- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #56.001
canım hoşgeldin aramıza pazartesi bildirim günlerimiz.pazartesi baslangıç,şimdiki ve hedef şeklinde bildirimi yaparsan seni listeye eklerim.günlük menülerini ve yapıyosan egzersizlerini paylaş bizimle
tabiki cnm zayıflamak adına birbirimize destek olalım
evet canım bildiğim şeyleride paylaşırım çünkü 2006 yılında 88 kilodan 50 kiloya düşmüş bir insanım ben ama nişan dönemi ve evlendim 19 kilo aldım 3ü gitti 16sı kaldı. ama 50 kiloya düşmek istemiyorum şimdilik 55 ideal
vay çok güzel kilo vermişsn bunu da verirsin tabii tecrübelerini bizimlede paylaş cnmm
bir şey sorabilir miyim sizlere acaba? Günde kaç kalori ile besleniyorsunuz?
canım o zaman 22 yaşımdaydım şimdi 28. metebolizma yavaşladı haliyle ama geçen sene düğünden önce 9 kilo vermiştim. şimdi yine veriyorum ama diyetisyen ile. tabi diyetisyenin verdiği diyet bazen canım başka şeyler istiyor ve kendime uygun light tarifler üretebiliyorum. bebek istiyorum ama hamile kalmadan önce zayıflamak istiyorum. güzel bir tatlı tarifi verebilirim.
6-7 etimek(tepsiye göre)
2 su bardağı light yada yarım yağlı süt
2 paket light puding
etimekler sütte bekletilip yumuşatılır 3 tanesi tepsinin altına konur. yaptığımız pudingin bir kısmı üstüne dökülür. sonra onun üstüne bir kat daha sütte ıslattığımız etimek konur. onun üstüne kalan puding dökülür. buzdolabında bekletilip afiyetle yenir. 1 diliminde yaklaşık 80 kalori var.
Teşekkür ederim cevapladığınız içiin:)
Benimde 2 diyetisyen tecrübem olmuştu. İlkinde 15 yaşındaydım. Onun verdiği liste çok güzeldi uygundu 3 ayda sanırım 8 kilo vermiştim. Şimdi onu uyguluyorum kendisinden randevuda aldım ama ancak 3 ay sonraya randevu verdiler:) Üzerinde kaç kalori olduğu yazmıyor ama kalori hesaplanan sitelerde hesaplıyorum 1300 kaloriyi geçmiyor ancak aynı kiloyla 18 yaşında farklı bir diyetisyene gitmiştim o bana tam 1800 kalorilik liste vermişti. O listeyle ilk hafta 2,5 kilo vermiştim sonrasında vermem gram gram olmuştu doktorumda hesaplayıp bu sana az deyip 1900 kaloriye çıkarmıştı. O listede hala duruyor. O listeyi uyguladığımda geceleri şişkinlikten uyuyamıyordm o sebeple bırakmıştım zaten. Sırf bu yüzden merak ettim. En azından yeni diyetisyenime başlayana kadar kaç kalori ile beslenmem gerektiği konusunda kararsız kaldım.
bir şey sorabilir miyim sizlere acaba? Günde kaç kalori ile besleniyorsunuz?
bende bakmıyordumbaksaydım belki bu kadar olmazdım:) Şimdi hesaplıyorum önceden yediğimi hesaplayayım dedim bir keresinde aman yarabbi hesaplamaz olaydım
merhaba bende bugün karar verdim hayatımda yeni bir başlangıç yapıp zayıflamaya bugünden itibaren yazıcam buraya yediklerimi akşam da düzenli olarak spor yapıcam leslie bana daha çok uyuyor ama bilemedim şimdi hangisini yapsam
merhaba canım hg
çizelgende 50 diyor, hedefin o sanırım?
çok az değil mi :26:
boyun yaşın kaç ki:26:
yaşım 28 boyum 1.52 boyuma göre çok kiloluyum koca bir göbeğim var .onu versem yeter spora gidemiyorum malesef .3 yaşında kızım var çalışıyorum da benim durumum çok vahim depresyona giricem yakında. bir dahaki ayda eşimin kardeşinin düğünü var offfffffffff ne kötü değilmi?
hiç bi fikrim yok.
hiç bi yiyeceğin kalorisine bakmadım ömrümce :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?