- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #6.321
olsun canim sende sivi seyler yemeye bak zaten bogazin agriyosa kati yiyemezsincanim bogazimdan gitse ac kalmamda kapanmis iyice yediklerim gitmiyoki sehirdede isim vardi yuruyerek gittim oda spor olmus oldu , bu arda ruyani okudum ayy canimm ya ins gerceklesir ruyan dualarim hep seninle reglinde gecikmis allah byuktur bellimi olur belki hamile kalirsin bizde kutlariz burda
canim ya umutlanmak istemiyorum bu hafta oluruml heralde belirtileri varsempatik tatlım gzl bi haber alcan 1 hafta geçmiş neden test yapmıyonki
allah büyüktür hiç ummadığın bir anda veriyo
hadi haberini bekliyom test yap benim için canım
benim bulantılarımm feci mahvetti beni
mutsuzlugun sebebi kilo veremedim diyemi, ah onu bana sorsan benim cok mutsuz olcak seyim varyok sempatikciğim acıkmadım birde mutsuz hissediyorum kendimi bu aralar iştahım yok zaten
canım rakibem,sempatikciğim ALLAH ım gönlüne göre versin senide tez elden evlat sahibi yapsın inşallah...! evlat özlemi çektiğin için rüyalarına giriyor şekerim rüyalara çok takılmamak gerek iyi düşünki ALLAHımda sana iyi olanı versin canım benim
amin canim insallahsempatikcim hoş buldum canım çok teşekkür ederim a.s.
rüyandan bende etkilendim canım ne deyim Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah :Saruboceq:
bende şu ana kadar yediklerimi yazayım
:içelim: yeşil çayla birlikte klasik kahvaltı
bol bol sıcak su (yeni başladım faydalıymış )
4 kaşık zeytinyağlı barbunya ekmek yok
şimdide sade nescafemi içiyorum:içelim:
evde koşu bandım var günde yarım saat yürüyüş yapıyorum ve egzersiz yapıyorum güne regli ile başladım sabah klasik kahvaltımı yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?