Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben geldim ama kimse kalmamış..
bende bugün abarttım biraz ama evde abartıcak bişi kalmadı şükür..hepsini bitirdim:)
bu hafta sıkmam lazım artıkım

eşimle sağlam tartıştık dün...barıştık ama hala kırgınım....regli olamadım oyüzden acayip şiş ve gerginim...canım sürekli bişeyler yemek istiyo kendimi zor frenliyorum....

aman sakın cimcime yemek yemk yok onun yerine egzersiz yap o zaman rahatlarsın ayrıca yemek yersen sonra onun içinde üzülürsün ltfn yemek yok anlaştı demi evlilikte oluyo böyle şeyler ama bi ara ortalık durulunca gzl bi dille anlat neye kırıldığını eminim anlayacktır
kıyamam sana çok üzme kendini ok
şişliğe gelince bende olamadım ama olursak rahatlarız
gerçi ben olmayı hiç istemiyom keşke hamile olsak
tüp tdvisi korkutuyo beni olursam sorun yoksa ona başlıycam bu ay

aman sakın cimcime yemek yemk yok onun yerine egzersiz yap o zaman rahatlarsın ayrıca yemek yersen sonra onun içinde üzülürsün ltfn yemek yok anlaştı demi evlilikte oluyo böyle şeyler ama bi ara ortalık durulunca gzl bi dille anlat neye kırıldığını eminim anlayacktır
kıyamam sana çok üzme kendini ok
şişliğe gelince bende olamadım ama olursak rahatlarız
gerçi ben olmayı hiç istemiyom keşke hamile olsak
tüp tdvisi korkutuyo beni olursam sorun yoksa ona başlıycam bu ay

yok canım merak etme yemiyorum...az da olsa verdim kilo geri alırmıyım hiç...ne zorluklarla verdim ben o kiloları....benim koca anlamaz anam...nato kafa nato mermer...duvarla konuşsam o bile dile gelir benimki gelmez...o yüzden çıldırıyorum ya...dün bi ara kendimi kaybettim kafasına kül tablasını fırlattım:)))))))neyse bari isabet etedi...sorada ağlama krizine girince çok korktu...sabaha kadar başımda nöbet tutmuş....sora özür diledi barıştık zati....ama kırgınım hala çok...

valla ne geçti bilmiyom ama kül tablasını fırlatacak duruma gelmişsen çok kızmışsın ama insan oğlu bu hata yapar bak başında nöbet tumuş sabaha kadr sende zamnla unutursun be unutmam dediğim nice şeyleri unttum zamn herşeyin ilacı o kuru kafalık tüm erkekler için geçerli tek anlamayan senin eşin deil çok üzme kendini ok yarın grşürüz yat uyu düşündükçe daha kötü oluyo insan iyi gecelr tatlım ben uycam artık öptüm

valla ne geçti bilmiyom ama kül tablasını fırlatacak duruma gelmişsen çok kızmışsın ama insan oğlu bu hata yapar bak başında nöbet tumuş sabaha kadr sende zamnla unutursun be unutmam dediğim nice şeyleri unttum zamn herşeyin ilacı o kuru kafalık tüm erkekler için geçerli tek anlamayan senin eşin deil çok üzme kendini ok yarın grşürüz yat uyu düşündükçe daha kötü oluyo insan iyi gecelr tatlım ben uycam artık öptüm

tamamcanım...sağol...iyi gecelera.s.

günaydın kızlar bugün kilo bildirimi ypacam :( offf acaba verebildimmi bakalım
sabah kahvaltım: domates salatalık maydanoz ve biraz yağsız peynir ...

Kızlar gÜnaydın dÜn 58 ÇıkmıŞtım tartıda akŞam yemeĞı yemedım bgn tekrar 57 kıloyum yerleŞmeden defettım bgnde akŞam yemeĞı yemedım yarın bıldırıcem kılomu umarım bı 500 gr vermıŞ olurum annamlarle olcam gÜn boyu Şımdı kahvaltıya gıdıyom eŞım gÖrevlı ÖĞln ıÇınde yemeĞe gıtÇez Çok mutluyum yemeĞı kaÇırmamaya ÇalıŞıcam

gunaydin kilar nasilsiniz bakem
ben bu hafta malesef kilo veremedim aslinda az vermistim bu yedigim lahmacunla tekrar ayni oldum ama insallah bu hafta cok dikkat etcemvalla bu ay dugun var kesin vermem lazim bikac kilo
sabahta bohca krep yaptim kizarttim ,ama ilk yicem icin hosamada gitti sadece 2 tane ondan yedim ,neysem asam onemli tabi benim icin

Back