Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

niye oyle dedin kiz fransa yerine almanya diye, sen almanyadamisin
anacim almanyadda cok oluyorum
annem orda
ha 55 degil bu hafta 56 kiloyum :çok üzgünüm:

kız orda şişko çok senin orda da zayıf çok..onun için şeettim
yani sen kompleks yapmazdın en azından hee:1closedeyes:

merhaba şekerler a.s.
şimdi alış-verişden geldim
yediklerimi yazayım
kahvaltı diyet bisküvi,şekersiz çay
çarşıdan dönmeden yemeğimizi yedik geldik biraz ağır oldu ama akşama bişe yemiyecem sadece çay

hepinize iyi haftasonları diliyorum a.s.

selam kizlar nasilsiniz nasil gidiyor rejimler bende daha yeni disardan geldim parka gitmistik esimle baya bisklet surdum biraz kostuk oyle yani insallah baya kalori yakmisimdir.

sabah yediklerim

2 adet tost domates ve cay

1.5 litre su simdide aksama borek felan yapcam bir dilim yerim meyve felanda yerim oyle bitiririm gunu hepinizi optum gorusuruz.

iyi geceler herkese bi kaç gündür giremedim girsemde yazı yazmak geledi içimden kendimi çok mutsuz hissideyiorumdün sabah klasik kahvaltı ettim öğlen birşey yemedim akşam iskender yedim biliyorum kızacaksınız ama engelleyemedim kendimi,bugün klasik kahvaltı yaptık sonra eşimle 3saat yürüyüş yaptık akşam sempatiğin beytisinden yaptım güzel olmuştu sanırım ben 3 tane yedim yani dilim bide polkek yaptım ama sanırım başka herşeye benzedi eşim çok lezzetli dedi ama kötüydü bence

Herkese güzel hafta sonları diliyorum.

Bugünde herzamanki gibi sabah yürüyüşümü yaptım.2 saat yürüdüm ve parktakı jımnastık aletlerınde çalıştım.suyumu içtim.ve birazdan hafıf kahvaltımıda yapıcam.
2 ince dilim ekmek,1domates,1salatalık,biraz peynir,bıraz zeytın,ve 1 haşlanmış yumurta,şekersiz çay.
Diyetimle aram gayet iyi.46 bedendım.şuan rahatlıkla 44 e gırıyorum hatta oda bol gelıyor 42 bedense dar oluyor.şuan arada bir bedendeyım.ama bu gıdışle 42 beden olucam.bu arada 1kg daha verdim.
Sempatigcim 1 kg daha verdim tatlım.sen listeni pazartesi yapıodunya ben şimdiden söyledim tatlım.

iyi pazarlar kizlar nasilsiniz, bende sabah karadeniz yemegi mihlamamidir nedir onu yaptim az ondan ve azcik ekmek yedim
bu hafta kilo veremedim ,cunku dikkatte etmedim ,bide ayaktan dolayi sporda yapmadim
suyumu iciyoum ama

bilgen canim demek yaptin baytiden ben coktandir yapmiyorum ,aslinda yaparimda cok yerim diye yapmiyorum
polkekin neden olmadi, iste kimilerinki tutuyo kimilerinki tutmuyo, yinede tadi guzelmisya
kiz iskender dedinde benide canim istedi ,ah nasil ozeldim soyle bol tereyagli falan tabi nerdeeee yicez

nihulik canim ne guzel hizina diyecek yok en az 1 kilo veriyosun masallah, cok azimlisn, artik bende azim falan kalmadi :çok üzgünüm:
desene bana yaklasmisin ,ben bazen 38 bazende 40 giyiyorum ,sen bikac haftada bana yaklasirsin
amam canim seni eklerim yarina, zaten bu haftada fazla kilo verilmicek belkide simdiden sen birincisindir

kiz valla okadar guzel gectikibir kalabalikti
allahim gelin damat hic oturmadilar oynamaktan ,
cok genc vardi
dugun tv cekim yapti artik orda yayinlancakmis
basim agridi iyice ama cok guzeldi
gelin daha kucuktu 18 yasinda falan ancaktir
prenses gibi olmus
eee sen ne yapiyosun bakim

ayy ne güzel Allah mesut etsin
Darısı başıma :asigim:
Ne yapayım ben de kaynana çorbamı içiyorum cokacimcoook
Sonra ders çalışacağım

amin kiz insallah
senin nasil aran erkek arkadasinla ,sen daha dusunmuyomusun evlenmeyi gerci okul yeni bitiyo dur bakalimmi diyosun yoksa ,hayirlisi olsun canim ,nasil olsa gun gelcek evlenceksin
kaynana corbasi nasil oluyodu gii
lahanali corbami

amin kiz insallah
senin nasil aran erkek arkadasinla ,sen daha dusunmuyomusun evlenmeyi gerci okul yeni bitiyo dur bakalimmi diyosun yoksa ,hayirlisi olsun canim ,nasil olsa gun gelcek evlenceksin
kaynana corbasi nasil oluyodu gii
lahanali corbami

vallahi bu yaz aileleri tanıştırıp bir söz kesmeyi istiyoruz ama hayırlısı bakalım
evlenmemize en az 4 sene var bizim
kaynana çorbası yoğurtlu ve bol bakliyatlı canım cokacimcoook

Bak bu da benim yediğim

aileler hala tanismadimi peki ne kadardir birliktesiniz
hadi baklaim adinikoyun bu isin :)
kiz bu yaz corbasi dimi
bakliyat derken neler var icinde
bende yaparim cok severim asurelik bugdayi haslaip yogurtla karistirip yerim tabi
senin gibi icine maydanoz, dereotu veya kekik falanda yaparim
ha bu arada afiyt olsun canimda istedi
bende yapim bari
bugun

kuzum bizim 1.5 sene oldu
onun ailesi beni tanıyor, bizimkiler de erkek arkadaşım olduğunu biliyor ama tanışmadılar
yaz çorbası evet soğuk yeniyor
içine ne istersen koy, buğday, fasulye, nohut...
hadi yap karşılıklı yiyelim kaydirigubbakcemile5

iyi iste her iki ailenin haberi var sonucta bencede soz gibi biseyler yapin ,adi konsun bu isin ,dugunde tabi ne zaman isterseniz olur hayirlisiyle,acelede etme sakin tadini cikar bekarligin
anacim sen hazirlamisin yemek icin tasa bile koyup yiceksin hatta yiyosundur bile
ben sana yetisemem artik ben aksama yaparim
simdide kuskonmaz soyuyorum
aksamda besamel soslu kuskonmaz yapcam
yanina bu corbada guzel olur

kuşkonmaz ne ola ki CADIARZU

bak kiz bu kuskonmaz

ben beyaz olanindan yapiyorum

buda aksam yapicagim yemek
netten alinti yaptimda tarifini eklicem sonra

bu turkiyede bazi marketlerde oluyo cok fazla bulunmuyo yani
bende besamellisini ilk defa denicem bakalim guzel olur insallah

Ayy çok leziz görünüyorrr
Ellerine sağlık şimdiden kuşum

ben çok pişirmişim galiba keki hiç sizin yaptığınıza benzemedi her tarafı kek oldu bilerek çok pişirdim içi hamur kalmasın diye ama anlamadım ki nasıl yapıldığını karampole yaptım sen bi ara bana anlayacağım dilde anlatır san ben çok beceriksizimdirde ayıptır söylemesi ama bugün tadı daha lezzetli geldi sempatikçim beğendim tadını her ne kadar görüntüsü tutmasada zaten rendeleyemedimde hamurları offfffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…