• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak için yardım istiyorum

meleksu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
72
4
86
arkadaslar
ben 110 kilo yum gecen hafta 106 kiloydum fazla yemek yemiyorum ve kaliba ben yanlis birseyler yapiyorum inanki bir senedir evden cikmiyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ah canim benim kiyamam ben sana,deprosyona girersin sen boyle,,
diyecegim ilk isin bi diyetisyene gitmek olsun,ikinci isinde kararli ve azimle spora girismek olsun,

ve bigun buraya sende basari mesajini yazarsinyerimseniben

canım benımm üstesinden gelinemeyecek bi sorun deil bu gecen yılda bende aynen sen gibiydim evden cıkmak alışveriş hepsi işkenceydi ayrıca sen gibi az yediğimi düşünürdüm ama önemli olan bu deilmiş uyku düzeni düzenli hayat ve saglıklı beslenmeymiş sporuda unutmamak lazım 97 olmuştum günde 1 ögün yerdim gerisi abur cubur atıştırma şeklindeydi sitemizde çok güzel bilgiler var diyet grupları var çok faydasını görürsün eminim Allah yardımcın olsun istersen başasırsın hiç üzülme

Son düzenleme:
arkadaslar cok gittim ama bana diyorlarki amilyat ol kemer taktir ve aiylem buna karsi sevdim erkek beni birakti bir sene oluyor ben 25 kilo aldim zaten boyum kucuk 1,50 suan 110 kiloyum ozaman da benimle dalga geciyordu onun icin birakti disariya cikmaya utaniyorum bir senedir evdeyim

arkadaslar cok gittim ama bana diyorlarki amilyat ol kemer taktir ve aiylem buna karsi sevdim erkek beni birakti bir sene oluyor ben 25 kilo aldim zaten boyum kucuk 1,50 suan 110 kiloyum ozaman da benimle dalga geciyordu onun icin birakti disariya cikmaya utaniyorum bir senedir evdeyim

canım ilk önce detaylı kontrollerini yaptır troid hormon bozuklugu gibi bir sorun varmı die ben ailene katılıyorum o yöntemler çok sıkıntılı bunca insan başarıyo onları örnek al sende başarırsın azimli ol hırs yap erkek arkadasına gelince hiçç takılma derim kenara koy sen üzüldükçe kendini dahada eve kapatıp dahada yersin dahada alırsın bu sana fayda getirmez senın içine deil dısına önem veren bi insan için üzülmeye degmez zaten bak 1 yılın boşa gitmiş kendini evine kapatmak yerine cıkıp günde 1 saat yuruseydin şimdi kurtulmuş olurdun inan yaşayan bilir bu piskolojiyi seni çok iyi anlıyorum inan elimden geldigince motivasyon anlamında destek olmaya calışırım ben sana yasın kaç bu arada

yasim 26 inanki olumu bile dusundum 4sene benimle oynamis cevresine benden nefret etini sisko oldumu herzaman anatmis ve ben bunu gecen sene ogrendim annesi de herkeze benden boyle bahsetmis oglum ancak kulaniyor asla benim ogluma yar etmem demis bunlari duyunca dunyam basima yikildi :çok üzgünüm:

yasim 26 inanki olumu bile dusundum 4sene benimle oynamis cevresine benden nefret etini sisko oldumu herzaman anatmis ve ben bunu gecen sene ogrendim annesi de herkeze benden boyle bahsetmis oglum ancak kulaniyor asla benim ogluma yar etmem demis bunlari duyunca dunyam basima yikildi :çok üzgünüm:

canım kolay deildir elkbet ama böle bir insan hayatından cıktı gitti diye sevın senın önunde bi hedefin var buna odaklan

ay inanmıyorum ne ne iğrenç insanlar war böyle ya inan bende zayıf diilim ama boyum 1.70 tek awantajım bu we bı haftdar sabah aksam bı fıncan ılık su bı cay kasıgı bal we 2 yemek kasıgı elma sirkesi içiyorum 2 kg werdım tabı dıkkatte ettım cnm inşallah işine yarar cnm ya inan senı cokkkk ııı anlıyorum tatlım ama önemli olan insanım içi güzel olsun bak erkek arkadasın zayıf annesı zayıf belki ama inan insan diiller insan kılıgında gezen yaratıklar bende cok kızıyorum bunlara cnm sen her zman pozitif ol tatlım zaten weremıyom weremıyom dersen daha hiç weremessın cnm inan sen boylede cok güzelsindir ama kendınle barısık olman da gerek kendıne ııı bak cnm bız suan estetık acıdan dusunuyoruz ama esas saglık acısından da cok zararlı kılolu olmak ben ınanıyorum sende bende ınce bedenlerımızde geniş arkadaşlıklar kuracagız........

cok tsk ederim arkadaslar allah hepinizden razi olsun inanki su zamanda bir sese cok ihticam var ruh saglim bozuk hergun aglamakdan biktim boyum cok kucuk ondan da cok kilolu gorunuyorum ve ben utaniyorum bundan elma sirekesini denemek istedim ama kokusu cok kuttu keske icebilsem zadece kokusundan dolayi midem almiyor koku olmaza icerdim

Kuzum benden sana bı tavsıye dırek arastırma hastanesıne gıdıp endokrın uzmanı ıle gÖrÜs rahatsızlıgını bıl ve vucudunu tanı ona gÖre yol al olurmu....

Kuzum benden sana bı tavsıye dırek arastırma hastanesıne gıdıp endokrın uzmanı ıle gÖrÜs rahatsızlıgını bıl ve vucudunu tanı ona gÖre yol al olurmu....

Arkadaşın yorumuna katılıyorum hiç zaman kaybetmeden seni doğru şekilde yönlendirebilecek bir endokrin uzmanı bulmalısın ve daha sonra aşağıda linkini verdiğim bölüme gelip arkadaşlarla diyetine başlayabilirsin..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...un-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor-323.html

söylemeden geçmiyeyim, bende 2 yıl önce 107.0 kiloydum ve her gün ama her yeni gün kilo alıyordum söylediğimde suydu..."fazla yemiyorum ama yanlış olan ne? "

fazla yada az yemek değil önemli olan, sağlıklı beslenmeyi öğrenebilmek ve sık beslenmek günde 5-6 öğün yemen şart.. buradaki konuları gözden geçir mantığına uygun gelenler çıkacaktır elbette ve yardım istediğin zaman adıma tıklayıp profilime gelip tek bir mesaj yazman yeterli gün içinde buralardayız her zaman yardıma hazırız... bu arada söyliyeyim şu günlerde 74.0 civarındayım... hepimizin umudunu yitirdiği anlar oldu bu yolda ama toparlanmayıda buradaki arkadaşlar ve konular sayesinde öğrendim sende yapabilirsin kendine inanmak en güzel başlangıç olacaktır...aşağıda vereceğim konuları zaman buldukça okumanı tavsiye ederim mutlaka faydasını göreceksin..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yet-surecinde-oncesinde-hissettiklerimiz.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri-f570/

Son düzenleme:
cok tsk ederim arkadaslar allah hepinizden razi olsun inanki su zamanda bir sese cok ihticam var ruh saglim bozuk hergun aglamakdan biktim boyum cok kucuk ondan da cok kilolu gorunuyorum ve ben utaniyorum bundan elma sirekesini denemek istedim ama kokusu cok kuttu keske icebilsem zadece kokusundan dolayi midem almiyor koku olmaza icerdim

Canım benim kendine niye bu kadar eziyet ediyorsun ağlamak çözüm değil ki..Her gün bu sıkıntılara katlanacağına günde 1 saat spor a harca enerjinikaydirigubbakcemile2 Bak o zaman aynada ki duruşun,tartıdaki kilon ve elbiselerinin oturuşu ne kadar değişecek. Bir beslenma uzmanından yardım al canım ve pzt diil karar verdiğin anda yeni bir hayata başlakaydirigubbakcemile5

benim fazla yok 5-10 kilo fazlam var. soğan suyu içiyorum inanki işe yaradı 1 hafta 1,5 kilo verdim. diyet spor yapmadan soğan suyu diyeti diye bir bölüm var ona bak. herşey orda yazıyor. evde hareket yap dolaş gez.evdede zayıflayabilirsin bence.
bide ben senin yerinde olsam erkek arkadaşım kilo için beni terk ettiyse ona gününü gösterir. ınadına zayıflardım. kadınlardaki irade kimsede yok.senin bunu başaracağına inanıyorum.

canım bende arkadaslara katılıyorum
başarmayı kafaya koy ve o ıgrenc ınsanlara senın ne yapabılecegını göster
üzülme sakın ıyıkıde burada paylaşmısın ıcıne hıcbısey atma burdakı konuları hep oku ve kendıne güven ınankı başaracaksın yeterki ıSTEEE

canım herkes çok güzel yazmış.çokta doğru söylüyorlar.2,5 yıldır benimde doğumdan dolayı başım kilolarımla dertte.önceden sağlıksız beslenmeyi aç kalmayı diyet yapmak sanıyordum yanılmışım.kimi zamnada diyetteyim deyip mutfakta gizli atıştırıyordum.sadece çevremdekileri kandırıyordum bugün spor yaptım bi çikolatadan ne olacak diyordum gram kilo veremiyordum haliyle bugün kararlılığımın 6, günü 2,6 kg verdim bile kendin için zayıfla kimse için değil ve inan inanınca zayıflarsın.2,5 yıl içinde belki 10 defa diyete başladım hepsi başarısızlık çünkü doğru yöntemi bilmiyordum sadece kendimi kandırıyordum.sakın üzülme canım hep beraber kurtulacağız kilolarımızdan

hepiniize cok tsk ederim arkadaslar inanki su gunlerde boyle guzel seyler duymak cok guzel hepinizden ayri ayri cok tsk ederim allah hepinizden razi olsun

peki arkadaslar bence hepiniz sayiflamaklan mesgulsunuz inaniyorumki bunu ancak yasayanlar bilir ben cok ama cok doktorlara gittim ama olmadi bana amilyat oneriyorlar ve ne yaziki aiylemin tek kizi oldugum icin bana buna musade etmiyorlar cunku korkuyorlar birsey olur diye ben olumden iki kere dondum ve birkez daha bu stressi kaldiramazlar onun icin aranizda cok vardir uzun suredir guzel bir sekilde diyet yapanlar bana hangi diyet en uygundur ve neller onerirsiniz

melekcim bende 107 kiloydum :( suan 90 küsürüm ama malesefki vermem durdu yada yalnıs bisiler yapıyorum mesela spor gibi yani spor yapmıyorum buda vermemi durduruyor aç kalmak sadece almanı durdurur ama vermek için yağ yakımı sart:) ve buda sporla olur

dedim gibi ayrıca bende hipotroid var :( ben bu hastalıgı bilmeden 3 ay düzenli diyet ve 2 saat süper yapmıstım ama gr verememistim hastalıgın adı çıkınca verdim keske önceden bilipde yapsaydım belki suan 80 falan olurdum:(

ay canim insallah bu 10 kiloyu su gibi cabuk verirsiniz allah size once saglik sonra da bol bol kilo vermeyi nasip etsin spor agletlerim evde var pislet var ve hem kol hem bacak kosma aglet var ama 10 daka yapsam yoruluyorum gecen gunde yuruyuz bandi aldim ev spor centrum gibi ama insan yaniz olunca da yapmak zor

aynen canım benim evdede yok yok ama yapacak adam oda yok... aslında yapıyordum lakin kızım küçük direk benim dibime giriyo .. ya sen sporu söyle yap 15 dk ile basla 3 gün ara ile yükselt dakikayı yani hem vucudun alısır hemde birden yormassın kendini.. ve mutlaka tsh hormonuna baktır yada hipo troid belirtilerini bi oku olurmu ... bu kadar kilo almak yada uğras verip kilo verememk normal deil... sana diyetde öneremez kimse çünki sebebbin ne oldu belli değil:( ben doğum sonrası böle oldum..

Back
X