Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

menüm dünki gibi
işteee raporum
dün akşam nohutlu tarhana çorbası içtim yanında yogutla salata yedim TABİ ELMALARIN HEPSİNİ YENEDİM ARTIKK
bu sabah kahvaltım
3 çb şekersiz çay
1 kib.kutusundan az peynir
biraz lor peynir
4 yşl zeytin
sucuklu yumurta
1 çay kaşıgı kadar bal
1 adetde ceviz
1 tanede from etimek

kilo bildirimi

başlangıç: 73.30 kg
geçen hafta: 65.600 kg
bu hafta: 65.000
giden: 600 gr
toplamda giden: 8,300 kg
hedef: 56-58
boy: 1.56 cm
beden: 42
spor:hergün degildi bu hafta 3 gün felan yaptım galiba müzik eşliginde oynadım ve günlük yarm saat yürüyüş işe gidip gelirken

inşş istedigin kiloya ulaşırsın azimli olduktan sonra olmayacak şey yok:13::13::13:

gayet güzel menün cnm

teşekkür ederim Suskunprenses :) azimliyim evet forumu okuya okuya azmim tavan yaptı resmen:)
Hayatımda ilk defa bu kadar uzun süre sadık kaldım devamda ederim umarım. Hele o motivasyon fotoğraflarına baktıkça aman yarabbim herkes neler başarmış.

Evet canum çok kızdım çoookkk

dün akşam yemek yemedim
Dün bölüm sorumlumuz doğum günü vardı
Pasta yedim diye akşam yemedim
30dk bisiklet kondisyon yaptım

Mervecum leslie yaptın mı???

Afiyet olsun canım

Kilo bildirimleri pazartesi günü canım

anaa yanlışlık oldu bi kaç topikte yazıyorum karışıklık olduu kusura bakmayın ya

evet inşan resmen gaza geliyo

Toplamda her alışımda verdiğim kiloları toplasam başarı hikayesi oluşturacak kadar kilo vermişim. Ama nasıl bir dayanıksızlıksa her seferinde bıraktığım için alıyorum. Artık bir yere kadar vücuduma bile üzülüyorum.O yüzden bu sefer kararlı olmak zorundayım. Umarım olurum ya. Sizlere çok özeniyorum valla.

tugcecim regl oldum hafta bası hala bitmedi.ve gecikmeli oldugu için agrılı oldu su anda bile hala belim agrıyo.ama bu aksamn söz veriyorum kesinlikle yapcam kesinlikle.hem duşumuda alırım ohhhh

inşş hep birlikte kurtuluruz bu kilolardann

kızlar merhaba benide aranıza alırmısınız bende diyet yapıyorum 3 hafta olacak bu pazar diyetisyen verdi diyetimi 2,5 kilo verdim şu ana kadar.

kızlar merhaba benide aranıza alırmısınız bende diyet yapıyorum 3 hafta olacak bu pazar diyetisyen verdi diyetimi 2,5 kilo verdim şu ana kadar.

canım hoşgeldin aramıza pazartesi bildirim günlerimiz.pazartesi baslangıç,şimdiki ve hedef şeklinde bildirimi yaparsan seni listeye eklerim.günlük menülerini ve yapıyosan egzersizlerini paylaş bizimle

Emyay_8990 beni de ekleyebilir misini acaba ben yediklerimi paylaşıyorum ama listeyede eklersen çok sevinirim:)
Başlangıç:13.02.2012 80
Şimdi:27.02.2012 76 :2: (bende haftada bir kez pazartesi tartılıyorum:))
Hedef:İlk önce 65 sonrasında 55:18:

canım evet eni görüyorum da pazartesi yap sen bildirimi ki düzenli bi liste yapiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…