Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet canim okula basliyor ama emre için degisen pek bisey olmayacak çünkü bu zamana kadar hiç oyle 10 lara 11 lere kadar uyumus degildir zaten ....hep erken kalkar ,7 de 8 de en geçte 9 da...buyuyorlar valla daha dün gibi aklimda bebekligi simdi ise (2 ay sonra) 3 yasina girecek

sympatigim dogum gunu listesini hazirladinmi kiz 3 ay kaldi seninkinin dogum gununede enfes seyler yaparsin o gun sanami gelsem ne

diyet yapicam güya aklim fikrim yemekte oruçluyum ya ondandir herhal

nerelerdesin face hiç ugramiyorsun artik???

ayy listemiz duzenlenmis bile pek bi heyecan yaptim, aceba diyettteykende ayni heyecan devam edermiki:26:

emre 2 ay sonra 3 yasinda oluyor haa, valla kocaman oldu ya, hatirliyonmu ne umutsuz gunlerimiz oldu ikimizinde, seneler once ikimizde umutsuz bebegimiz olmucak diye konusuyordum, simdi ise seninki 3 yasina benimki 1 yasina girecek ,ne guzel gunler gecirdik, insallah daha uzun senelerimiz olsun insallah

dogum gunu listesi valla daha hic dusunmedim bile, ramazan sonrasi disbugdayi yapcam onu dusunuyorum
dogum gunu bilmem nasil gecer nasil yaparim, cunku kayinpeder kayinvalide hacca gidiyorlar 10.ayda onlar gelmeye yasina girecekte ,ben bu evde olurmuyum bilmiyorum cunku hergun ev bakiyoruz tasinmak icin,gitcegim yerde hic turk olmayabilir hic tanimiyorum,yaparsam ancak bu evde yapicam iste bakalim hacdan ne zaman doncekler o taroihe denk gelcekmi, yani hic dusunmuyorum artik yakinlastikca dusunurum onu

aklin fikrin yemekte cunku oruclusunda ondan :), insan orucluyken yemegi bile hevesle yapiyor ama ooruclu olmayinca cani yemek bile istemiyor, ben oructa devamli tatli yapardim simdi oruclu degilimya inan hic bisey yapmiyorum sadece diyete odaklandim,cok siskoyum kilomu verip dolaptaki kiyafetlerimi giymek istiyorumm,hic bisey yakismiyo bi yere gitmek istemiyorum, anlicagin hic bu kadar diyeti yapmak istemiyodum

evet faceye takilmiyorum sadece girip bakiyorum yada ozelden konusuyorum, zaten gunduzleri hic bakamiyorum ancak aksam simay uyuduktan sonra, ozamanda ne yapiyorum biliyomusun ADINI FERIHA KOYDUMa bakiyorum
aksamlari hic dizi izlemem kaynanam bakardi ben cocukla ilgilenmekten bkamazdim, simdi gunduzleri tekrarini veriyolar bi bolum izledim diziye asik oldum izledikten sonra diger bolumde ne olmus meraktan interneti acip izledim, sonra aaa bunlar buraya kadar nasil gelmis nasil tanismislar derken, taaa 1.bolumden 67 bolume kadar dizi izliyorum hic biseye bakmadan simdide yeni sezon bekliyorum dort gozle :) iste son zaman takintim bu, okadar seyler duruyo ben saatlerce oturup diziye bakiyorum

ayy canim yaa o gunleri hatirlamak bile istemiyorum inan...sen ilk baslarda istemiyordun istedikten sonrada 2 sene sonra oldu sanirim ama ben ilk sene istememistim sadece ama sonra 5 sene gozyasi doktum:2: dualar ettim sukurler olsun Rabbime verdi...darisi olmayanlarin basina Rabbim aratmasin kimseye çok zor gerçekten...ikinci için planlariniz varmi peki ne zaman deneyeceginize dair???

adini feriha koydum a bende bakiyordum bir ara ama o saatte baska dizim oldugu için her bolumunu izleyemedim ama gerçekten guzel bir dizi...

sen nerelerden ev bakiyorsun canim ?kayinvaldene yakin bakmiyormusun??bir isin falan olursa simayi nereye birakacaksin?kim yardim edecek sana oyle olursa???gerçi bana yardim edenmi var sanki gûya yakiniz ama hiçbir faydasi yok bana valla...uzak olmak daha iyi belkide...

diyet heyecani bendede var valla bir baslasam diyorum ama hep boyle baslayip su koyveriyoruz öyle yapmayalim bu sefer tamammi?tam gaz devam ne yersek burda paylasalimki raydan çikan olursa digerini uyarsin yoksa bu kilolar gitmez....bende biktim artik dar geliyor herseyim , hiç bu kadar bu kiloda kalmamistim iyice yapisacak uzerime sonra hiç veremiycem diye korkuyorum...insan birde rahatliga alistimi biseyleri kisitlamak zor geliyor...mesela onceden 1 kilo alsak hemen toparlardik bu sene iyice saldik valla, rahatsiz bile olmadik aldigimiz kilolardan...simdi aklimiz basimiza geldi neyseki daha da geç olmadan hadi bakalim guzel bir diyet için son 10 gun, geri sayim basladi....

diyet bozmak birbirimizi yari yolda birakmak yok ama bozusuruz bak

bu yola bas koyduk artik , yoldasiz

merhaba mehay nasılsınız
bende başladım ama karatay topiğinde
çok da güzel gidiyor diyet
aslında diyet deil beslenme şekli bu
hayat boyu devam edilebilecek bişe

ayrıca sizleri gördüğüme de çok sevindim
sempatikde karatay yapacağını yazmış sevindim
senin büyümüş maşallah Allah bağışlasın
sempatiğide olmuş Allah bağışlasın Allah istiyen herkese versin inşallah
birde eskilerden prenses vardı hani oda çok istiyordu
Türkiyede tüp bebek deniyeceklerdi inşallah kucağına almıştır

arada burayada uğrarım
herkese kolay gelsin sağlıklı zayıflamalar diliyorum

tesekkur ederim canim benim, evet yeniden basliyoruz sende katil aramiza arada sevniniriz
prensesinde bebegi oldu 3-4 aylik oldu hatta...
senin diyet nasil gidiyor kac kilo verdin karatay diyeti ile???

evet ben ilk zamanlarda istemiyodum istedikten 4 sene sonra oldu 2 degil,ogunlerimiz gecti gitti insan alina gelince neler gecirmisim diyor,dedigin gibi Rabbim heskeslere nasip etsin aratmasin
ikinciyi bi 2 yasina girene kadar yapmak istemiyorum bunu biraz buyutum doya doya, simdi ikinci olsa bununla ilgilenemiceksin,en iyisi okula baslama zamnlarinda , tabi olurmu olmazmi onuda bilmiyorum

biz buraya 1 saat uzaklikta bi yerde ev bakiyoruz, cunku esimle abisi is yeri aldilar esim orda calisicak buyuzden oraya gitcez,eger oraya gtmemis olsaydik yine b cevreden ayrilmak isterim, simdiya kadar daha kaynanama hic birakip bi yere gitmedim yine yapmam ama tek korkum saglik degilse gurbet elde herkes kendi bakiyor

diyeti baslayinca bozmak yok, ben mecburum bi iki kilo degilki 15 kilo verecem ,o eskidendi koyuvermek eger yine oyle yaparsam omur boyunca mutsuz gezmeye ,magazaya gidip hic biseye bakmadan geri gelmeye razi olcam

ben birakmam ama onceki kadar spor yapamam en iyi yaptigim sey yememe dikkat etmem olcak,bakalim insallah kolaylikla verebilirz su kilolari

ay valla azda kaldi ,ben bu aralar cayi sekersiz icmeye basladim iyice sekersize alisim diye, alisamadim ama alisicam, cunku karatayda hic seker yok

bugun ben pek bi durgunum okadra yazi yazdim hic gulmemisim biseyimde yok nedendir bilmem

ben karatayi bir hafta kadar yaptim, iyi kilo verdim ama ramazandan dolayi geri biraktim, aslinda oruc tutmuyorum ama aksamlari iftar cok gec oluyor e haliyle evdekilerini bekliyorum o saate kadar, karatayda aksam belirli saatten sonra bisey yenmiyor bu yuzden bayram sonunu bekliyorum

sen ne zamandir yapiyosun karatayi,kac kilo verdin
bu rada tesekkur ederim canim saolasin, dedigin gibi Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

prensesin suan bir kizi var benim kizdan 2 hafta kucuk yani her ikiside 9 aylik diyelim
turkiyede tup bebek denicek olan bendim , prenses nomal tedaviye baslicakti, tam randovusunu beklerken kendiliginden mucize sekilde hamile kaldi ,suan ikimiz ayni buyutuyoruz kizalari :)

evet canim bende farkettim durgunlugunu, hatta banami kizdi acaba dedim?:44: hani istedikten 2 sene sonra oldu dedimya ondan....ne bileyim ben 5 sene tup bebek topiklerinde dolastim 6. senesinde oglum oldu seni orda hiç gormemistim ondan çok beklemedin gibime geliyordu....baya olmus seninde kusura bakma
2. için olursa isterim demissin ilki hemen oldu 2. ye neden umutsuz bakiyorsunki? o da hemen olur bence....ama dondurullmuslarin bir suresi var bunuda unutmamak lazim...5 senemiydi 3 senemi?:44: ben 2. sinde kullanmistim tek kalan dondurulmusu su anda hiç yok , o yuzden en basindan basliycaz Allah kolaylik versin valla git-gel uzun surer yine...bende seneye yaza gideyimde turkiyeye sonraki kisa basliycam kismetse yeniden...insallah hemen olur bu sefer

canim sen kaç kilosun su anda ?çizelgende yok ...:26:

sen yine baslamissin yavas yavas bende hiç ilerleme yok bol bol abur cubur yiyorum , tatli krizlerim geliyor surekli, birde bu ramazan hiç içmedigim kadar asitli içecek içiyor hiç yemedigim kadar kizartma yiyorum Allah sonumu hayir ede valla:26::26: benim diyet isi ramazandan sonra kesin olarak baslayacak o kesinde bari ramazan bitene kadar 64 u gecmesem....çok kararliyim bu sefer ama siki bir diyete basliycam ramazanda sonra , sonuçta ramazanda her istedigimden doya doya yiyorum gözümde doydu, midemde

kiz dikkat ettimde sen hep geceleri girip cevap yaziyorsun , gunduz prensesim rahat birakmiyormu seni

Son düzenleme:
tesekkur ederim canim benim, evet yeniden basliyoruz sende katil aramiza arada sevniniriz
prensesinde bebegi oldu 3-4 aylik oldu hatta...
senin diyet nasil gidiyor kac kilo verdin karatay diyeti ile???

canım tabiiki gelirim arada
çok sevindim prensesinde bebeğinin olmasına Allah anali-babalı büyütsün inşallah
ben temmuzun 2. haftasında başladım 65.2 ile şu anda 62.5 yim ama arada yaklaşık 2 hafta misafir ağırladım tam düzenli yapamadım yani kaç gündür tam uyuyorum işte fena deil

hayırlısı olsun canım karar vermişsin zaten uygun olunca başlarsın yeniden
prensesede çok sevindim Allah analı-babalı büyütsün inşallah
ben karıştırmışım demek prensesle seni
Allahın mucizesi işte kendiliğinden olması hiçbir tedaviye gerek olmadan hamile kalması
güle güle büyütün bebişlerinizi hayırlısıyla

Yüce Allahım hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın acılarını göstermesin doğru yoldan ayırmasın hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

ay yok canim sana degil, bana bazen oluyor biseyim yokken bile cok durgun oluyorum, bak bugun iyim
kusura bakmam canim niye bakicam olurmu oyle sey
ikinciye umutsuz degilim aksine cok umutluyum, belki yazimda oyle yansittim, tabi aklimn bi kosesindede olmazsa var ama cogunlukla olucak var :) herseyi ona gore hazirliyorum, ne alsam etsem, ne yaprsam herseyi ikinci olursa ona kullanirim falan diye :) insallah istedigim zamanda olur
bizde seneye izine gitcez, geldikten biraz sonra ikinciyi dusunuyorum, kiz aklima geldi ayni zamanlara getirelimde kalalim ne iyi olur

evet ya daha ben kilo cizelgesi bile yapmadim :) yapayim bari baslamadan, suan 69 70 arasindayim, fazla yersem 70 az yersem 69 oluyor, ben oyle baslamadim canim, hatta bu zamanlarda fazla kaciriyorum ramazan bitmesine az kaldi daha yiyemem iye :) cunku bana bi 3 ay lazim diyet icin
senin yemende cok normal canim, bende oruc tutsam daha fazla yerdim hatta kilo bile alirdim zannediyorum,ozellikle dedigin gibi asitli icecekleri insan cok ariyo bu sicaklarda
hatta ben bikac gun oruc tuttugumda magazaya gittim, Allahim canim istesin bisey alimda aksama bisey yapim diyorum , cikk bisey istemiyor, tek canimin istedigi icecekti, portaal suyu cilek suyu, ananas suyu aldim, aksam iftardada karnimi onlarda doldurdum, buyuzden iyi anliyorum seni ama colayla aram hic yoktur ona seviniyorum:)

evet canim hep geceleri girip yaziyorum, cunku gunduz hic acmiyorum bilgisayari sadece telden bakiyorum ,yazmak istesem okadar yaziyi telden kim yazacak gece yazarim diyorum ama, diyetteyken olurum canim, ne yedim ne ictim yazarim, simdi daha baslamadigimiz icin boyleyim

ooo masallah canim gayet iyi gidiyorsun bence hedefin kaç peki???Amin canim Allahim hepimizin evlatlarini bize bagislasin, hayirli evlat olurlar insallah...

canim bende aslinda asitli içeceklere çok duskun degilim, bazen kola ister canim eger kizartma, lahmacun tarzi biseyler yaptiysam, ama nedense ramazanda hemen hemen hergun içer olsum...çok susuzluk çekiyorum ondan sanirim...
bu arada kilola gelirsek ben seni daha fazla saniyordum cokda fazla kilon yok hemencecik verirsin ben sana guveniyorum
hadi bakalim diyete son 6 gun iyi degerlendir sonra kaçamak yok

kilom cok aslinda,benim ideal kilom en az 55 olmasi gerek, ama ben 58 kilo bile olsam suanki halime bakarak super dicem, simdilik 58 yazdim, insallah bu rakama indikten sonra dahada inerim
ben hamile kalmadan once 63 kiloydum o kiloma varcak olsam 7 kilom var ama ozamanlar kilom fazlaydi sonrasinda tedavi falan derken almistim, hayirlisiyla bi verseydim su kilolarimi

valla bende gun sayiyorum suakar kaldi sunuda ye sonra yiyemezsin diye, hatta gullac yapicam daha ben, diyorum onu cabuk yap yede sonra koklarsin diye
ilk 3 kilo lan gitse tam gaza rip birakmam, ilk haftalar cok onemli, bide senden benden baska gelen olmucak gibi, eskisi gibi kalabak olmucaz

canim biz baslayalimda surekli güncel tutarsak gelen olur simdi millet tatilde hem

verirsin sen daha önce vermedinmi yine verirsin

canim biz baslayalimda surekli güncel tutarsak gelen olur simdi millet tatilde hem

bende uğrarım arada dediğin gibi güncel tutulursa giren çok olur
bayram öncesi herkesin işi gücü var ama sonrasında kalabalık olur katılan çok olur

Evet dogru soyluyosunuz simdi herkes tatilde, tatil donusunde kilo aldim diyen geli :). Topraksu evet canim dah once verdim ama bukadar degildi 5 kilo falan ancadir , simdide kendime guveniyorum veririm diye ama insan baslamadan aceba diyor.

verirsin sen daha önce vermedinmi yine verirsin

bende uğrarım arada dediğin gibi güncel tutulursa giren çok olur
bayram öncesi herkesin işi gücü var ama sonrasında kalabalık olur katılan çok olur
haklisin canim millet bayramda tatlilari yiyip yiyip siser , sonra pisman olup zayiflamak için topik topik dolasir
Evet dogru soyluyosunuz simdi herkes tatilde, tatil donusunde kilo aldim diyen geli :). Topraksu evet canim dah once verdim ama bukadar degildi 5 kilo falan ancadir , simdide kendime guveniyorum veririm diye ama insan baslamadan aceba diyor.

verirsin veriirrrr

valla ben bayram oncesi bile yine kilo almisim , dun degil onceki gun bir yas pasta yaptim 8 kisilik oha diyeceksiniz simdi hepsini ben yedim....:26::26:

sadece 1 dilim arkadasimin esine verdim buraya gelmisti (arkadas turkiyede yoksa onada gonderirdim biterdi)

1 dilim esim yedi gerisini ben yedim valla

bu durumda sonuc 64 olan kilom 64.5

sympathique canim bu iki gun feci sicak olacak burasi bugun 38 yarin 40 sizin oralar nasil???yandik valla evden cikilmaz bu sicaklarda oruclu oruclu bayramdada cok sicak olacakmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…