Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merhaba kızlar ilginçtir bende saat 10 gibi yazdım yolladım ama mesajım silin miş nasıl oldu bilmiyorum ama yolladım gözlerimle gördüm :)) tekrar yazayım barı aynı şeyleri, bu arada benimki gelmemiş hala çok yoğun demek ki
dünki yediklerim
sabah: klasik kahvaltı
öğlen 1 tas şehriye çorbası,1 tabak pırasa yemeği
akşam:1 tas sebze çorbası,1 tabak tavuk güveç
ara:1 ince dilim kek,1 elma,1 kivi
herkese kolaylıklar dilerim

merhaba arkadaşlar bazı sorularım olacak size

1_nescafe 3ü1 aradayı tavsiye edermisiniz yoksa onun yerine pakette olmayan neskafelermi daha iyi diyet yapan biri için?

2_sabahlar 1 tane (hani şu küçük kutularda olanlar var ya..yurtta kalanlar bilir) onu mu tavsiye edersiniz yoksa zeytin mi?zeytinse kaç tane?

3_örnek bi kahvaltı yazabilirmisiniz?

4_ben öğle yemeği ve ara öğün yemiyorum akşam yemeği ve kahvaltı yapıyorum..okulda olduğum için okulda tuzlu çubuk kraker veya eti popkek le çay içiyorum..diyet bisküvi yemiyoru açıkcası diyet yaptığımı bilmelerini istemiyorum..kilom 93 tü yazdan beri 82 ye kadar indim.hedefim yaza kadar 78-75 arası olmak..yazın zaten kendime iş buldum 4 ten gece 12 ye kadar sabahta spora gitsem+diyetisyene gitmeyi düşünüyorum heralde 3 ayda 65 e düşerim

5_bana önerilerinizi yazın ne olur..

şimdiye kadar hiç hap kullanmadım..hergün en az yarım saat yürüdüm..okuldan yurda..

diğerlerine bişey diyemem ama 3ü1 arada kahveler çok hızlı kilo aldırıyor.hemde direk yağ olarak.onun yerine ayrı ayrı kullan hepsini.şeker olmasa en güzeli tabi..

öncelikle kahve ve siyah çay içmeni önermiyorum, bitki çayları iç ve onu da mümkünse şekersiz kullan. ama ille de kahve içeceğim diyorsan tabiki ayrı almanı öneririm, 3ü1 arada şekerli ve kremalı, dolayısı ile diyet için uygun değil.

ben zeytin yemiyorum ama yemek lazım onu da abartmadan kahvaltıda 3-4 tane yemek lazım

öğle yemeği ve ara öğün yemeden diyet miyet olmaz canım ya
bak ben de öğrenciyim, çok da rahat yapıyorum diyeti
arkadaşların anlamasın istiyorsun, çok rahatça yapabilirsin bence
ille de diyet ürünler yemen gerekmiyor
sağlıklı ve kararında yediğin sürece sorun yok

ya kızlar buhafta sonu nasıl kendime hakim olacağım yaa ufssss.arkadaşımın doğumgününü bende kutlayacağız dolayısıyla misafirlerim var ve ben yemesem olmazki ne yapmalı nasıl etmeli ....
rakibimde yok ortalıklarda gelmedi bugün hiç nerde bu yaaa,.ok dertliyim çok....

kıslar bende geldim aranıza 3 gündür az yemeye çalışıyorum..bakalımm 3-4 kilo versem yeterli bana..göbegimden şikayetçiyim sadece..120 kezde mekik çekiyorum yatarken.göbegim acıyo vallaa alışkın olmadıgımdan..bakalım işe yarar inş.herkese iyi zayıflamalar kıslar:):):

ya kıslar sabah programlarında birindee dediki bi diyetisyen..bir tabak patetes kızartması agızda 2 dk,migdede 2 saat,basende yag olarak 2 sene kalırmış...çok şaşırdım ondan sonra bi kaç tane yiyorum

ya canım geçen hafta sonu da bnm doğum günümdü.bozdum diyeti
valla çok kaçırmışım yaa.1 haftada 2 kilo vermiştim 56 olmuştum şimdi57,5 valla moralim bozuldu saldım öyle.kendimi toparlamam lazımm pfff senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…