- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #6.681
günaydın kıslar nasılsınız p.tesiden beri 1,2 kilo vermişim çok mutluyum inş haftasonu almamda p.tesiye kadar korurum sizler neler yaptınızz
diğer guruba cumaları bildirim yapıyorum ya onun için tartılıyorum canım senin okul nasıı gidiyo romeon nasıll
sagol canim simdi duzeldim iste biraz tek korkum tkr almak o kilolari cokta stersliyim bu aralar kilomu korumaya calisiyorum sende regl olmussunsenin o fazla gordugun kilolarin nedenide anlasildi boylece herseyin hayirlisi bitanem optumm kocaman a.s.
sanada hayirli cumalar canimhayırlı cumalar fıstıklar
karbeyaz geçmişler olsun canım a.s.
tek başına olur mu hiç
burada o kadar güzel insanlar o kadar güzel paylaşımlar var ki, insan kilo vermek istemese de burada bulunmalı bence :lepi:
sanada hayirli cumalar canim
yok canim ya eskisi gibi buranin tadi kalmadi ,gelen geri gidiyo ,fazla paylasimda bulunulmuyo, diger topikler gibi hareketli degil ,sadece bikac kes yazilip cikiliyo, cok kisinin vakti yok ,ama iste boylede insan motive olamiyo
ben bu hafta hic umursamadim yedim ictim kilo aldimmida bilmiyorum
bide sporda yapamiyorum ,bi toplayamadim kendimi, verdigim kilolari alcam sisicem diye korkuyorum,moralde yok yani
canim ya ne guzel kilo vermis, bi ara sende motive olamayip kilo aliyodun ,simdide bende basladi bu hafta iyi gecmedi ,dikkat ettmedim sporda yapmadim ,kilo alip almadigimi bilmiyorum ,kac gundur tartiya bile cikmiyorumgünaydın kıslar nasılsınız p.tesiden beri 1,2 kilo vermişim çok mutluyum inş haftasonu almamda p.tesiye kadar korurum sizler neler yaptınızz
herkese iyi aksamlar hafta bitti artık dinlenme zamanı geldi tabi diyette tatil yokkkkk
yaaa öyle deme kuzum yaaa sen kendi kendini motive etmelisin önce
pek keyifsiz gördüm seni hayırdır kuzum :1hug:
ne bileyimya sanki kilo aldim gibi ,bu isi beceremiyomusum gibi, deger topiklerde ne guzel dikkat ediyolar ben bi dikkat edemedim ,yarin dugun var ,birazcik sagim solum cikti ona bozuluyorum:çok üzgünüm:
sempatiğim ben 3 gün detoks yaptım bu hafta sadece sulu gıdalarla beslendim persembe de dikkat ettim ama detoks sayesinde verdim eee alkol yok ekmek yok katı hiçbişey yok sadece taze meyve suları ve corba zorlandım biraz ama değdiğini görmek beni mutlu etti
arada tabi motivasyonumuz düşüyo hepimiz ama ne yapalım havalar ısındı iyice dikkat etmek lazım
ya cnim hani turkiyede olsam kilolu kisi cok oldugundan insanin gozu alisiyo kiloyakaydirigubbakcemile3yaa beceremediğin için verdin 7 kiloyu değil mi
anlıyorum canım insan en zayıf halinde bile bazen beğenmiyor kendini morali bozuluyor
ama kendinden daha kötü durumdakileri de gör ki moralin yerine gelsin
neden hep senden iyi durumdakilere bakıyorsun kii
ya cnim hani turkiyede olsam kilolu kisi cok oldugundan insanin gozu alisiyo kiloyakaydirigubbakcemile3
burda 40-50 yaslarindakiler bile benden zayif aksama kadr gozumun onunden binlerce kisi geciyo cocgunlugu zayif ve kac yaslarindalar, bende iste onlari gorunce bozuluyorum ,e napalim elde degil imreniyoruz ,aceba bende boyle olcammi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?