• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İçin Neler Yapıyoruz Deneyimlerimiz

rica ederimmm:71::71:dolu dolu 36yım ama :D:D ben de artık gitmiyorum salona 1 ay önce bitti zaten :D
:1: olsun ya dolu dolu da olsa 36 işte :8:
salonda rahat edemem ya evimde kafama esen saatte sporumu yapıyorum işte bana yetiyo :16:

şöyle ki 30dk lık eliptikimi kullandım bu günlük sporumu da yapmış bulunmaktayım :8:

zamanında annemiz de aç kalarak zayıflamış, tabi aşırı derecede değil :D bu yönteme devam, bir süre sonra vücut şoku üzerinden atıp hızlıca kilo vermeye başlıyor:)(

Ya ben bu açlık sinyali olayını alamıyorum. Midemde kazınma filan olmaz. Hiç hissetmem midede bişey ama biraz fazla aç kalayım başıma ağrı girmeye başladığında yemeğin başına oturuyorum. Bi de mide değil beyin veriyor sinyali işte şimdi şu an bişeler ye hemen gidip yiyorum yerken tamam burda bırak diyor bırakıyorum o şekilde. Öyle iştahla başladığım yemeklerin mesela tam ortasında tamam yeterli diyor beynim ve bırakıyorum aslında çok rahat daha devam edebilecekken. Acaba bu doğru bir yol mu yani bu sese güvenmelimiyim acep. İşte hiç mide de açlık hissetmiyorum ne bi kazınma, ne yanma ona gelinceye kadar beyin sinyali gönderior dikkate almazsam başıma ağrı giriyor. Bu üç ana üç ara öğün yöntemine başlamamla birlikte olmaya başladı.

Ya ben bu açlık sinyali olayını alamıyorum. Midemde kazınma filan olmaz. Hiç hissetmem midede bişey ama biraz fazla aç kalayım başıma ağrı girmeye başladığında yemeğin başına oturuyorum. Bi de mide değil beyin veriyor sinyali işte şimdi şu an bişeler ye hemen gidip yiyorum yerken tamam burda bırak diyor bırakıyorum o şekilde. Öyle iştahla başladığım yemeklerin mesela tam ortasında tamam yeterli diyor beynim ve bırakıyorum aslında çok rahat daha devam edebilecekken. Acaba bu doğru bir yol mu yani bu sese güvenmelimiyim acep. İşte hiç mide de açlık hissetmiyorum ne bi kazınma, ne yanma ona gelinceye kadar beyin sinyali gönderior dikkate almazsam başıma ağrı giriyor. Bu üç ana üç ara öğün yöntemine başlamamla birlikte olmaya başladı.

aç kalma yolu doğru değil bence canım, o açlık hissiyle insan birkaç gün sonra yemeğe hücum ediyor..karnın acıktıkca masum şeyler ye , meyve ye, yoğurt ye,cornfleks ye sütlü ,bir de öğünlerinde tok tutucak şeyler tercih et derim ben..mesela yumurta çok tok tutan birşeydir..o senin dediğin şu kadar yiyim yeter sinyalini de bence her yemekte değil bazılarında uygula, mesela makarnalarda , pilavlarda yapabilirsin...ben de az yiyorum bunları..ekmeği sadece sabah ve öğlen yiyiyorum, akşamları ekmek yemiyorum..

ben de spora gidiyoruum.haftanın 4 günü 1 saat olmak üzere..
sabahları sadece bir dilim ya da iki dilim ekmek yiyorum,veya mısır gevreği
gerisi ne yemeği varsa onu,yanında yağsız yoğurt.ama fasulye,barbunya gibi besinleri tüketmiyorum
66 ile başladım 57 kiloyum 55 altına düşmek istiyorum boyum 168 :)

aç kalma yolu doğru değil bence canım, o açlık hissiyle insan birkaç gün sonra yemeğe hücum ediyor..karnın acıktıkca masum şeyler ye , meyve ye, yoğurt ye,cornfleks ye sütlü ,bir de öğünlerinde tok tutucak şeyler tercih et derim ben..mesela yumurta çok tok tutan birşeydir..o senin dediğin şu kadar yiyim yeter sinyalini de bence her yemekte değil bazılarında uygula, mesela makarnalarda , pilavlarda yapabilirsin...ben de az yiyorum bunları..ekmeği sadece sabah ve öğlen yiyiyorum, akşamları ekmek yemiyorum..

Yok normal üç ana üç ara öğün yapıyorum zaten sinyalide beyin veriyor. O aç kalma yöneteminde mideden gelen sinyal oluyor. Ben bu şekilde hiç saldırmadım yiyeceklere canımın istediğinden yiyorum işte yerken aniden tamam yeterli diyorum birden aslında olumlu bişey bi yönden tıka basa olmuyorum ama ne bilim sinyali mide degilde beyin verior:) Ya da ben karıştırıyorum.

Yok normal üç ana üç ara öğün yapıyorum zaten sinyalide beyin veriyor. O aç kalma yöneteminde mideden gelen sinyal oluyor. Ben bu şekilde hiç saldırmadım yiyeceklere canımın istediğinden yiyorum işte yerken aniden tamam yeterli diyorum birden aslında olumlu bişey bi yönden tıka basa olmuyorum ama ne bilim sinyali mide degilde beyin verior:) Ya da ben karıştırıyorum.

canım senin psikolojik birşey olmuş galiba, artık yemeyeyim bu kadarı yeter gibi düşünüyorsun sanırım o anda..kendini rahat bırak bence, o öğün ne yemen gerekiyorsa ye bence, bu durumu sadece yememen gereken şeylerde kullan,,fazla kaçırdığında kullan, börek çörek gibi şeylerde..çünkü diyeti bırakınca kilo almamamız gerek, şu an aç kalırsak ya da dediğin gibi yememiz gerekenden az yersek, diyet bittiğinde biz normal yememize geri döneceğimizden kiloları hızla alırız..o yüzden normal yemek lazım porsiyonları diye düşünüyorum..1 tabak çorba içiceksen o 1 tabağı iç mutlaka bence..1 elma yiyeceksen o 1 elmayı bitir bence,1 tabak salata yiyeceksen o 1 tabak salatayı bitir bence..

tourmaline burdan cevap vereyim diğeri uzun sürüyor :) bihter 50 kiloymuş biliyo musun.. daha zayıf gözüküyor ama değil mi? ben de anlamadım..
dediğim gibi senin kilon iyi ama sen bilirsin tabi manken gibi olucam diyosan.. :) -*zaten 36 bedene de girmişsin.
168e 57 kilo bi hatun olarak sence ben kaç kilo sonrası dolu dolu da olsa 36ya girerim :|

tourmaline burdan cevap vereyim diğeri uzun sürüyor :) bihter 50 kiloymuş biliyo musun.. daha zayıf gözüküyor ama değil mi? ben de anlamadım..
dediğim gibi senin kilon iyi ama sen bilirsin tabi manken gibi olucam diyosan.. :) -*zaten 36 bedene de girmişsin.
168e 57 kilo bi hatun olarak sence ben kaç kilo sonrası dolu dolu da olsa 36ya girerim :|

bence senin kilon da gayet iyi boyunla kıyaslayınca 168 e 57 kilo baya iyi bence canım..şu an kaç bedensin ki ?bence 54 falan olsan yeter de artar bile..boyunla kilon arasında 11 kilo fark var bu iyi birşey..
bihter aşırı zayıf, bence o 50 kilonun altındadır..eskiden bir ara daha kiloluydu, o bihter rolü için baya kilo vermişti..

Son düzenleme:
bence senin kilon da gayet iyi boyunla kıyaslayınca 168 e 57 kilo baya iyi bence canım..şu an kaç bedensin ki ?bence 54 falan olsan yeter de artar bile..boyunla kilon arasında 11 kilo fark var bu iyi birşey..
bihter aşırı zayıf, bence o 50 kilonun altındadır..eskiden bir ara daha kiloluydu, o bihter rolü için baya kilo vermişti..

ya ben en son kot aldığımdatayt kot 40 beden almıştım 63-64 kiloydum..bi de kot almıştım o da 29 bedendi.yani 39 gibi bişiy biz 40 diyelim.şimdi 38imdir galiba..ah bi verebilsem :17:

ya ben en son kot aldığımdatayt kot 40 beden almıştım 63-64 kiloydum..bi de kot almıştım o da 29 bedendi.yani 39 gibi bişiy biz 40 diyelim.şimdi 38imdir galiba..ah bi verebilsem :17:

verirsin canım ya üzüldüğün şeye bak, hem ne güzel sen uzun boylusun, boyundan dolayı da normal kilondan daha ince görünüyorsundur zaten canım..şanslısın yani,üzme tatlı canını...

mrb konuya pat diye atlıyorum ama berenin boyu 1.64 dolayısıyla boyuyla kilosu arasındaki fark 14
bir de onlar çok spor yapıyo sıkılaşıyolar yani o yüzden de fit duruyolar :1:

kızlar konuya bağlı kalsak da biz de şu sporu halletsek :5:

hazır girmişken sporumu da yaziim :31:
bu günlük 35 dk lık eliptik bisiklet inş devam eder haydi kızlar sizlerden de istiyorum destek verelim birbiriimizeee

evett kızlar artık birşey yapmıyor musunuz yoksa ?

ben eskisi kadar olmasa da akşamları eliptik bisiklet kullanıyorum..bu hafta kaçamaklarım oldu malesef..nedense ilk defa bu hafta kendimi çok aç hissettim..
artık kilo veremiyorum bir süredir kilom aynı..buna da şükür..

Yemek yemicem bugn 5 ten vea altidan sonra diorz ama ewe gelince güzel bi yemek görünce bu sözmüzü unutyoruz unutuyormmmmmmmm :D

merhabaaaaaaaaaa hanımlarrrrrr :)
Ramazan benım ıcın buyuk fırsat 1.74 boy 70 kilo temmuz 30da başladım diyete ramazan içinde kendıme liste uyguladım çorbası,yogurdu,tavugu,meyvesi,tahılı,ve sporuuuuuu... Evde gün içerisinde yarım saat sauna eşofmanı ile yuruyus yapıyorum ıftardan sonrada parkta zayıflama hareketlerı 40 dk.. ayrıca cartıne denen tablet kullanıyorum spordan once yağ yakmaya yardımcı oluyor bunu halam doktor bana o önerdi tadı da hoş.. öneririm bakalım ağustos 30da kaç olcam eylul 15 de tatılım var 60 olmam şarttttttttttttttttttt :D

incelme çabalarım devam ediyor..4 haftadır slim in 6 yapıyorum ; bel ve midem inceldi ama basenlerim gitmiyor üfffff!!
kızlar basen ve bacak inceltmek için ne yapabilirim ama kolay bir yöntem olursa iyi olur ??? :(((((:50::50::43::43:

mrb konuya pat diye atlıyorum ama berenin boyu 1.64 dolayısıyla boyuyla kilosu arasındaki fark 14
bir de onlar çok spor yapıyo sıkılaşıyolar yani o yüzden de fit duruyolar :1:

kızlar konuya bağlı kalsak da biz de şu sporu halletsek :5:

beren saat en fazla 160 duruyor zayıf olduğu halde,
benim 164 cm bir arkadaşım var o baya uzun duruyor ve de ondan kilolu olduğu halde..

Back
X