- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #6.921
günaydın hatunlar,nasılsınız bugün? teşekkür ederim topraksuu ablacığım geçen sene bende kuzenim düğününde senin gibi olmuştum , nazar değmiş sana demişlerdi sende öyle olabilir okutsaydın hemen kendini :)) geçmiş olsun tekrar sempatikciğim iyi bak kendine canım sen hem kendine hemde bize lazımsın :))
dünki yediklerim;
sabah; klasik kahvaltı
ara; 1 avuç erik
öğle: davette olduğum için 4-5 kaşık kısır,1 dilim börek yedim
ara; meyve salatası
akşam;1 tas sebze çorbası
2,5 lt den fazla su içtim, 3 saate yakında tempolu yürüyüş yaptım.
herkese kolaylıklar dilerim
bu arada kilom aynı bir değişiklik yok(
kıslar merhaba ben 0.800 gr almışım bu hafta sempatiğim beni listeden çıkarırsan sevinirim canım
ileride tekrar görüşürüz kıslar kendinize iyi bakın
ay canim ya telasina bak ,allahim ne guzel cocuk vermis guzel telas icindesin ,insallah banada nasip eder ,ben sevesevekosustururumGünaayyydıın kızlarrr!......
Herkese geçmiş olsunnnnn!.......Acil şifalar arkadaşlar.
Sabah beri ev topluyorum.Sıkıldım bıraktım.Birazdan da büyük kızı kurstan alacağım.Of yaa bu sene bu SBS'di Özel okullar sınavıydı dersaneydi bana fenalık geldi.İki hafta daha var.Sonra HEEEPSİ evdeee-tatlicadiarzu-delikafadulden Ay ben ne yapacağım.Evde bir türlüler,okulda başka türlüler.Zaten ev üstüme üstüme geliyor.Geçen haftadan beri dolap boşaltıp ihtiyacı olanlara eşya dağıtmaktan bir hoş oldum.Ama inanın evde verdiğimin iki katı verilecek eşya var.
Saolsun çocuklar küçükler ve peş peşe oldukları için kıyafetleri de birbirlerine kalıyor.alınınca çifter çifter alınıyor.DAAA atılmaya gelince atılamıyor.Oyuncaklar kitaplar.Bizim aldıklarımız yetmiyor bir de hediye gelenler.Bizde arsısız ucuz görünce yokmuş gibi alıyoruz.Evv dolmuş taşıyooor.
Çıkmam lazım döndüğümde yazmaya devam ederim.Kızı alacağım kurstan.Görüşmek üzere....
Ben bu haftaki listede yokum.Ama başlayayım belki gaza gelip hırslanıp kilo vermeye devam ederim çünkü 17 nisandan bu yana 2-3 kilo vermişim.Şuanda 71 kiloyum.
Buarada akşam yemek yememe olayına bende katılmak istiyorum.Bende varııım.Geççç kaldım.Görüşmek üzere.
mooncum sende varmisin kiz aksam yememeye
anam sen calisiyosun ,dayanabilirmisin
ben ne olursa varim ,bana iyi bi gaz gerekiyo
ooo topraksu ablam coşmuş,sempatikde ona katılmışken benim boş durmam olmaz. bende varım varım yola devam hazırım ...!
mooncum sende varmisin kiz aksam yememeye
anam sen calisiyosun ,dayanabilirmisin
ben ne olursa varim ,bana iyi bi gaz gerekiyo
gel canım gel çok mutlu oluruz opuyorumnanaktan
canım akşam tamamen aç kalmıyacağız
ekmek yemeden ya çorba yada salata
tabii miktarını fazla abartmadan yoksa oda çozüm olmaz zemuszemus
zaten mooncuk ,aksamlari bi tas corba iciyoda , belki onuda icmez bende varim dedigine gore diye dedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?