- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #55.681
selam arkadaşlar ben 80 kilo 175 boyundayım görünüşte aşırı kilolu görünmüyorum ama yinede kıyafet konusunda zorlanıyorum göbegimden ve kalçamdan kurtulmak istiyorum bunun için bana yardımcı olacak biri varmı acaba şimdiden teşekkürler
ben geldiimmmmmm
öğlende
-1 kase mercimek çorbası
-1 tabak taze fasulye (buzluktan çıkarılmış yapmış taze derken)
-1 minnacık kase de puding
(puding çok hafifti.normalde 3,5 bardak sütle yapcakken ben 5 bardakla yapmışımbeceriksiz merve
eneemmmm kuzumda gelmiş..
Merrveeeeeeeeeee benim tansiyonum düşüyo yaa az bişi çikolata yesem olur mu???
Afiyet olsun canım
Ellerine sağlık
merhaba kızlar
ne güzel az yiyorsunuz bende dikkat etmeye çalışıyorum..bu günlerde 8dk karın ve kalca egzersizleri var onları yapmaya başladım bacaklar ve karnım gidik durumda..ama devam edicem..günde 16 dk ediyor önümüzdeki hafta sabah akşam yapmaya başlicam inşş..
aslında spor salonuna gitmeyi çok istiyorum ama burda arkadaşlarım üye oldular ve gitmiyorlar parada boşa gitmiş oluyor...
çok azcık ye canım tabiki.abartma ama bütün günün detoksu boşa gitmesinn
2 parça yedim ayyyy müthiş yaa en güzel duygu bu tatlııı
tmm canım afiyet olsun evet yaaa cidden müthiş haz veriyo canım çekti
merhaba kızlar
ne güzel az yiyorsunuz bende dikkat etmeye çalışıyorum..bu günlerde 8dk karın ve kalca egzersizleri var onları yapmaya başladım bacaklar ve karnım gidik durumda..ama devam edicem..günde 16 dk ediyor önümüzdeki hafta sabah akşam yapmaya başlicam inşş..
aslında spor salonuna gitmeyi çok istiyorum ama burda arkadaşlarım üye oldular ve gitmiyorlar parada boşa gitmiş oluyor...
evetSen puding yedinnnnn
canım yürüyüş yapmayı çok seviyorum vede çok istiyorum ama çocukla olmuyor...vaktim olsa bide cocuga bakacak biri olsa kilometrelerce yürürüm
kızlar ben kcıyorum iyi aksamlarrrr öptüm hepinizi
Görüşürz canımmmm
canım çeyiz topiğindekilere baktım harikalar çok tatlılarrrrrallahım güle güle günlerde kullanmayı nasip etsin inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?