Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bende öyle diyorum anneme gram biriktir para biriktir bişey yap diyorum.afedersin g.. biti gibi dolanma peşlerinde diyorum.ben onu sürekli uyarırım zaten ki zaten annem etliye sütlüye karısmaz yorum yapmaz sessiz sakin biridir.

biliyomusun bende arada diyorum dul karı alıyolar sanki herşeyden kısma çabaları deli ediyo beni.

Allah sabır versin vallaa çok ayıp şeyler
canım bunlar ne ki.neler var neler.de anlatıp buranın yörüngesini deiştirmek istemiyorum
zamanlar mutlaka değişiyordur..ama umarım bu değişimler güzel yönlü olur..
Benim her bir zerresine öleceğim her bir zerresi kıymetli kocam,bütün dünyam,mutluluğum bilir benim değerimi

neden kendilerini baktırmaya yer yaparlarki bilmem
sabah 2 dilim kepekli ekmek
peynir
çay
1 kaşık kavrulmuş az yağlı ıspanak
1 zeytin
afiyet olsun canım

bende yedim geldim.
-1 kase mercimek çorbası
-3 dilim kepek ekmeği
-peynir domates zeytin yedim çok yedim çok aksama sadece çorbayla geçiştircem form çaylarımı içcem

Afiyet olsun Mervecim
Hadi Çorbayı içtin ekmek neden hem de 3 dilim

Kızlar şu bir gerçek ki dikkat etmiyoruz nefsimize sahip cıkmıyoruz..
Bende dahil kızıyorum kendime!!!!

Kaynana derdi çok anlatcak şeyde çoookkkk boşverelim en iyisi

Son düzenleme:

evet ya tutamıyorum kendimi.hemde gelinlik bakmaya gittiğimzde kızların gelinlik deneyince ne kadar güzel olduklarını görüp özendiğim halde dayak istiyorum ben dayak

evet ya tutamıyorum kendimi.hemde gelinlik bakmaya gittiğimzde kızların gelinlik deneyince ne kadar güzel olduklarını görüp özendiğim halde dayak istiyorum ben dayak

Bende zayıflamadan gelinlik giyip çıkamam diye bakmıyorum gelinlik..Şu bir gerçek ki gelinlik zayıflara daha cok yakışıyor.
Onun için azimli olmalıyız
Senin hedefin kaç kilo?_

ahh ahh ben akıllanmıcam herhaldee
ögle yemeginde arkadaşım vardı
ölçülerini bilmiyorum ama söyle rapor edeyimm
patatesin sulu yemegi
yeşil fasule
ve közlenmiş biberden olmuş tursu

hemen gidecek diye çay koydun yanına yaptıgım kekten koydum hatrı sayılır bi şekildede ondan yedim aman allahım ne yaptımm ben yaaaaaa:26::26::26::26::26::26:

canım sabah-öğle-akşam mı yiyosun??
Bende yapayım bari deneyim bi
evet canım 3 öğün yiyosunnn

bende öğlen 1 kase yeşil mercimek çorbası
4 ceviz büyüklüğünde bulgurlu 1 kase kabak yemeği

afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…