- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #6.141
gunaydin kizlar bakiyorum azcik ses gelmis buraya ben bugun gec kalktim okulum yok evi temizliyorum suanda daha kahvalti yapmadim su saate kadar ve hic acikmadim noldu yaw bana boyle hic acikasimda yok sporda yapmadim bugun sonra carsiya cikcam zaten yuruyus olur bana.daha bende hic tartilmadim bakem pazartesi ne olcek versem bari azcik ya artik deli olcem he-tatlicadiarzu-
3 ogunmu ben daha hic birsey yemedim yaw daha yeni yeni acikmaya basladim biseyler oldu bana galiba oh ne guzel hafiyet seker olsun canim
ha valla oyle aslinda karnimizi cok aciktimicaz ,ben bunu cok iyi biliyorum ,cok acikinca insanin gozu bisey gormuyo
bugun mesela sabah kahvaltisi yaptim az ,sonra baya bi aciktim, komsumuz bisey yapcakmis ,bize sizde gelinde birlikte yiyelim dedi ,1 saat sonra gitcez simdi dedim oraya ac gitmeyim,1 tane elma yedim az, kapak cekidegi ,ve bol bol su iciyorum ,simdi acligim gitti, oraya gidincede hafuf uyerim ,ama ac gitsem valla sldiririm
ben anlattim sende kurtulduun aciklamadan dimi
daha karnim ac valla ,su iciyorum dolsun diye
aslinda ne yicemizde bilmiyorumda hamurlu seylerdir kesin ,
tbi olcusunu kacirmadan yerim aksamda yemem
kızlar ben artık rejım yapmıyorum o yuzden cıkarn benı lısteden
herkese meraba,
burasi baya hareketlenmis ne guzel.
ben bugun sabah keloks yedim,oglende kermes vardi bir gozleme ve bir dilim pasta yedim.oglene kadarda kermeste yufka actim,hareket olarak yani.baya terledim valla,naylon cadirin içindeydik,hamam gibiaksama ne yerim bakalim?
günaydın hatunlar ,nasılsınız? ben iyiyim çok şükür , günler üzerine o kadar güzel bir hava varki samsunda mutlu olmamak elde değil :))
çok iyi gidiyorsun hatice pazartesi bakalım ne yapmışız
dünki yediklerim;
sabah:klasik kahvaltı
öğlen:kabak+havuç haşlaması(sarmısaklı yoğurtlu)
1 tas erişte çorbası
ara: 1 avuç kuru üzüm
akşam:1 tabak sulu köfte
yarım tas sütlaç
stepperle 750 adım yaptım,2,5 lt ye yakın su içtim
mutlu haftasonları dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?