• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak için

TouBei

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
9
0
36
Sivas
kızlar şimdi benim önümde tam 45 gün var bu 45 gün içinde 6-7 kilo vermeyi planlıyorum. daha öncede böyle yaptım ve 5 kilo vermiştim. ama motivasyonum eksik bana önerileriniz ne olabilir psikolojik açıdan kendimi destekleyebileceğim şeyler ne olabilir lütfen yardım edin

Bende herbalife ürünlerini tavsiye ediyorum.16 gündür kullanıyorum 2 kilo verdim.(ki benim metabolizma hızım baya düşük)Eşim ise 4 kilo verdi.2 öğünümüz herbalife ürünlerinden, 1 öğünümüz de serbest istediğimizi yiyebiliyoruz.Ara öğünlerimizde meyve ve bol su içiyoruz.İlerleyen zamanlarda da sonuçlarımızı paylaşacağım.
Herkese kolay gelsin:49:

arkadaslar bu kullandıgınız ürünü bı arkadasımda almıstı ama zararlarını duyunca cope attı bı tanıdıgının buyuzden öldugunu soylemıstı tam bılmıyorum ama bazı organlar iflas etmış

arkadaslar bu kullandıgınız ürünü bı arkadasımda almıstı ama zararlarını duyunca cope attı bı tanıdıgının buyuzden öldugunu soylemıstı tam bılmıyorum ama bazı organlar iflas etmış

böyle bir şeyin olması imkansız herbalife ın dünya üzerinde cok ciddi sponsorlukları vardır % 100 bitkiseldir ve bir domatesten farkı yoktur icinde kimyasal yoktur asla ilaç sınıfında degildir Türkiye Tarım Bakanlığı onaylıdır gıda takviyesi sınıfında yer alır toplumda kanıtlanmamış sözler üzerine konuşuluyor ve firmanın imajı zedeleniyor eger herbalife ın zararı olsaydı ebru sallı ki Türkiye'de cıkardıgı kitapları ve yapmış oldugu programlar belli bu ürünün tanıtımını yapmazdı internetten ebru sallı ve herbalife diyerek bu videoları aratabilirsiniz izlemeniniz tavsiye ederim herkese iyi pazarlar dilerim:nazar:

ayrıca ürünün üzerinde ki etiketinde de yazar eğer herhangi bir sebepten ötürü memnun kalmazsanız 30 gün içerisnde boş kutuya bile para iadesi vardır diye keşke çöpe atmak yerine almış olduğu distribütöre iadesini verip parasını alsaydı:nazar:

Back
X