- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #56.241
Sabah yedigim 1 kase kellogs la duruyorum 1 tanede biskuvi yedim demin kahveyle canim hiiiçç birsey istemiyor...zaten burda daha saat 13.05 1 saat sonra dunden kalan evde kendim 5 çesit sebzeyle yaptigim vitamin deposu çorbami yerim...yaninda ne yerim bilmem aksamada kararsizim:44:
mehaycım yarışma ne zaman başlayacak, önümüzdeki pazartesi mi?
cokk tokum 2 haslanmis yumurta 3 tanede minik patates yedim haslanmis yarim litreden fazlada su ictim:)) bi saat sonra birinci egzersiz baslar benim icin:)
oglum okula baslayinca bende basliycam spora insallah stepper almistim oglumdan once kullaniyordum ve cok guzel kilo verip kas yapiyordum(bacak kasi), birde selulit falan kalmiyor onla...ama iste vakit birakmiyor insana cocuklar...z aten beni ustunde gorse itip kendi cikmak ister kesin onla ugrasamam hiç okula baslasin o yokken yapicam bende....
yarismaya katilacak kimler var bir deyin bakalim kaç kisi olucaz baslangiçta:44:
sen çalismiyormusun?kaç yasindasin sormusmuydum???bende dans edicem sabahlari aksam ustude yuruyuse cikiyorum yuruyustenn gelincede smart tvde egzersizler var yarim saatte onlari yapiyorum bakalim simdilik boyle bi baslangic yaptim:)
sen çalismiyormusun?kaç yasindasin sormusmuydum???
herşey mümkün
boy 1.61
yaş 26
kilo 67
mehaycım yaş 31 boy 1.62 kilo 64
ama ben pazar günleri kilo bildirimi yapamam çünkü internetim yok.ancak hafta içi girebiliyorum
kilo bildirim günlerini p.tesi veya cuma yapsak olmaz mı :)
Tesekkur ederim canim seninde gecmis bayramın kutlu olsun, bayramda baklavaları huplettim valla diyete baslican daha yiyemiceksin dedim :). Ben tam olarak ins yarin başlıyorum , sen karataya devam ediyosun dimi
Merhaba arkadaşlar :)
Yarışma varmış, duydum hemen geldim
Benim de 15 aylık bir kızım var, hamileliğim boyunca ilk yedi ay hiç kilo almadım. sonraki 2 ayda da sadece 5 kilo alarak çok güzel geçirdim ama ne olduysa bebekten sonra oldu. Yedim de yedim ve en sonunda tartı da 110 u gördüm. Çok çirkin oldum diye hep ağladım ama baktım ağlamakla bir şey olmuyor azmettim zayıflıycam diye...
İlk başlarda çok zor verdim birkaç kiloyu, alışmışım yemeğe hep bozdum, hep bir motivasyon eksikliği ama ne olduysa son 3 haftada oldu. Birden sanki ilham geldi. ( Bir pantalonumun fermarı patladı belki de ondandır) Son üç haftada 6 kilo birden verdim. Bol bol spor yapıyorum. Hergün hiç bıkmadan usanmadan. Yediklerime de dikkat ediyorum. Bayramda da 1 gr bile geri almamışım. Sizlerle beraber daha motive olurum diye geldim. 15 eylül de düğün var ve ben o tarihe kadar artık ikili rakamları görmeyi çok çok istiyorum.
Boyum 1.68
Yaşım 26
Kilo 101
Merhaba arkadaşlar :)
Yarışma varmış, duydum hemen geldim
Benim de 15 aylık bir kızım var, hamileliğim boyunca ilk yedi ay hiç kilo almadım. sonraki 2 ayda da sadece 5 kilo alarak çok güzel geçirdim ama ne olduysa bebekten sonra oldu. Yedim de yedim ve en sonunda tartı da 110 u gördüm. Çok çirkin oldum diye hep ağladım ama baktım ağlamakla bir şey olmuyor azmettim zayıflıycam diye...
İlk başlarda çok zor verdim birkaç kiloyu, alışmışım yemeğe hep bozdum, hep bir motivasyon eksikliği ama ne olduysa son 3 haftada oldu. Birden sanki ilham geldi. ( Bir pantalonumun fermarı patladı belki de ondandır) Son üç haftada 6 kilo birden verdim. Bol bol spor yapıyorum. Hergün hiç bıkmadan usanmadan. Yediklerime de dikkat ediyorum. Bayramda da 1 gr bile geri almamışım. Sizlerle beraber daha motive olurum diye geldim. 15 eylül de düğün var ve ben o tarihe kadar artık ikili rakamları görmeyi çok çok istiyorum.
Boyum 1.68
Yaşım 26
Kilo 101
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?