.+5 dak sonra da ortanca gelicak.2 saat sonrada babamız gelecek.Yani ben gene çıktım.
Banttan bullsaaaaam ah keşke bulsaaam!...

tamam canim gel bazen aada gerci bende calisiyorum ,bugun bosum am is olunca fazla takilamiyorum
hadi kolay gelsin gorusuruzzz

merhabalar
akrepcim çok tebrik ederim canım ne güzel vermişsin 1,1 kg bize anlatırmısın biraz nasıl verdiğini aslında bilipte yapamadığımız şeyleri şöyle var gücünle yüzümüze attki :tomato: kendimize gelelim

oburcuğum Allah bağışlasın çocuklarını küçüğün yanımda olsaydıda şöyle bir ısırsaydım bayıldım yani Allah nazarlardan korusun benimde oğlum seninkinin yaşlarındayken çekmecelerini hergün boşaltır yeniden yerleştirirdi hemde benimkinden daha güzel yerleştirirdi ama şimdi çıkardığı çorabının her tekini ayrı yerden alıyorum yani bu günlerin tadını çıkar sonra ablalarına uyup oda yapmıyacaktır emin ol
bu arada bant işini bende tuttum harika olur alkisalkisalkis
sempatikcim şu ana kadar diyetime sadık kaldım pek bişe yemedim ama açda kalmadım zaten yarın yazarım Allahım akşamda bana güç ver bozdurma yarabbim :Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
ufffcanım gerçekten canım çok sıkılıyor hiçbişe yapamamak ne kötüymüş mafoldumben
kimsecikler yok bende heran çıkabilirim bari şimdiye kadar yediklerimi yazayım geri kalanıda yarın listeyi editliyerek yazarım

pazartesi günü yediklerimin listesi cokacimcoookcokacimcoook

mutfağa girer girmez oda sıcaklığında büyük bardak su
kahvaltı şekersiz çayla 5 tane diyet bisküvi
sade nescafe
1 kase yayla çorbası (hazırda vardı yedim )
1 kase yoğurt,1 dilim kepekli ekmek
büyükçe bir tabakta marul salatası yağsız
şekersiz çay
büyük bardaklarla su bol bol

alkisalkisalkisalkisalkisalkis bunlar bana şimdilik

Son düzenleme:
25 mayis-1 haziran arası zayıflama yarışmasınin 1.ve 2.si

1-akrep33............................1.1 kilo vermis

2-rincess of rain………...…...500 gr vermis

akrepcim canim tebrik ederim masallah her hafta cok guzel kilo verip benden guzel pastalar aliyosun ,hadi hep boyle devam et
prensescim senide tebrik ettim ,sende kilo verdin bu hafta

netten bakamadim pastaya artik bende benim yaptiklarimi hediye ediyoum kizlar
hakettiniza.s.

1-8 haziran arası zayıflama yarışmasında olanlar​

sympathique............................56

moonserose0………..................57

princess of rain…………….…....67

whitehall...................................72

bilgen35...................................83.8

nihulik.......................................77

akrep33.....................................68.3

topraksuu..................................59.5

cimcime81................................101.1

obur..........................................72

dilek1........................................75​

Son düzenleme:
neden kimse uğramamışki kötükedihüso
kızlar motive olmaya ihtiyacımız var kendi başımıza beceremediğimizden burdayız deilmi
yoksa çok kaçırdınızda vijdanmı yapıyosunuz
eğer öyleyse bu günü unutun yarın yeni bir gün henüz geçte deil
büyük bir istekle girdim okumaya başlayım diye ama en son mesaj yine benim mafoldumben
neyse bende biraz diğer topikleri gezim çıkim

kizlarrr bugun dogum gunum ,kilo veremedim malesef ama:çok üzgünüm:
simdiye kadr kimse kutlamadi
neysem ben kendi kendiminkini kutlayim bariiyerimseniben
iyiki dogdumopuyorumnanaktan
buda benim pastam yine kendi kendime hediye ettim
yemesemde gozum doysun baricokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…