- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #5.081
Afİyet olsun Şeker
İstİkrarla devam
merhaba arkadaşlar bazı sorularım olacak size
1_nescafe 3ü1 aradayı tavsiye edermisiniz yoksa onun yerine pakette olmayan neskafelermi daha iyi diyet yapan biri için?
2_sabahlar 1 tane (hani şu küçük kutularda olanlar var ya..yurtta kalanlar bilir) onu mu tavsiye edersiniz yoksa zeytin mi?zeytinse kaç tane?
3_örnek bi kahvaltı yazabilirmisiniz?
4_ben öğle yemeği ve ara öğün yemiyorum akşam yemeği ve kahvaltı yapıyorum..okulda olduğum için okulda tuzlu çubuk kraker veya eti popkek le çay içiyorum..diyet bisküvi yemiyoru açıkcası diyet yaptığımı bilmelerini istemiyorum..kilom 93 tü yazdan beri 82 ye kadar indim.hedefim yaza kadar 78-75 arası olmak..yazın zaten kendime iş buldum 4 ten gece 12 ye kadar sabahta spora gitsem+diyetisyene gitmeyi düşünüyorum heralde 3 ayda 65 e düşerim
5_bana önerilerinizi yazın ne olur..
şimdiye kadar hiç hap kullanmadım..hergün en az yarım saat yürüdüm..okuldan yurda..
kıslar bende geldim aranıza 3 gündür az yemeye çalışıyorum..bakalımm 3-4 kilo versem yeterli bana..göbegimden şikayetçiyim sadece..120 kezde mekik çekiyorum yatarken.göbegim acıyo vallaa alışkın olmadıgımdan..bakalım işe yarar inş.herkese iyi zayıflamalar kıslar:):):
ya kızlar buhafta sonu nasıl kendime hakim olacağım yaa ufssss.arkadaşımın doğumgününü bende kutlayacağız dolayısıyla misafirlerim var ve ben yemesem olmazki ne yapmalı nasıl etmeli ....
rakibimde yok ortalıklarda gelmedi bugün hiç nerde bu yaaa,.ok dertliyim çok....
bu hafta bende büyük ihtimalle kilo alanlardan olacam gene başa döndük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?