Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Canlar herkese güzel ve azimli bir gün diliyorum...

sabah kellogs yedim 1 kase sutle sonraki ogunlerimide ilerleyen saatlerde paylasirim:34:

Son düzenleme:
Canlar herkese güzel ve azimli bir gün diliyorum...

sabah kellogs yedim 1 kase sutle sonraki ogunlerimide ilerleyen saatlerde paylasirim:34:

bu kellogsn faydasını görüyomusun canm sadesinimi tüketiyosun..buarada boyuna göre kilon çok ii gerçi resimlerini görmüştük zaten gayet fiziğin yerindeydi benm boyum 163 malesf

bu kellogsn faydasını görüyomusun canm sadesinimi tüketiyosun..buarada boyuna göre kilon çok ii gerçi resimlerini görmüştük zaten gayet fiziğin yerindeydi benm boyum 163 malesf

faydasini goruyorum canim ozellikle tuvalete cikamiyorsan çok faydasi var...ben bazen sadesini ,bazen cikolatalisini yiyorum ama hergun degil canim ne zaman isterseveya kahvalti yapmaya vaktim yoksa (acil isim varsa falan)...ama normalde kahvalti yaparim daha saglikli cunku...resimlerimi nerden gormustun kiz ?koymusmuydum? simdi ben kendimi cok iyi bulmuyorum boyuma gore canim daha ince olmak istiyorum yakismiyor giydikleri insana, çikintilar hos durmuyor:27::27:

faydasini goruyorum canim ozellikle tuvalete cikamiyorsan çok faydasi var...ben bazen sadesini ,bazen cikolatalisini yiyorum ama hergun degil canim ne zaman isterseveya kahvalti yapmaya vaktim yoksa (acil isim varsa falan)...ama normalde kahvalti yaparim daha saglikli cunku...resimlerimi nerden gormustun kiz ?koymusmuydum? simdi ben kendimi cok iyi bulmuyorum boyuma gore canim daha ince olmak istiyorum yakismiyor giydikleri insana, çikintilar hos durmuyor:27::27:

hergü değil yani şimdi anladım.evet haklısın kahvaltı yapmadan kilo vermeninde mümkün olmadını duymuştum su gibi:1: facede gördüm :)

kahvaltin cok yetersiz canim...menune 1 haslanmis yumurta, 1 domates ve salatalikta eklesen gayet iyi olur...

yumurta yersen o gün ekmek yememk gerektğini,ekmek yersende yumurtayı yememk gerektiğini duymuştum ben yine:52:

selam kızlar yemekteydim geldim nasılsınız.
ya sabah kahvaltı imkanım yok am sabahları meyve yemek istiyorum cilt için çok faydalı.
şimdi 1 simitle kahvaltı yaptım.
peynir,zeytin,bal,turşu

hergü değil yani şimdi anladım.evet haklısın kahvaltı yapmadan kilo vermeninde mümkün olmadını duymuştum su gibi:1: facede gördüm :)

kiz unutmusum nickini degistirdigini...bende diyorum ne zaman koymustum ama ben seni goremedim hic malesef:63::63::63:sen koymadfin arkadasin icin bir fotograf :59::59:

yumurta yersen o gün ekmek yememk gerektğini,ekmek yersende yumurtayı yememk gerektiğini duymuştum ben yine:52:

yok yaa ne alakasi var canim , biri karbonhidrat digeri protein ikisininde yeri ayri...ikiside gunluk olarak alinmasi gereken bir gida kim demisse uydurmus:27::27: diyetisyenler bisey bilmiyormu o zaman sabahlari mutlaka yumurta yenmeli tok tutuyor diyor...

geldim bende şimdi leslie 5mil yaptım bittim resmenya hergün bunu yapmak çok zor olacak:37:
bende resim atmıştım sana faceden hatırlamadınmı mehaycm kevser ben :52:

merve kuzm simidi evet yarım ye:26:

Kizlar bugun bu saate kadar yediklerim soyle:

sabah 1 kase kellogs sutle
ara:2 biskuvi (oglum yiyemedi 2 tane kalinca bayatlamasin diye yedim)
oglen: 2 dilim cavdar ekmegi ,5 zeytin, 1 dilim salam,2 kk peynir 1 marul ve 135 gr kadar firinda balik(buda nerden cikti dimi):37:
ara 2 havuc
aksamada 1 buyuk kase salata yaptim kendime bol yesillik, peynir, 2 parca tavuk ve domatesle... aksam soslayip yiycem onu 1 dilimde ekmek koyarim yanina....

nasil cokmu abartmisim sizce???
:44::44:

Kizlar bugun bu saate kadar yediklerim soyle:

sabah 1 kase kellogs sutle
ara:2 biskuvi (oglum yiyemedi 2 tane kalinca bayatlamasin diye yedim)
oglen: 2 dilim cavdar ekmegi ,5 zeytin, 1 dilim salam,2 kk peynir 1 marul ve 135 gr kadar firinda balik(buda nerden cikti dimi):37:
ara 2 havuc
aksamada 1 buyuk kase salata yaptim kendime bol yesillik, peynir, 2 parca tavuk ve domatesle... aksam soslayip yiycem onu 1 dilimde ekmek koyarim yanina....

nasil cokmu abartmisim sizce???
:44::44:

yeşilliklerle dengeliyosun bence güzel

selam kızlar nasılsınız.fena şekilde grip olmuşum :2::2::2::2::2::43::43::43::43::43:
dün öğleden sonra ara yaptım:
-1 avuç balık kraker
-2 kare çikolata ( :17: çok canım çekti)
dün aksam
-1 kase şehrye çorbası
-1 tabak makarna

selam kızlar nasılsınız.fena şekilde grip olmuşum :2::2::2::2::2::43::43::43::43::43:
dün öğleden sonra ara yaptım:
-1 avuç balık kraker
-2 kare çikolata ( :17: çok canım çekti)
dün aksam
-1 kase şehrye çorbası
-1 tabak makarna

mervecim bu ara seni daha azimli görüyorum,inş. düğününe kadar halledersin kiloları...bu arada ben önümüzdeki salıdan itibaren tatile çıkıyorum,gittiğim yerde nete girebilceğimi sanmıyorum..şubatın 15 i gibi görüşürüz...kesin görüşürüz,çünkü büyük bi ihtimal kilo almış olarak dönücem..Annemin yanına gidiyorum..çok özledim onu:16::16:

merve kuzm geçmiş olsun..
buarada çilolata yok artık bu hafta sana.hakkını yemişsin zaten :1:

Son düzenleme:
dün akşamki menm
1 kase tavuk çorba
yanında bol salata
3kaşık pilav+tavuk haşlama
4kaşıkta yoğurt
ara
1muz
spor
gündüz-5mil leslie:8: