- 29 Eylül 2010
- 18.018
- 10
Hayır spor yapmak ve insanları hedeflerine ulaştırmak ilk kuralım
Benim sorumun cevabı gelecek mi Nefisee ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır spor yapmak ve insanları hedeflerine ulaştırmak ilk kuralım
Tartıya sabah aç karnına çıktık.
ve 58.8 çıktım.
Pazar günü sabah aç karnına ise 58.2 idim.
Bu sırada yediklerime dikkat ettim.
Spor yaptım.
neden artı olur aklıma bir acaba bu olabilir mi geldi.
çok pardon yazıyı yenı gordum bu sıteye hala alısamadım.
eğer ikiside sabah aç karnına ise vücut ödem yapmıs olabilir bir gun boyunca bol su iç ve biberiye cayı demle ıkı üc fıncan iç ertesı sabah cıkacak olan kilon doğru değerdedir
Çok teşekkür ederim cevap için.
Aslında bol su ve bitki çayı tüketiyorum acaba kas şişkinliği olabilir mi demiştim bir kaç arkadaş daha bahsetmişti ağır spor yapınca ertesi gün daha ağır çıktıklarından ama demek ki kendimi kandırmışım.
eski bir masal bana özelden videonun linkini verebilirmisin
ağır spor yaptığının ertesi günü kasların kendını onarır ama tartıda yuksek cıkmanı sağlamaz dediğim gıbı vucut su tutmus ta olabılır o bazen bende de oluyor sabah kalktığımda elim şişmiş oluyor ama öğleden sonra düzelıyor.sabaha şiş bir vücutla kalkmak doğal bırsey cunku tum gece vucudumuz uyumuyor kendını onarmak ıcın (yanı kasları) çalışır.
canım bana yardım ey ben dogum yapalı 4 olacak ve 63 kıloyla hamıle kalıp 75 le dogum yaptım dogumdan 2 3 gun sonra 69 oldum ve su an 66.5 66.9 a kadar cıkıorum boyum 156 ınanılmaz kılom var.. !!!! EMZİRİYORUM !!! KENDI CABAMDA mekık cekıorum sezeryan oldugu ıcınnnn karın var basenn desen o bıcımm yardım et nolurrr bebıs oldugu ıcın spora gıdemıorummm..dıyet yapamıorunn
merhaba sizin gibi spor hakkında bilgili birini burada görmek ne hoş.
benim size sorum:
ben her gün 5 km yürümeye başladım ayrıca diyete de başladım sizce bu yürüyüş basenlerimi eritir mi?
45 çok az ama yahu :)ilk ben geldim 1.58 boyunda 53 kilo dayım hedefim 48 yada 45 olmak