- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #55.961
kızlar ısınma ve soguma hareketleri videonun içeriğinde var zaten.
Suskun prenses günde 2 saat koşuyla vermiştimmm
merhaba bayanlar. Forumu uzun zamandır uzaktan takip ediyorum. Tam bitiremesemde epey bir okudum. Aranıza beni de almanız mümkün müdür acaba:)
teşekkür ederim bende hikayemi anlatayım:):)
21 yaşındayım. 165 boyum var. Her zaman kiloluydum. Burada o kadar çok konu okudum ki kendimi şanslı kilolulardan sayıyorum. Ne arkadaş çevremden ne de erkek arkadaşımdan herhangi bir baskı görmedim. Belki bende maruz kalsaydım daha özen gösterirdimNeyse ara ara diyet uygulamalarım oldu. Ama ne zamanki sınavlar baş gösterdi aman yarabbi ben kilo aldım. Yazın 69 kiloydum sonra dengesiz beslenme sınavlar derken bir baktım 80 olmuşum. Aman yarabbi noluyoruz dedim. Sonra başladım forumu okumaya okudum da okudum. Tabi bu sürede de diyetimi yaptım. 15 yaşındayken diyetisyene gitmiştim onun verdiği listeyle başladım. Bu hafta 3. haftam. Toplamda 4 kilo verdim. Pazartesi 76 kg geldim. Tabi iki haftada bu kadar gitmesinin sebebinin son zamanlarda bir anda kilo alışım ve ödem miktarının fazla olması diye düşünüyorum. Yoksa ölüm orucu gibi diyetler hiç yapmadım. Spor olarak Leslie'nin nutrisystem'ini yapıyorum. İlk hafta yarım saat yürüyüş kısmını yaptım 2 mil. Son 2 haftada 2 mil+yer hareketlerini içeren cdsini yaptım. Haftada 5 günü geçemedim çünkü çok yoruluyorum. Haftaya okulum başlayacak o zamanda 1mil+yer hareketlerini yapacağım 45 dakika çünkü okula gittiğim zamanlar en azından 30 dakika yürüyorum. Bugün yediklerimden bahsedeyim:)
Sabah
kahvaltımı edene kadar 500 ml su içiyorum.Kahvaltım 9da:)
çavdar ekmeğine lor peynirli tost ve yeşilçay
Ara öğün 11de
Bir adet armut
Öğle yemeği 13.30/14.00 arası hangisinde acıkırsam
kepekli sadviç ekmeğine 60 gr tavuk
ayran
Ara öğün 16.00da
Yeşil Elma
Akşam yemeğini de 18.30da yiyeceğim
4kaşık kıymalı bezelye
Yoğurt
1 kase çorba
Akşama 1 dilim ekmek var listede ama yayla çorbası var sanırım o yüzden o ekmeği yemiyorum
Saat 9da da bazen unutuyorum yemeyi
2 ceviz içi ve süt
Günde en az 2,5 lt su içiyorum genelde 3ltyi bile buluyor.
2 bardak yeşil çay içine tarçın çubuğu koyuyorum kesin içiyorum.
Siyah çay alışkanlığım yok zaten yeşil çay bir tek onu da şekersiz tarçın çubuğuyla içiyorum.
bu süre boyunca hiç tatlı kaçamağım olmadı çok şükür.
Hedefimde Temmuza kadar 65e inebilmek sonrasında yeni hedef belirleyeceğim. Buraya yazdıkça daha iyi motive olacağıma inanıyorum.:)
Destekleri için herkese şimdiden çok teşekkür ederim:)
Hoşbulduk teşekkür ederimm:) Hevesliyim artık sıkıldım uzun vadede kurtulmak istiyorum. Şimdi düşününce yazık bu bünyeye o da şaşırdı dengesini. Şimdi şu şekilde beslenince kendimi dinç hissediyorum. Normalde yemek yerine sürekli abur cubur yerdim hep yorgun hissederdim şimdi daha iyiyim. Çikolatayı çok severdim. Dedim ki kendi kendime incecik bir vücutla giydiğin her şeyin yakışması sürekli keyif verir ama çikolata 1 paket ye hadi 2 3 4 olsun bittiği an o keyif bitecek ve o rahatsızlık hep devam edecek. Ne lüzumu var böyle düşündükçe uzak duruyorum artık. Canım çok tatlı isterse bir ayı tamamladığımda 2 haftada bir 1 tane sütlü tatlı izni vereceğim kendime diyetisyen öyle yapmış ara öğün yerine. Ağır şeyler yok sağlıklı beslenip egzersiz var. İlk başlarda çok az yemiştim ama sonra dedim ki bu kadar az kalorili diyetle kilo verip verip sonrasında kilo vermem durduğunda daha ne kadar aşağı çekebileceğim. O zaman kilom neyi gerektiriyorsa onu tüketmeye karar verdim. İnşallah sizinle birlikte güzel sonuçlar alırız. :)
Bende başlayacağım bugun lleslie
İnt baktım ayrı ayrı partları var
Yapıcam
yalnız ısınma ve soğuma herektleri yapın diyor
o nasıl??
Ben bisiklet yapmaya başladım dün
İlk biiskleti sonra bunu mu yapsam
yoksa ilk leslie sonra bisiklet mi??*
kızlar ya sabah kaçta kalkıyorsunuz?ve nasıl bir yol izliyorsunuz.
ben öğlen işe gittiğim için 9-10 gibi kalkıyorm sen çalışyrmusn evde misn?
Bende yapmıyorum.sadece 51 dk leslıe yapıyorum
SLM kızlar kahvaltı raporumu vermiştim zaten şimdide diğer öğünleri vereyim
1.ara öğün bi elma
2 tane diyet biskuvi
ÖĞLE
kepekli tost baya ufak ama
2.ara öğün
10fındık+10 kuru üzüm
AKŞAM
iki kase yoğurt çorbası ve havuç salatası gece ara öğünü olarakta meyve veya yoğurt yerim herhalde
şimdide bahsettiğiniz leslieyi indrmeye çalışıym gerçi ben evde pilatese yapıyordum ama bakayım bi de buna seviyom sizi
tebrikler bigsize ii geçirmişsin günü bende akşam ara öğünü olarak
1 elma 1 portakal 2-3 kaşık keten tohumlu yoğurt yedim birzdanda sirkeli suyumu içip yatacam ii geceler herkese
kızlar ya sabah kaçta kalkıyorsunuz?ve nasıl bir yol izliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?