Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kıslar nasılsınız p.tesiden beri 1,2 kilo vermişim çok mutluyum inş haftasonu almamda p.tesiye kadar korurum sizler neler yaptınızz

günaydın kıslar nasılsınız p.tesiden beri 1,2 kilo vermişim çok mutluyum inş haftasonu almamda p.tesiye kadar korurum sizler neler yaptınızz

ohhh maşallah süper gidiyorsun kuzum
ben tartılmadım vallahi pazartesiyi bekliyorum
kilo veremesem de sorun değil benim için
elbisemin içine girdim :lepi:

merhaba kıslar
kaç gündür yeşilçay içmiyordum işlerden üşeniyordum yapmaya işler hafifleyince yeniden başladım şu andada sıcak su içiyorum bu hafta kilo veremedim herhalde inşallah almamışımdırda
karbeyaz geçmiş olsun canım
whitehall tebrik ederim canım çok güzel vermişsin
moonserosecim sahilde koşmakmı canım sen beni çatlatacanmı denizi bende çok özledim tatilde inşallah kavuşacağız birkaçgünde olsa
hacercim elbisen ne yakışmıştır şimdi maşallah iyi günlerde giy

hayirli cumalar kizlar nasilsiniz ben bir kacgundur girmedim ya burada tatil var esim evde olunca internete giremiyorum bu haftada kilo veremiyecem galiba ay cok korkuyorum ya az yedim yuruyus felan azcikta spor felan yaptim amma bakalim ne olcek bugun arkadaslara gitcez aksama az yemem lazim neysem hepinizi optum daha yeni alisveristen geldim aldiklarimi yerlestircem gorusuruz sonra

e canim sen yine baya verdin ,suanki kilon ile cok guzel ,ben nerdeee senin suanki kilonu gorcem
ben ipin ucunu gittikce kaciriyorum ,bu hafta hic umursamadim ,bazen yedim bazen yemedim ,kilo aldimmida bilmiyorum yartilmaya korkiyorum
en onemlisi verdigim kilolari alcam diye korkuyorum
ayagimdan dolayi sporada yapamiyorum
ama bol su iciyorumda ne bileyim hic motive falan kalmadi bende

hayırlı cumalar fıstıklar
karbeyaz geçmişler olsun canım a.s.
sanada hayirli cumalar canim
tek başına olur mu hiç
burada o kadar güzel insanlar o kadar güzel paylaşımlar var ki, insan kilo vermek istemese de burada bulunmalı bence :lepi:

yok canim ya eskisi gibi buranin tadi kalmadi ,gelen geri gidiyo ,fazla paylasimda bulunulmuyo, diger topikler gibi hareketli degil ,sadece bikac kes yazilip cikiliyo, cok kisinin vakti yok ,ama iste boylede insan motive olamiyo
ben bu hafta hic umursamadim yedim ictim kilo aldimmida bilmiyorum
bide sporda yapamiyorum ,bi toplayamadim kendimi, verdigim kilolari alcam sisicem diye korkuyorum,moralde yok yani

yaaa öyle deme kuzum yaaa sen kendi kendini motive etmelisin önce
pek keyifsiz gördüm seni hayırdır kuzum :1hug:

canim ya ne guzel kilo vermis, bi ara sende motive olamayip kilo aliyodun ,simdide bende basladi bu hafta iyi gecmedi ,dikkat ettmedim sporda yapmadim ,kilo alip almadigimi bilmiyorum ,kac gundur tartiya bile cikmiyorum
hic moralim yok kilo alcam diye korkuyorum ,ama bogazimdanda vazgecmiyorum
eee sen neler yaptin bu hafta boyle guzel kilo verdin
herkese iyi aksamlar hafta bitti artık dinlenme zamanı geldi tabi diyette tatil yokkkkk

iyi aksamlar canim ,evet hafta bitti, bizde dinlenme yok ,aksine ben daha dikkat etmme gerekli pazartesiye kadr

yaaa öyle deme kuzum yaaa sen kendi kendini motive etmelisin önce
pek keyifsiz gördüm seni hayırdır kuzum :1hug:

ne bileyimya sanki kilo aldim gibi ,bu isi beceremiyomusum gibi, deger topiklerde ne guzel dikkat ediyolar ben bi dikkat edemedim ,yarin dugun var ,birazcik sagim solum cikti ona bozuluyorum:çok üzgünüm:

sempatiğim ben 3 gün detoks yaptım bu hafta sadece sulu gıdalarla beslendim persembe de dikkat ettim ama detoks sayesinde verdim eee alkol yok ekmek yok katı hiçbişey yok sadece taze meyve suları ve corba zorlandım biraz ama değdiğini görmek beni mutlu etti
arada tabi motivasyonumuz düşüyo hepimiz ama ne yapalım havalar ısındı iyice dikkat etmek lazım

ne bileyimya sanki kilo aldim gibi ,bu isi beceremiyomusum gibi, deger topiklerde ne guzel dikkat ediyolar ben bi dikkat edemedim ,yarin dugun var ,birazcik sagim solum cikti ona bozuluyorum:çok üzgünüm:

yaa beceremediğin için verdin 7 kiloyu değil mi
anlıyorum canım insan en zayıf halinde bile bazen beğenmiyor kendini morali bozuluyor
ama kendinden daha kötü durumdakileri de gör ki moralin yerine gelsin
neden hep senden iyi durumdakilere bakıyorsun kii

canim ya bi araa karbonhidrat diyeti yaptim cok zorlandim ,hep sulu seylerden belki zorlanirim ,veya bunu yapmam icin hep evde olmam gerekli istedigimi yapip yiyeyim ,calisinca biraz zor oluyo
dedigin gibi havalarda isindi ,artik ceketler montlarlada fazlaliklari kapatamicaz
tamamen ortalikta kaydirigubbakcemile3
vermem lazim offfff

ya cnim hani turkiyede olsam kilolu kisi cok oldugundan insanin gozu alisiyo kiloyakaydirigubbakcemile3
burda 40-50 yaslarindakiler bile benden zayif aksama kadr gozumun onunden binlerce kisi geciyo cocgunlugu zayif ve kac yaslarindalar, bende iste onlari gorunce bozuluyorum ,e napalim elde degil imreniyoruz ,aceba bende boyle olcammi diye

haklısın kuzum oradakilerin havasından mıdır suyundan mı bilmem hepsi öyle

günaydın hatunlar nasılsınız? ayy sempatikciğim sen bakma onların ırkı cılız anacığım,bizim atalarımızı bir hatırlasana kilolarca mermileri taşıyan nineler,topları omuzlamış pehlivan dedeler .... biz iyiyiz canım yinede boşver onları sen :))

dünki yediklerim
sabah;klasik kahvaltı
ara;5 adet erik
öğle; 1 tabak miss gibi kara lahana yemeği :))
ara;6 adet kiraz
akşam; 4 kaşık sebzeli tavuk güveci
ara;5 adet fındık

akşam yemeğinden sonra sahilde 45 dak yürüyüş yaptım,yatmadan öncede 750 adım stepper le çalıştım.2 lt den fazla su içtim

herkese kolaylıklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…