Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar cok gittim ama bana diyorlarki amilyat ol kemer taktir ve aiylem buna karsi sevdim erkek beni birakti bir sene oluyor ben 25 kilo aldim zaten boyum kucuk 1,50 suan 110 kiloyum ozaman da benimle dalga geciyordu onun icin birakti disariya cikmaya utaniyorum bir senedir evdeyim
yasim 26 inanki olumu bile dusundum 4sene benimle oynamis cevresine benden nefret etini sisko oldumu herzaman anatmis ve ben bunu gecen sene ogrendim annesi de herkeze benden boyle bahsetmis oglum ancak kulaniyor asla benim ogluma yar etmem demis bunlari duyunca dunyam basima yikildi :çok üzgünüm:
ay inanmıyorum ne ne iğrenç insanlar war böyle ya inan bende zayıf diilim ama boyum 1.70 tek awantajım bu we bı haftdar sabah aksam bı fıncan ılık su bı cay kasıgı bal we 2 yemek kasıgı elma sirkesi içiyorum 2 kg werdım tabı dıkkatte ettım cnm inşallah işine yarar cnm ya inan senı cokkkk ııı anlıyorum tatlım ama önemli olan insanım içi güzel olsun bak erkek arkadasın zayıf annesı zayıf belki ama inan insan diiller insan kılıgında gezen yaratıklar bende cok kızıyorum bunlara cnm sen her zman pozitif ol tatlım zaten weremıyom weremıyom dersen daha hiç weremessın cnm inan sen boylede cok güzelsindir ama kendınle barısık olman da gerek kendıne ııı bak cnm bız suan estetık acıdan dusunuyoruz ama esas saglık acısından da cok zararlı kılolu olmak ben ınanıyorum sende bende ınce bedenlerımızde geniş arkadaşlıklar kuracagız........yasim 26 inanki olumu bile dusundum 4sene benimle oynamis cevresine benden nefret etini sisko oldumu herzaman anatmis ve ben bunu gecen sene ogrendim annesi de herkeze benden boyle bahsetmis oglum ancak kulaniyor asla benim ogluma yar etmem demis bunlari duyunca dunyam basima yikildi :çok üzgünüm:
Kuzum benden sana bı tavsıye dırek arastırma hastanesıne gıdıp endokrın uzmanı ıle gÖrÜs rahatsızlıgını bıl ve vucudunu tanı ona gÖre yol al olurmu....
cok tsk ederim arkadaslar allah hepinizden razi olsun inanki su zamanda bir sese cok ihticam var ruh saglim bozuk hergun aglamakdan biktim boyum cok kucuk ondan da cok kilolu gorunuyorum ve ben utaniyorum bundan elma sirekesini denemek istedim ama kokusu cok kuttu keske icebilsem zadece kokusundan dolayi midem almiyor koku olmaza icerdim