- 20 Temmuz 2015
- 791
- 565
- 103
- Konu Sahibi glerknglerkn
-
Öncelikle sağlıklı beslenme if ve tarçınlı Türk kahvesi ile 8 saat içinde iki öğün beslenilecek örnek listeler vereceğimYöntemden biraz bahsedebilir misin canım?
Merhaba bende katılmak istiyorum aranıza
Hoşgeldin canım ben bugün başlıyorum sabah uyanınca sade tarçınlı Türk kahvesi ve bol su içiyoruzMerhaba bende katılmak istiyorum aranızadoğum yapalı 2 ay oldu 85 kilo oldum 72 kiloyla hamile kaldım şimdiki hedefim 70 olmak aslında 65 en son sabitleyecegim kilo oraya gelene kadar bari 70 olayım şimdilik benim bebeğim emmedi sütüm kesildi . Bende şimdi başlayacağım.
Canım hoşgeldin yarım çay kaşığı tarçın ile dene emin ol alışacaksın tarçınla daha çok yağ yakılıyorMerhaba bende size katılmak istiyorum yarın sabah başlıyorum inşallah
Tarçınlı kahve içemiyorum sade kahve ile başlarım inşallah yarın tartı fotosu ile başlayıp bildireceğim inşallah
Benim için en önemli şey motivasyon çünkü çok cabuk düşebiliyorum ve hemen birakabiliyorum bunun için hergün menü paylaşımı yapsak olur mu
Tabiki menü paylaşacağız ben hergün yemekten sonra tüm gün yediğim öğünleri bildireceğimMerhaba bende size katılmak istiyorum yarın sabah başlıyorum inşallah
Tarçınlı kahve içemiyorum sade kahve ile başlarım inşallah yarın tartı fotosu ile başlayıp bildireceğim inşallah
Benim için en önemli şey motivasyon çünkü çok cabuk düşebiliyorum ve hemen birakabiliyorum bunun için hergün menü paylaşımı yapsak olur mu
Daha önce denemiştim beğenmemiştim ama tekrar denicem yarınCanım hoşgeldin yarım çay kaşığı tarçın ile dene emin ol alışacaksın tarçınla daha çok yağ yakılıyor
Merhaba bende 1 haftadir if diyeti yapiyorum vermek istedigim 10 kilo ben 8-16 saat uyguluyorum siz nasil yapiyorsunuzDiyetine devam ediyorum aynı şekilde aynı saatlerde besleniyorum haftalık kilo güncellemesi yapacağım
Hangi programı uyguluyorsunuz? Ben 18/6 yapıyorum. 17.30da beslenme penceresini kapatacak şekilde ayarlıyorum. Siz kilo verirken neler yaptınız?Merhaba,ben de 1 haftadır if diyetine başladım.Gerçekten kendimi saatler dışında çok kısıtlamada hissetmeden 800gr verdim.Burada birbirimizi desteklersek daha da iyi motive olacağımı düşünüyorum.
Başlangıç kilo:56,2
Şu an ki kilo: 55,3
Ben de 18/6 yapıyorum,öğlen 12-1arası başlıyorum kahvaltı ile,akşam 7-7,5 arası bitiriyorum.Günlük 30-45dk arası yoga,yürüyüş ya da pilates yapmaya çalışıyorumHangi programı uyguluyorsunuz? Ben 18/6 yapıyorum. 17.30da beslenme penceresini kapatacak şekilde ayarlıyorum. Siz kilo verirken neler yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?