Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canım hoşgeldin aramıza pazartesi bildirim günlerimiz.pazartesi baslangıç,şimdiki ve hedef şeklinde bildirimi yaparsan seni listeye eklerim.günlük menülerini ve yapıyosan egzersizlerini paylaş bizimle

ben pazar günleri tartılıyorum ama pazartesi yazarım canım. yalnız sabahları işte oluyorum akşama doğru yazarım oldumu?
şu an 66.4 kiloyum canım hedefim 55 inş. aslında sabah kahvaltısını erken yapıyorum ama bugün canım istemedi light kahve içtim kalorisi 35. sen yazmışsın yumurtalı ekmek diye nasıll canım çekti hemen mutfağa koştumm 1 tane light kepekli ekmeği 4e böldüm yumurtaya batırıp kızarttım ama 1 tatlı kaşığı yağda kızarttım sonra peçetenin arasına koyup fazla yağını aldım. yanında 1 yk. lor peyniri iki tane biber 5 zeytin 1 bardak çay içtim. çayı şekersiz içtiğimde başım dönüyor o yüzden içine 1 tane tatlandırıcı atıyorum.
normalde günde 2500 ile 5000 adım arası yürüyorum ama bu günlerde kar yağdığı için çıkamadım

tabiki cnm zayıflamak adına birbirimize destek olalım

evet canım bildiğim şeyleride paylaşırım çünkü 2006 yılında 88 kilodan 50 kiloya düşmüş bir insanım ben ama nişan dönemi ve evlendim 19 kilo aldım 3ü gitti 16sı kaldı. ama 50 kiloya düşmek istemiyorum şimdilik 55 ideal

vay çok güzel kilo vermişsn bunu da verirsin tabii tecrübelerini bizimlede paylaş cnmm

vay çok güzel kilo vermişsn bunu da verirsin tabii tecrübelerini bizimlede paylaş cnmm

canım o zaman 22 yaşımdaydım şimdi 28. metebolizma yavaşladı haliyle ama geçen sene düğünden önce 9 kilo vermiştim. şimdi yine veriyorum ama diyetisyen ile. tabi diyetisyenin verdiği diyet bazen canım başka şeyler istiyor ve kendime uygun light tarifler üretebiliyorum. bebek istiyorum ama hamile kalmadan önce zayıflamak istiyorum. güzel bir tatlı tarifi verebilirim.

6-7 etimek(tepsiye göre)
2 su bardağı light yada yarım yağlı süt
2 paket light puding

etimekler sütte bekletilip yumuşatılır 3 tanesi tepsinin altına konur. yaptığımız pudingin bir kısmı üstüne dökülür. sonra onun üstüne bir kat daha sütte ıslattığımız etimek konur. onun üstüne kalan puding dökülür. buzdolabında bekletilip afiyetle yenir. 1 diliminde yaklaşık 80 kalori var.

Teşekkür ederim cevapladığınız içiin:)
Benimde 2 diyetisyen tecrübem olmuştu. İlkinde 15 yaşındaydım. Onun verdiği liste çok güzeldi uygundu 3 ayda sanırım 8 kilo vermiştim. Şimdi onu uyguluyorum kendisinden randevuda aldım ama ancak 3 ay sonraya randevu verdiler:) Üzerinde kaç kalori olduğu yazmıyor ama kalori hesaplanan sitelerde hesaplıyorum 1300 kaloriyi geçmiyor ancak aynı kiloyla 18 yaşında farklı bir diyetisyene gitmiştim o bana tam 1800 kalorilik liste vermişti. O listeyle ilk hafta 2,5 kilo vermiştim sonrasında vermem gram gram olmuştu doktorumda hesaplayıp bu sana az deyip 1900 kaloriye çıkarmıştı. O listede hala duruyor. O listeyi uyguladığımda geceleri şişkinlikten uyuyamıyordm o sebeple bırakmıştım zaten. Sırf bu yüzden merak ettim. En azından yeni diyetisyenime başlayana kadar kaç kalori ile beslenmem gerektiği konusunda kararsız kaldım.

teşekkürler canım gayet hafif bişeye benziyoo

canım diyetisyenler yaş,boy,kiloya göre verirler diyeti bende gitmiştim 15 yaşında ve bana verdiği diyet 2500 kalorilikti. en uygunu diyetisyene gidene kadar hafif beslenmen ama 3 ay da çok ya

2500 bayağı çokmuş. 3 ay çok evet ama çevremde pek diyetisyen bilmiyorum. Güvenemiyorum da bir de benim tek sorunum genelde sebzeden nefret ederim yemek yerine abur cuburu tercih ederim. Hal böyle olunca da üzerine sınav dönemlerim eklenince aman yarabbi hemen alıyorum. Normal yemek düzenine geçeyim abur cuburu keseyim bir bakıyorum erimişim. Sporu da ekleyebilsem şahane olacak aslında.Kan tahlillerimi yaptırdım her şeyim normal şükür. Bir tek işte tansiyonum düşük. Normalde 10/7 gelir ama düştüğünde 9/6, 8/6 geliyor o zaman işte yerimden kıpırdayamıyorum. Bir de onu dengeleyebilsem çok güzel olacakta. Teşekkür ederim cevabın için. Tatlıyıda not aldım. 1 ayı doldurayım hemen deneyeceğim:)

bende bakmıyordum baksaydım belki bu kadar olmazdım:) Şimdi hesaplıyorum önceden yediğimi hesaplayayım dedim bir keresinde aman yarabbi hesaplamaz olaydım

merhaba bende bugün karar verdim hayatımda yeni bir başlangıç yapıp zayıflamaya bugünden itibaren yazıcam buraya yediklerimi akşam da düzenli olarak spor yapıcam leslie bana daha çok uyuyor ama bilemedim şimdi hangisini yapsam

merhaba canım hg
çizelgende 50 diyor, hedefin o sanırım?
çok az değil mi :26:
boyun yaşın kaç ki:26:

merhaba canım hg
çizelgende 50 diyor, hedefin o sanırım?
çok az değil mi :26:
boyun yaşın kaç ki:26:

yaşım 28 boyum 1.52 boyuma göre çok kiloluyum koca bir göbeğim var .onu versem yeter spora gidemiyorum malesef .3 yaşında kızım var çalışıyorum da benim durumum çok vahim depresyona giricem yakında. bir dahaki ayda eşimin kardeşinin düğünü var offfffffffff ne kötü değilmi?

boyuna göre 50 iyidir canım evet
panikleme, imkansız bir şey değil istediğin

Selam kızlar
OOO neler konuşmuşsunuz
Her bünyenin kalorisi farklıdır
Ölçtürmeniz lazım
Benim 1530

Öğlen menüm
Yarım balık
2 yemek kaşığı patates salatası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…