Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kızlar nasılsınız? ben yine 59 kiloyum bun hafta gr bile verememişim ama almamışımda çok şükür.havalar ısınmaya başladı önümüzdeki haftadan itibaren akşamları koşmaya başlıyorum tabii diyete devam.benimki ne yaptı acaba çok merak ediyorum erken gelsede öğrensek.
herkese kolaylıklar dilerim

canım koşmak bacak için faydalı değil kollar için faydalı diye biliyorum yanlış mı acaba?

yanlış biliyorsun hayatım koşmak kalça,basen ve bacaklar için faydalı ki benim problemimde bu bölgelerle.

tebrikler şişgocuğum ya ama ben hala sana şişgo demek istemiyorum kaydirigubbakcemile

günaydın kızlarr mirmirmirmir
iştee geldimmmm hihoyyyt 59 kiloylaa benneyaptımki

günaydın kızlarr mirmirmirmir

iştee geldimmmm hihoyyyt 59 kiloylaa benneyaptımki
59 mu tamam gidebilrsin kaydirigubbakcemile sendemi veremedin yawww
hadi benim tansiyon oynadığından kaçırdım bi ara senin diyette iyi gidiyor niye vermedin bakem?

59 mu tamam gidebilrsin kaydirigubbakcemile sendemi veremedin yawww
hadi benim tansiyon oynadığından kaçırdım bi ara senin diyette iyi gidiyor niye vermedin bakem?
iyi miii :roflol: ne iyisi yavrum yaa :a015:
ben iyiiiiicee bozdum bu hafta
amacıma ulaştım aslındaa ondan gevşedim iştee kafamçokkarıştı

ben geldimm 100 mekik ve kahvaltım ile kaydirigubbakcemile3
domates salatalık( tuz kullanmıyorum artık) yağsız peynir ve biraz maydonoz o maydonozları nasıl çiğ yiyorum bende bilmiyorum sositososito

iyi miii :roflol: ne iyisi yavrum yaa :a015:
ben iyiiiiicee bozdum bu hafta
amacıma ulaştım aslındaa ondan gevşedim iştee kafamçokkarıştı

iyiya sen bilirsin gevşe bakalım sonra vay rakibim ben kilo aldım vışşş nasıl vereceğim bunları yine deme bak,dikkat et kendine çokda gevşeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…