Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

cokk tokum 2 haslanmis yumurta 3 tanede minik patates yedim haslanmis yarim litreden fazlada su ictim:)) bi saat sonra birinci egzersiz baslar benim icin:)

mehaycım yarışma ne zaman başlayacak, önümüzdeki pazartesi mi?

canim sympathique le bir konusalim listeyi o mu yapacak benmi? ona gore soylerim ben size...

onun bilgisayarinda guzel çizelge programi vardi ama su an pc si bozulmus sanirim bende program yok , yuklemedim ama forumdan yazarak hazirlarim listeyi bir sure ...sonra bilgisayari gelince sympathique devralir gorevi eger isterse...onun hazirladigi formatta daha anlasilir oluyor liste ...bakalim bir konusalim biz soylerim ben size...

Son düzenleme:
cokk tokum 2 haslanmis yumurta 3 tanede minik patates yedim haslanmis yarim litreden fazlada su ictim:)) bi saat sonra birinci egzersiz baslar benim icin:)

oglum okula baslayinca bende basliycam spora insallah stepper almistim oglumdan once kullaniyordum ve cok guzel kilo verip kas yapiyordum(bacak kasi), birde selulit falan kalmiyor onla...ama iste vakit birakmiyor insana cocuklar...zaten beni ustunde gorse itip kendi cikmak ister kesin onla ugrasamam hiç okula baslasin o yokken yapicam bende....

bende dans edicem sabahlari aksam ustude yuruyuse cikiyorum yuruyustenn gelincede smart tvde egzersizler var yarim saatte onlari yapiyorum bakalim simdilik boyle bi baslangic yaptim:)

daha sonra listeye eklenmek isteyenler olursa not alirim onlari sonrada pazar gunu listeyi hazirlar ve baslariz insallah...yalniz pazar gunu herkes sabah kalktiginda tartilip kilosunu yazsin liste ona gore hazirlanicak...

mehaycım yaş 31 boy 1.62 kilo 64
ama ben pazar günleri kilo bildirimi yapamam çünkü internetim yok.ancak hafta içi girebiliyorum
kilo bildirim günlerini p.tesi veya cuma yapsak olmaz mı :)

mehaycım yaş 31 boy 1.62 kilo 64
ama ben pazar günleri kilo bildirimi yapamam çünkü internetim yok.ancak hafta içi girebiliyorum
kilo bildirim günlerini p.tesi veya cuma yapsak olmaz mı :)

canim zaten buyuk bir ihtimal pazartesi olucak kilo bildirim gunu...çunku cuma gunu bildirim yaptiktan sonra hafta sonu giriyor kimse ugramiyor topige bu arada diyetleride bozuyorlar pazartesi bildirim gunu olursa kimse hafta sonu kaçamak yapamaz

Merhaba arkadaşlar :)

Yarışma varmış, duydum hemen geldim

Benim de 15 aylık bir kızım var, hamileliğim boyunca ilk yedi ay hiç kilo almadım. sonraki 2 ayda da sadece 5 kilo alarak çok güzel geçirdim ama ne olduysa bebekten sonra oldu. Yedim de yedim ve en sonunda tartı da 110 u gördüm. Çok çirkin oldum diye hep ağladım ama baktım ağlamakla bir şey olmuyor azmettim zayıflıycam diye...

İlk başlarda çok zor verdim birkaç kiloyu, alışmışım yemeğe hep bozdum, hep bir motivasyon eksikliği ama ne olduysa son 3 haftada oldu. Birden sanki ilham geldi. ( Bir pantalonumun fermarı patladı belki de ondandır ) Son üç haftada 6 kilo birden verdim. Bol bol spor yapıyorum. Hergün hiç bıkmadan usanmadan. Yediklerime de dikkat ediyorum. Bayramda da 1 gr bile geri almamışım. Sizlerle beraber daha motive olurum diye geldim. 15 eylül de düğün var ve ben o tarihe kadar artık ikili rakamları görmeyi çok çok istiyorum.

Boyum 1.68
Yaşım 26
Kilo 101

Tesekkur ederim canim seninde gecmis bayramın kutlu olsun, bayramda baklavaları huplettim valla diyete baslican daha yiyemiceksin dedim :). Ben tam olarak ins yarin başlıyorum , sen karataya devam ediyosun dimi

evet canım devam ediyorum sadece bayramın 3.günün akşamı karatay dışına çıktım onun haricin de aynen devam
seninde hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel kilolar verirsin canım sağlıkla

burası ne güzel kalabalık olmaya başlamış yeni gelenler hoş gelmişler
herkes istediği kiloya sağlıkla kavuşur inşallah kolay gelsin

hoşgeldin canım.takıl bize kurtul kilolarından

tamam canim senide ekliyorum hemen listeye....yalniz yarisma hemen baslamiyor pazartesi kilo bildirimi yapilacak sabah erkenden ve yarism baslayacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…