- Konu Sahibi lightcola fun
-
kuzuuuu öyle deme asma yüzünüü kıyamam ben sanaaa :1hug: Verirsin tabi neden veremeyecekmişsin. Öyle düşünceler yasak bundan sonra sanaaaa :dance: Diyet grubuna üye değilim canım Ramazan bitsin diye bekliyordum, bitti üye olabilirim sanırım. Hep beraber vereceğiz o kiloları merak etme, sonra o beğenmediğimiz kıyafetleri giyip fıstıklar gibi gezip tozacağız şakkıdı
mrb kızlar.bişi sorucam 5i bir yerde çay kullanmaya basladım bugun.kullanan var mı?nasıl kullanacağız?acaba faydası olur mu?boyum 1.70 sabahları 62.5 kilo geliorum tabi yedikten sonra 63.5 filan oluorum.zayıflamam gerek.
hatunlar 2 kilo vermişim ama daha bişe yapmadım ki düşüncesi bile enerji verdiğinden hareketim arttı ondan mıdır nedir
eh boy 163cm kilo 81 olunca 1-1.5 kilo çok belli olmuo ama olsun böle giderse olucak dimi kızlar??
işte o düzen nasıl ediniliyor ben onu bir türlü anlamıyorum. daha doğrusu vücuduma anlatamıyorum. kilo vermeye çok ihtiyacım ver. artık sinirlerim acayıp bir şeilde bozulmaya başladı. benim bir düzene ve o düzeni bana verecek birilerine ihtiyacım var.
bende 34 yasindayim gunde bisaat bisiklet ceviriorum zayiflarmiyim?
mehaycım gene nerelerdesın?
ozlettın kendını walla sempatı zaten uğramaz oldu
ben de yakında terkı dıyar eyleyeceğım kımsecıkler gelmıyo
arkadaslar benim suan reglim ikinci gunu tartildim 64 ciktim regl iken bi kilo fazlami cikio tartida yoksa dahafazlami veya aynimi?
tsk ederim cnm bide sende 63 ten inmissin nasil bi diet yaptin ne kadar zamanda verdin?
yaninda spor alarak bisey yaptinmi>ben gunde bisaat bisiklet ceviriorum baska bi spor yapamiorum sende yeterli olurmu diyet arti bisiklet>
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?