Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

teşekkür ederim bende hikayemi anlatayım:):)
21 yaşındayım. 165 boyum var. Her zaman kiloluydum. Burada o kadar çok konu okudum ki kendimi şanslı kilolulardan sayıyorum. Ne arkadaş çevremden ne de erkek arkadaşımdan herhangi bir baskı görmedim. Belki bende maruz kalsaydım daha özen gösterirdim Neyse ara ara diyet uygulamalarım oldu. Ama ne zamanki sınavlar baş gösterdi aman yarabbi ben kilo aldım. Yazın 69 kiloydum sonra dengesiz beslenme sınavlar derken bir baktım 80 olmuşum. Aman yarabbi noluyoruz dedim. Sonra başladım forumu okumaya okudum da okudum. Tabi bu sürede de diyetimi yaptım. 15 yaşındayken diyetisyene gitmiştim onun verdiği listeyle başladım. Bu hafta 3. haftam. Toplamda 4 kilo verdim. Pazartesi 76 kg geldim. Tabi iki haftada bu kadar gitmesinin sebebinin son zamanlarda bir anda kilo alışım ve ödem miktarının fazla olması diye düşünüyorum. Yoksa ölüm orucu gibi diyetler hiç yapmadım. Spor olarak Leslie'nin nutrisystem'ini yapıyorum. İlk hafta yarım saat yürüyüş kısmını yaptım 2 mil. Son 2 haftada 2 mil+yer hareketlerini içeren cdsini yaptım. Haftada 5 günü geçemedim çünkü çok yoruluyorum. Haftaya okulum başlayacak o zamanda 1mil+yer hareketlerini yapacağım 45 dakika çünkü okula gittiğim zamanlar en azından 30 dakika yürüyorum. Bugün yediklerimden bahsedeyim:)
Sabah
kahvaltımı edene kadar 500 ml su içiyorum.Kahvaltım 9da:)
çavdar ekmeğine lor peynirli tost ve yeşilçay
Ara öğün 11de
Bir adet armut
Öğle yemeği 13.30/14.00 arası hangisinde acıkırsam
kepekli sadviç ekmeğine 60 gr tavuk
ayran
Ara öğün 16.00da
Yeşil Elma
Akşam yemeğini de 18.30da yiyeceğim
4kaşık kıymalı bezelye
Yoğurt
1 kase çorba

Akşama 1 dilim ekmek var listede ama yayla çorbası var sanırım o yüzden o ekmeği yemiyorum
Saat 9da da bazen unutuyorum yemeyi
2 ceviz içi ve süt

Günde en az 2,5 lt su içiyorum genelde 3ltyi bile buluyor.
2 bardak yeşil çay içine tarçın çubuğu koyuyorum kesin içiyorum.
Siyah çay alışkanlığım yok zaten yeşil çay bir tek onu da şekersiz tarçın çubuğuyla içiyorum.
bu süre boyunca hiç tatlı kaçamağım olmadı çok şükür.
Hedefimde Temmuza kadar 65e inebilmek sonrasında yeni hedef belirleyeceğim. Buraya yazdıkça daha iyi motive olacağıma inanıyorum.:)
Destekleri için herkese şimdiden çok teşekkür ederim:)

hoş geldin canım aramızaaa
ne güzel de yazmışsın, heveslisin umutlusun çok harika aynen devammm

Hoşbulduk teşekkür ederimm:) Hevesliyim artık sıkıldım uzun vadede kurtulmak istiyorum. Şimdi düşününce yazık bu bünyeye o da şaşırdı dengesini. Şimdi şu şekilde beslenince kendimi dinç hissediyorum. Normalde yemek yerine sürekli abur cubur yerdim hep yorgun hissederdim şimdi daha iyiyim. Çikolatayı çok severdim. Dedim ki kendi kendime incecik bir vücutla giydiğin her şeyin yakışması sürekli keyif verir ama çikolata 1 paket ye hadi 2 3 4 olsun bittiği an o keyif bitecek ve o rahatsızlık hep devam edecek. Ne lüzumu var böyle düşündükçe uzak duruyorum artık. Canım çok tatlı isterse bir ayı tamamladığımda 2 haftada bir 1 tane sütlü tatlı izni vereceğim kendime diyetisyen öyle yapmış ara öğün yerine. Ağır şeyler yok sağlıklı beslenip egzersiz var. İlk başlarda çok az yemiştim ama sonra dedim ki bu kadar az kalorili diyetle kilo verip verip sonrasında kilo vermem durduğunda daha ne kadar aşağı çekebileceğim. O zaman kilom neyi gerektiriyorsa onu tüketmeye karar verdim. İnşallah sizinle birlikte güzel sonuçlar alırız. :)

gayet mantıklı bir yaklaşım, sevdim.
olmayacak şey değil tabiki de
benim kuzenim var sen yaşlarında, o da bebekliğinden beri hep kiloluydu, büyüyünce istemez oldu tabi genç kızlık dönemleri filan
1 kış boyunca diyet yaptı ve 30 kilo kadar verdi.
şimdi fıstık gibi maşallah, istediği her şeyi giyebiliyor ve en önemlisi çikolata da yiyor
istediğimiz kiloya ulaştığımızda yenilen o çikolata eminim ki içimize daha çok sinecektir

akşam yemeğim 1 porsiyon bulgur pilavıydı.
azıcık hata ettim sanırım ama çok acıkmıştım

Bende yapmıyorum.sadece 51 dk leslıe yapıyorum

SLM kızlar kahvaltı raporumu vermiştim zaten şimdide diğer öğünleri vereyim
1.ara öğün bi elma
2 tane diyet biskuvi

ÖĞLE
kepekli tost baya ufak ama
2.ara öğün

10fındık+10 kuru üzüm

AKŞAM
iki kase yoğurt çorbası ve havuç salatası gece ara öğünü olarakta meyve veya yoğurt yerim herhalde

şimdide bahsettiğiniz leslieyi indrmeye çalışıym gerçi ben evde pilatese yapıyordum ama bakayım bi de buna seviyom sizi

Herkese iyi gecelere hanımlar
Bugün az bi kaçamakla günü bitirmek üzereyim
Sabah canım bişi yemek istemedi nedense 2 adet kepekli galeta 2 adet kepekli bisküvi yedim
ARA:3 _5 tane incir,kayısı yedim
Öğlen:çorba
ARA:yeşil çay
Akşam eşim nöbetçi olduğundan kendime menemen yaptım yanındada 2 kaşık yoğurt yedim.Sonra yine dayanamadım 1 tane kurabiye yedim
ARA:yeşil çay
Bugün yürüyüş yapmaya üşendim nedense.yapmadım
Birazdanda sirkeli suyumu içip.Oğluşla yatağaa
İyi geceler kızlarr:)

tebrikler bigsize ii geçirmişsin günü bende akşam ara öğünü olarak
1 elma 1 portakal 2-3 kaşık keten tohumlu yoğurt yedim birzdanda sirkeli suyumu içip yatacam ii geceler herkese

bende öğrenciyken 2öğretimdm o yüzden sabaha kadr oturur öğlen kalkardım tüm öğünlerim birbirine girmşti metabolizmada mahfoluyr doğal olarak ben zaten çok yemekten almıyom kilo ne zamn düzensiz yemeye başlasam alıyom ve ne zamn ki 6 öğün yapmaya başlasamda veriyom o yüzden sana tavsiyem çok erken olmasa bile 10 kadr kahvaltını yapmış ol

Bende yapmıyorum.sadece 51 dk leslıe yapıyorum

Canım bende başlayacağım leslie herkes memnun güzel yorumlar var

Afiyet olsun canım
Bende indircem bugun leslie baklalım işe yarayacak mı

tebrikler bigsize ii geçirmişsin günü bende akşam ara öğünü olarak
1 elma 1 portakal 2-3 kaşık keten tohumlu yoğurt yedim birzdanda sirkeli suyumu içip yatacam ii geceler herkese

Sirkeli su faydalı mı??

kızlar ya sabah kaçta kalkıyorsunuz?ve nasıl bir yol izliyorsunuz.

Ben 6 da kalkıyorum
Az yiyoruz canım
Çok uyumak vücudu tembelleştrir
Bence en geç saat 9da kalkmalısın
Hem ne güzel evdeymişsin sporda yapabilrisin

Günaydın Kızlar

Biri dolaptaki sütümü içmiş (fabrikada)
Ne düşüncesizlik bende süt var diye almadım
Allahtan peksimetim vardı onu yedim

2 Form peksimet
biraz peynir
Bir Fincan Çay

günaydın kızlar nasılsınız.
tuğçecim ayıp etmişler senın süt içtiğini biliyolar yani
aksamki menüm:
-1 kase karalahana çorbası
-2 kaşık taze fasulye
-3 kaşık sebzeli bulgur pilavı

bu sabahki kahvaltım:
-2 dilim kepek ekmeği
-2 kk beyaz peynir
-1 çay kaşığı bal
-çay

ne kadar az yiyorsunuz kıskanıyorum ben. Herkese günaydınlar :)
Desteğinize hayran olup dün aranıza katıldım bende:)
Okul yokken ne kadar güzel de okula gitmeye başlayınca ne olacak düzenim bilmiyorum:/ yanımda taşıyacağım artık.
Sabah 9da kahvaltı
1 yumurta+1 domatesin harika birleşimi olan harika besin menemen:)
Yanında yeşil çay tarçın çubuklu. Mis gibi
2 dilim çavdar ekmeği

Ara öğünde 11de
Portakal mmmmm enfess

Öğle yemeği (13.30-14.00arası)
Kepekli sandviç ekmeğine tavuk
Ayran

Bu arada leslienin nutrisystemini yapıyorum 1 saat sürüyor.

Ara öğün 16.00
Armut yeşil çay

Akşam 18.30
Kıymalı bezelye
Yayla çorbası

Akşam yemeğinden sonra da süt ve ceviz yiyeyim diyorum ama hep unutuyorum:/
2.5 3lt su
2 kocaman bardak yeşil çay
Bugünlük bu kadar. Ben önceden belirlemeyince rahat edemiyorum. Evde olunca rejim spor çok rahat oluyor. Çalışanlara ve ev hanımlarına sabır diliyorum zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…