- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
- 323
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #55.981
teşekkür ederim bende hikayemi anlatayım:):)
21 yaşındayım. 165 boyum var. Her zaman kiloluydum. Burada o kadar çok konu okudum ki kendimi şanslı kilolulardan sayıyorum. Ne arkadaş çevremden ne de erkek arkadaşımdan herhangi bir baskı görmedim. Belki bende maruz kalsaydım daha özen gösterirdimNeyse ara ara diyet uygulamalarım oldu. Ama ne zamanki sınavlar baş gösterdi aman yarabbi ben kilo aldım. Yazın 69 kiloydum sonra dengesiz beslenme sınavlar derken bir baktım 80 olmuşum. Aman yarabbi noluyoruz dedim. Sonra başladım forumu okumaya okudum da okudum. Tabi bu sürede de diyetimi yaptım. 15 yaşındayken diyetisyene gitmiştim onun verdiği listeyle başladım. Bu hafta 3. haftam. Toplamda 4 kilo verdim. Pazartesi 76 kg geldim. Tabi iki haftada bu kadar gitmesinin sebebinin son zamanlarda bir anda kilo alışım ve ödem miktarının fazla olması diye düşünüyorum. Yoksa ölüm orucu gibi diyetler hiç yapmadım. Spor olarak Leslie'nin nutrisystem'ini yapıyorum. İlk hafta yarım saat yürüyüş kısmını yaptım 2 mil. Son 2 haftada 2 mil+yer hareketlerini içeren cdsini yaptım. Haftada 5 günü geçemedim çünkü çok yoruluyorum. Haftaya okulum başlayacak o zamanda 1mil+yer hareketlerini yapacağım 45 dakika çünkü okula gittiğim zamanlar en azından 30 dakika yürüyorum. Bugün yediklerimden bahsedeyim:)
Sabah
kahvaltımı edene kadar 500 ml su içiyorum.Kahvaltım 9da:)
çavdar ekmeğine lor peynirli tost ve yeşilçay
Ara öğün 11de
Bir adet armut
Öğle yemeği 13.30/14.00 arası hangisinde acıkırsam
kepekli sadviç ekmeğine 60 gr tavuk
ayran
Ara öğün 16.00da
Yeşil Elma
Akşam yemeğini de 18.30da yiyeceğim
4kaşık kıymalı bezelye
Yoğurt
1 kase çorba
Akşama 1 dilim ekmek var listede ama yayla çorbası var sanırım o yüzden o ekmeği yemiyorum
Saat 9da da bazen unutuyorum yemeyi
2 ceviz içi ve süt
Günde en az 2,5 lt su içiyorum genelde 3ltyi bile buluyor.
2 bardak yeşil çay içine tarçın çubuğu koyuyorum kesin içiyorum.
Siyah çay alışkanlığım yok zaten yeşil çay bir tek onu da şekersiz tarçın çubuğuyla içiyorum.
bu süre boyunca hiç tatlı kaçamağım olmadı çok şükür.
Hedefimde Temmuza kadar 65e inebilmek sonrasında yeni hedef belirleyeceğim. Buraya yazdıkça daha iyi motive olacağıma inanıyorum.:)
Destekleri için herkese şimdiden çok teşekkür ederim:)
gayet güzel menün cnmne kadar az yiyorsunuz kıskanıyorum ben. Herkese günaydınlar :)
Desteğinize hayran olup dün aranıza katıldım bende:)
Okul yokken ne kadar güzel de okula gitmeye başlayınca ne olacak düzenim bilmiyorum:/ yanımda taşıyacağım artık.
Sabah 9da kahvaltı
1 yumurta+1 domatesin harika birleşimi olan harika besin menemen:)
Yanında yeşil çay tarçın çubuklu. Mis gibi
2 dilim çavdar ekmeği
Ara öğünde 11de
Portakal mmmmm enfess
Öğle yemeği (13.30-14.00arası)
Kepekli sandviç ekmeğine tavuk
Ayran
Bu arada leslienin nutrisystemini yapıyorum 1 saat sürüyor.
Ara öğün 16.00
Armut yeşil çay
Akşam 18.30
Kıymalı bezelye
Yayla çorbası
Akşam yemeğinden sonra da süt ve ceviz yiyeyim diyorum ama hep unutuyorum:/
2.5 3lt su
2 kocaman bardak yeşil çay
Bugünlük bu kadar. Ben önceden belirlemeyince rahat edemiyorum. Evde olunca rejim spor çok rahat oluyor. Çalışanlara ve ev hanımlarına sabır diliyorum zor.
günaydın kızlar nasılsınız.
tuğçecim ayıp etmişler senın süt içtiğini biliyolar yani
aksamki menüm:
-1 kase karalahana çorbası
-2 kaşık taze fasulye
-3 kaşık sebzeli bulgur pilavı
bu sabahki kahvaltım:
-2 dilim kepek ekmeği
-2 kk beyaz peynir
-1 çay kaşığı bal
-çay
Afiyet olsun canımne kadar az yiyorsunuz kıskanıyorum ben. Herkese günaydınlar :)
Desteğinize hayran olup dün aranıza katıldım bende:)
Okul yokken ne kadar güzel de okula gitmeye başlayınca ne olacak düzenim bilmiyorum:/ yanımda taşıyacağım artık.
Sabah 9da kahvaltı
1 yumurta+1 domatesin harika birleşimi olan harika besin menemen:)
Yanında yeşil çay tarçın çubuklu. Mis gibi
2 dilim çavdar ekmeği
Ara öğünde 11de
Portakal mmmmm enfess
Öğle yemeği (13.30-14.00arası)
Kepekli sandviç ekmeğine tavuk
Ayran
Bu arada leslienin nutrisystemini yapıyorum 1 saat sürüyor.
Ara öğün 16.00
Armut yeşil çay
Akşam 18.30
Kıymalı bezelye
Yayla çorbası
Akşam yemeğinden sonra da süt ve ceviz yiyeyim diyorum ama hep unutuyorum:/
2.5 3lt su
2 kocaman bardak yeşil çay
Bugünlük bu kadar. Ben önceden belirlemeyince rahat edemiyorum. Evde olunca rejim spor çok rahat oluyor. Çalışanlara ve ev hanımlarına sabır diliyorum zor.
menüm dünki gibi
işteee raporum
dün akşam nohutlu tarhana çorbası içtim yanında yogutla salata yedim TABİ ELMALARIN HEPSİNİ YENEDİM ARTIKK
bu sabah kahvaltım
3 çb şekersiz çay
1 kib.kutusundan az peynir
biraz lor peynir
4 yşl zeytin
sucuklu yumurta
1 çay kaşıgı kadar bal
1 adetde ceviz
1 tanede from etimek
kilo bildirimi
başlangıç: 73.30 kg
geçen hafta: 65.600 kg
bu hafta: 65.000
giden: 600 gr
toplamda giden: 8,300 kg
hedef: 56-58
boy: 1.56 cm
beden: 42
spor:hergün degildi bu hafta 3 gün felan yaptım galiba müzik eşliginde oynadım ve günlük yarm saat yürüyüş işe gidip gelirken
Evet canum çok kızdım çoookkk
dün akşam yemek yemedim
Dün bölüm sorumlumuz doğum günü vardı
Pasta yedim diye akşam yemedim
30dk bisiklet kondisyon yaptım
Mervecum leslie yaptın mı???
Afiyet olsun canım
Kilo bildirimleri pazartesi günü canım
teşekkür ederim Suskunprenses :) azimliyim evet forumu okuya okuya azmim tavan yaptı resmen:)
Hayatımda ilk defa bu kadar uzun süre sadık kaldım devamda ederim umarım. Hele o motivasyon fotoğraflarına baktıkça aman yarabbim herkes neler başarmış.
Toplamda her alışımda verdiğim kiloları toplasam başarı hikayesi oluşturacak kadar kilo vermişim. Ama nasıl bir dayanıksızlıksa her seferinde bıraktığım için alıyorum. Artık bir yere kadar vücuduma bile üzülüyorum.O yüzden bu sefer kararlı olmak zorundayım. Umarım olurum ya. Sizlere çok özeniyorum valla.
günaydın kızlarrr
güne 1 bardak su ile başladımm
şimdi kahvaltıya gidiyorummm
4 mini dilim yumurtalı ekmekaylardır yemiyordum durduramadım kendimi
2 kokteyl sosis
1 kk peynir
1 kupa şekersiz çay
kızlar merhaba benide aranıza alırmısınız bende diyet yapıyorum 3 hafta olacak bu pazar diyetisyen verdi diyetimi 2,5 kilo verdim şu ana kadar.
kızlar merhaba benide aranıza alırmısınız bende diyet yapıyorum 3 hafta olacak bu pazar diyetisyen verdi diyetimi 2,5 kilo verdim şu ana kadar.
afiyet olsun kuzummm
insan özlüyo uzun zamandır yemediği şeyleri dimi.ben bu hafta sonu kaçamak yapmicam inat ettim.baklalım nolcak
Emyay_8990 beni de ekleyebilir misini acaba ben yediklerimi paylaşıyorum ama listeyede eklersen çok sevinirim:)
Başlangıç:13.02.2012 80
Şimdi:27.02.2012 76 :2: (bende haftada bir kez pazartesi tartılıyorum:))
Hedef:İlk önce 65 sonrasında 55:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?