- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #53.401
ben geldimmm
uzun biaradan sonra tekrr döndüm bidaha gitmemk üzere
ama kimse yoookk nerdesinz kızlar
hoşgeldin canımmmmm
hoşbulduuuukk özgecm nasılsınz görüşmeyeli mervede yok ortalarda:82:
buarada hayırlı ramazanlar rabbim hepimze kolaylık versin...
noldu canım hayırdır[/TABLE]5175]sağol canım iyi değilim valla ben sen nasılsın
merveyi de pek anlayamadım kaç gündür yok ortada
noldu canım hayırdır rahatsızmısın..ben iim şükür ramazanakadr sürdü ev işleri benm akşam bitirdik sonunda bugünde döndüm artık yuvama
3 haftadır bronşitim canım öksürük var çok kötü birde sol göğsümde aşırı bir ağrı var
nefes aldıkça hareket ettikçe canım yanıyor
doktora görünseydin canm göğüs önemliya çok korkarım ben
göründüm canım
hamile olduğum için röntgen çekemiyorlar
antibiyotik falan kullandım ama hiç bir işe yaramadı
başka dr gittim oda başka ilaçlar verdi şu an onları içiyorum ama
göğüs ağrım hiç geçmedi hala çok ağrıyor
ne hamilemi ne hamilesiNezaman herkes biliyomu benmi kaçırdım
canım topiğe kimsenin uğradığı yokki
canım topiğe kimsenin uğradığı yokki
haklısın girmeyince bişeydende haberimz olmuyu..
çoookk sevindim vede şaşırdımYani şaşkın anlamında böyle bihaber aklıma gelmiyomudu kaldım yerden devam ettim ben..nasıl bıraktıysan öyle yani Belkide ev işlerinden beynim bulandı
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..hayırlı uğurlu bereketinle gelsin inş :)
Merhaba arkadaşlar
birkaç gündür topiği takip ediyorum. Tabi tüm sayfaları okuyamadım ama buradaki paylaşımlar çok hoşuma gitti. Aranıza katılarak ve biraz içimi dökerek daha iyi motive olacağımı düşünüyorum. Tabi beni de kabul ederseniz.
Uzun yıllardır fotoğraf çektirmeyi sevmiyorum. Bunun nedenini de tabiki biliyorum, ama kendime itiraf edemiyorum. Ancak geçen hafta kızkardeşimin
düğününde çektirdiğim fotoğrafları görünce aklım başıma geldi. Evet ben ŞİŞKOYUM...
Evlenmeden önce 58 idim, 3 yıl sonra 62 kg'da hamile kaldım, doğumdan sonra 66 oldum, geçen 7 yılda heryıl düzenli 2-3er kg alarak bu hale geldim. bu kış 81 kg gördükten sonra karar vermiştim aslında zayıflamaya... Kızkardeşimin düğününe kadar 60 kg olacaktım sözde... Ancak işle ilgili bazı sorunlar nedeniyle düzenli diyet ve spor yapamadım. 3 al 2 ver 1 al 3 ver derken ancak 77 kiloya inebildim.
En çok istediğim Zayıf halimle fotoğraf çekirip önceki ve sonraki diye karşılaştırıp gurur duymak . Ramazanı kilo almadan hatta belkide vererek geçirmek konusunda desteğe ve paylaşıma ihtiyacım var.
Bir de bu cuma 14 yıldır çalıştığım işyerimden ayrılıyorum. Bunalıma girmemek ve dahada kilolanmak istemiyorum. Evde zor olacak ama hayırlısı bakalım...
günaydınnnnnnnn
aslında hepimiz fotoğraf çektirmeliyiz ki gerçeklerle yüzleşebilelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?