Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

pfffffffffffffffffffffffff
hafta sonu abartmalarımın sonucu bugün çıktı ortaya 57 çıktım bugün de yaaa offf
sinir oldum..heveslenmiştim ne güzel 2 kilo verdim die.
ben bu tartıyı var yaa ....kırarımmm
Çok üzgünüm çoook

yemiş yemiş tartıyı kırıyo şuna bak ya... 2 kiloyu nasıl aldın hadi yedin sonra niye dikkat etmiyon spor yapmıyonnnnnklava:klava:

pfff ya aslında ben yeni başlamıştım 1 hafta oldu işte.
doğum günümdü diye 3 ayrı yerde parti vermişler hepsine gitmek durumundaydım
e normal olarak abarttım.gerçi okadar yemeye kilo alırım diyodum ama 56 çıktım tartıda 2 gün önce..çok sevindim..ama bugün 57 gösterdi sinir oldum işte...hani madem tekrar 57 göstercen ne die heveslendiriosun ama dimiii.neyse 1haftada 1 kilo gene iyi...

dimi niye heveslendiriyosa... :roflol: allahım ya cok yaşa baya güldürdün beni allhda seni güldürsün...:roflol::roflol:

soran arkdşlar vardı herkese açık yaptım benim sayfamda yenilerinide ekledim
günaydın kızlar,
resimlerine baktım kuzum gayet ideal bir kilodasın tebrik ederim seni.
benim rakibem bu hafta çok tembel değil mi yaw hala gelememişkaydirigubbakcemile
dünki yediklerim;
sabah klasik kahvaltımı yaptım yine
öğlen: 1 tas mercimek çorbası,2 adet ızgara baget
ara:1 avuç kuru üzüm +leblebi
akşam: 1 tas yayla çorbası,1 tabak bol acılı karalahana yemeği
ara: meyve salatası

herkese kolaylıklar dilerim

mooncum tşkr ederim
kızlar günaydın diyeti bozmadığınız bir gün diliyorum
hayırlı cumalar kimsecikler yok ben yataktan çıktım ama gözüm hala yatakta uyuyasım var ya
dün k validem rahatsızlandı tansiyonu fln yükselmişti dra götürdük 2-3 saat uğraştık nasıl yoruldum koştur koştur bgn evdeyim işlerimde var ama allah sizi inandırsın hiç iş yapasım yok dinleniyim diyom
iyce tembel oldum laf aramızda

al benden de o kadar..iyice tembelleştim son günlerde.
doktorum bayağı bi vitamin yazdı..kan ilacı,calsium,çinko,b vitamini
iki ay kullanmam gerekiyormuş kolumu kaldırasım yok uff spor yapmam lazımm

ben tahlil fln yapmadım kaç gündür midem de beni mahvetti ne yesem taş yutmuş gibi saplanıyo dünde görümcem dolaptan su getirmişti sofraya üşendim kalkıp değiştirmedim içtim bademciklerimde şişti bgn tembellik yapçam valla halim olursa 2 sepet ütüm var onu yapçam çamaşırlarımı katlarım o kadar

rica ederim şekerim.kızlar bahar yorgunluğu da var üstümüzde , koltukta kıvrılıp uyuyasım var valla benimde kim çalışacak akşama kadar yaaa,boşverin işi filan benim yerimede uyuyun :))

hepinize günaydınn
hocam yeni resimlerinede baktım ben hala bişey göremiyorum tamam gözüm bozuk ama iddiam devam ediyor bendeki fazla kilolar ile bir özlem çıkar denemek için profilden bakınız:roflol::tomato:

ah uyuyumda anacım eşim talimat verdi okula giderken güzel bi kahvaltı hazırla 2 saat sonra evdeyim diye bide patates kızartması istiyo ya dün gece rüyamda 63 kilo gördüm kendimi korkuyla uyandım olur muyum diye sonra 1 haftanın hesabını yaptım beynide paso hamur işi ve kalorili yemişim böyle devam edersem olurum bi kolları sıvayıp diyet psikolojisine girsem adamcağıza evlendikten sonra 7 kilo aldırmışım şikayetçi ama hala yiyo istiyo sende ye zayıfsın zaten diyo neyse ben kaçıyım artık gidim şöyle istediği gibi kalorili bi sofra hazırlıyım am gücüm yok ya üffffsssssssss

hepinize günaydınn
hocam yeni resimlerinede baktım ben hala bişey göremiyorum tamam gözüm bozuk ama iddiam devam ediyor bendeki fazla kilolar ile bir özlem çıkar denemek için profilden bakınız:roflol::tomato:

ay çok şekersin hayatım verirsin sen bu azimle bendede bu koca varken yakında orta yolda buluşuruz eşit oluruz :roflol:

senin eşinde kendi kilo aldıkça yanında ufakmı kalıyosun ki zayıfsın ye diyo şaka gibi bu erkekler anacım ya hem diyet hem patates kızartması canım çekti özlem masaya bi tabak daha ekle geliyorumm

hayıııııııııııııııır...
yetiştim olmaz yemeyin kızartma cıssssssss(bu arada masaya vuruyorum kızartma yere dökülüyor)
hehhee kurtardım siziiii

kız 11 gibi gelcek ve ben daha başlamadım bile form çayı içiyom 1-2 tane yerim sadece yazdığımdan gaza gelip kaçamak yapmayın döverim sizi
farkındaysanız yediklerimi hiç yazmıyom buraya neden arkadaşlarımı seviyom ve kaçamak yapmalarını hele benim yüzümden kaldıramam
ben bişi yersem ardından mutlaka bişi yapıp eritiyom ve yoğun bi hafta geçirdim bacaklarım bıktı beni taşımaktan anladınız siz onu
ve akrap olmayan kızarmayı döktü zaten heheheh

hadi iyi o zaman sevindim..benim için de fazladan hareket oldu o zaman :))

kızlar ben suç aletlerini hazırlamaya gitçem 2-3 saat sonra görüşürüz yoksa eşim patetes niyetine beni yer hehehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…