• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İçin Neler Yapıyoruz Deneyimlerimiz

kızlar akşam sporumu yapamadım..

bu arada her iki kolumda da üst tarafta minik minik kırmızı lekeler vardı sabah kalktığımda ve halen varlar :( sizce onlar çatlak mı ya ? ne yapabilirim ?

Yaz mevsimi olan alerjilerden olabilir minik küçük kırmızı leke gibi filan. Çatlak değildir sanmıyorum. Evet, diyet nasıl gidiyor:)) Ben spor ve diyeti hafiflettim ya da alıştığım için artık normal geliyor sanırım. Pek bir şeyden kısmıyorum çok şükür 100 200 gr gidiyor gibi inşallah en kısa zamanda ulaşırım 50 kiloya. Şu anda sabahları tartıda 56.6 geliyorum bakalım. 56 ları gördüm sıra 55 lerde yavaş yavaş aşağı ineyim..

Yaz mevsimi olan alerjilerden olabilir minik küçük kırmızı leke gibi filan. Çatlak değildir sanmıyorum. Evet, diyet nasıl gidiyor:)) Ben spor ve diyeti hafiflettim ya da alıştığım için artık normal geliyor sanırım. Pek bir şeyden kısmıyorum çok şükür 100 200 gr gidiyor gibi inşallah en kısa zamanda ulaşırım 50 kiloya. Şu anda sabahları tartıda 56.6 geliyorum bakalım. 56 ları gördüm sıra 55 lerde yavaş yavaş aşağı ineyim..

canım birkaç gündür spor yapamadım, bir de kolumda çatlakımsı birşeyler görünce çok hızlı mı kilo veriyorum diye düşündüm...daha hafif bir şekilde devam ediyorum..arada kollarıma bebe yağı sürüyorum..dün spor yaptım yine 40 dk, bugün de bir aksilik çıkmazsa yapıcam, ya bir de şu slim in 6 yı bir indiremedim gitti yaaaa........

Son düzenleme:
evett çatlak değillermiş daha bugün geçtiler 1 hafta oldu..korkmuştum falla çatlaktan çok korkuyorum aman kızlar çok hızlı kilo vermeyelimmm..

bu arada bugün belimi ölçeyim dedim herkes çok incelmişsin diyordu, 74 cmdi çok merak ettim 69 cm olmuş belim...omuzlarım geniştir benim vücuduma göre iyi sanırım..64 falan olsa süper olur ?

sizin beliniz kaç bu arada ? diğer tarafları sormuyorum bile benim alt taraf baya olduğundan:D

Son düzenleme:
Devam devam :))) Spor azaldı benim ona üzülüyorum. Sadece hergün 45 dk yürüyüş yaptım geçtiğiimiz hafta Leslie ya da Slim yapamadım fırsat bulup ama bugun hem slim hem Leslie yaptım. Bakalım önümüzdeki hafta düzenli ağır bir spor yapacağım. 56.5 takıldı yarın detoks yapacağım spor önümüzdeki 7 günlük bir program yapabilirsem en azından şu 54 leri görmek istiyorum.

Devam devam :))) Spor azaldı benim ona üzülüyorum. Sadece hergün 45 dk yürüyüş yaptım geçtiğiimiz hafta Leslie ya da Slim yapamadım fırsat bulup ama bugun hem slim hem Leslie yaptım. Bakalım önümüzdeki hafta düzenli ağır bir spor yapacağım. 56.5 takıldı yarın detoks yapacağım spor önümüzdeki 7 günlük bir program yapabilirsem en azından şu 54 leri görmek istiyorum.

ben de 52 de kaldım canım ya daha fazla düşmüyor :(
bu hafta azıcık hasta gibiydim,çok halsizdim bir de nasıl başım ağrıyordu anlatamam..o yüzden az spor yaptım..

Arada böyle zamanlarımız olacak elbet ama gene de düşme hattı üzerinde olalım 100 gr bile kar artmayalım da:)) Hala diyet kilo verme havamdayım buna da şükür diyorum. Bir de kilo vermemin karsılıgın görmeye basladım ck kilo vermişsin aa iiyice zayıflamıssın diyenler var mutlu oluorum:)) Bide kıyafetlerim belimden dusuyor özellikle pantalonlar. daha yenileri almadım cunku vermeye devam edecem igneyle filan daraltıorum. Gerçi şalvar gibi duruyor ama olsun. En az iki üc hafta daha devam o zamanki kiloma göre alayım yenileri:))) Ck mutlu oluorum geniş beden reyonundan uzaklastıgım icin. Önceden ck begendigim kıyafetler üzerime girince yapış yapış ki ggirebiliyorsam ona da şükürdü şimdi istediğimi alabilirim gibi ama birazcık daha vermem lazım. Gene de var yani.

hafta sonu sporu sallıyorum sanırım..
hafta ıcı her sabah ıse gıtmeden once 3km yuruyorum kosu bandında dus alıp ıse gıdıyorum. 10 gun falan oldu baslayalı 81 kgdan 79.6 kg ya dustum.

devamıda gelır ınss..

destek bekliyorum hepinizden :)

Son düzenleme:
evett çatlak değillermiş daha bugün geçtiler 1 hafta oldu..korkmuştum falla çatlaktan çok korkuyorum aman kızlar çok hızlı kilo vermeyelimmm..

bu arada bugün belimi ölçeyim dedim herkes çok incelmişsin diyordu, 74 cmdi çok merak ettim 69 cm olmuş belim...omuzlarım geniştir benim vücuduma göre iyi sanırım..64 falan olsa süper olur ?

sizin beliniz kaç bu arada ? diğer tarafları sormuyorum bile benim alt taraf baya olduğundan:D

mrb. sanırım buldum topiğini :)
hızlı kilo vermede eğer spor olamazsa çok büyük sorunlar olur sarkmalar çatlamalar felan ama spor yaptığın sürece bence korkma :24:
ben de yeni başladım şükür finaller bitti artık kendimize bakma zamanı :1:
boyum 1.69 kilom 58.5
çok fazla diyete girmeden ama yediklerime de dikkat ederek şu baş tacım eliptik bisikletimi kullancam yalnız ben henüz 40 dkya çıkamadım 20 25 arasında bazen 30 oluyor ama şimdilik 20 ile başlamayı düşünüyorum sen ne zamandan beri eliptik kullanıyorsun acaba ???????

birşey daha sormak istiyorum 40dkyı 20x2 şeklinde mi yapıyorsun :26:

Buraya da yaziim belki devam edenler olur 20dk demiştim ama ilk 15dksını yavaş sonraki 15dk sını hızlı yaparak 30dkyı buldum :8:
inşallah beraber devam ederiz :44:

mrb kızlarrr....
size tavsiyem regl dönemlerinizde 2 günlük lapa diyeti yapın vücutta ki ödemi atıyomuş bn bugün yaptım 3 öğündede lapa yememe rağmen hiç tiksinmedim. bi öğün yoğurtlu yediysem diğer ögün baharatlı,diğer öğün sade şeklinde.

ben şuan kaç kiloyum bilmiyorum cuma günleri tartılıyorum. 2 haftadır kilo veremiyodum bu 3. haftam bakalım kaç olcam

sağlıklı beslenemiyorum bu yüzdende zayıfladığımdada pek beslenemicem gibi ama kilomu korurum. hiç anlamıyorum ne kadar karbonhidrat,protein almalıyız vs.:37:

hergün mutlaka 45 dk tempolu yürüyüş yapıyorum buda 300 kalori yaktırıyo bana. bnm şöyle bi fikrim var sizcede mantıklı mı acaba

şimdi hedefim 50 ve bi dönem sonra hedef kiloya yaklaşıldığında kilo verme değilde gram şeklinde veriyomuşuz. bu durumlarda 1000 kalori yerine atıyorum 800 kaloriyle beslensem ve sporda ki kalorimi arttırsam sizce yine kilo şeklinde verebilir miyim? yada günlük 1000 kalori alsamda spora yüklensem olur mu?

bide en önemli sorun bnm kilolar göbüşten gitti kalça basen duruyo hedef kiloma yaklaştığımda yine böle kocaman mi durcekler

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb. sanırım buldum topiğini :)
hızlı kilo vermede eğer spor olamazsa çok büyük sorunlar olur sarkmalar çatlamalar felan ama spor yaptığın sürece bence korkma :24:
ben de yeni başladım şükür finaller bitti artık kendimize bakma zamanı :1:
boyum 1.69 kilom 58.5
çok fazla diyete girmeden ama yediklerime de dikkat ederek şu baş tacım eliptik bisikletimi kullancam yalnız ben henüz 40 dkya çıkamadım 20 25 arasında bazen 30 oluyor ama şimdilik 20 ile başlamayı düşünüyorum sen ne zamandan beri eliptik kullanıyorsun acaba ???????

canım hoşgeldin evet benden önce bulmuşsun topiğimi..
ben mayısın 18inden beridir yapıyorum..yani hemen hemen 1 ayı geçmiş benim..ilk 2 hafta bariz bir incelme oldu,baştan topiğimi okuduysan ara ara yazdım canım..56 kilo ile başladım şu an 52 kiloyum..ilk 3 gün 15 dk falan yaptım,sonra 25 dk, sonra 40 dk yaptım ve artık 40 dk olarak devam ediyorum..
eskisi gibi hergün kullanmıyorum, çatlak olayından korktum çünkü..ama haftada en az 4-5 gün yapıyorum mutlaka..çok güzel inceltiyor bir süre sonra farka inanamayacaksın sen de benim gibi..beden olarak 38 büyük geliyor bana 36,5 falan oldum sanırım..bazen 36 da oluyor..

sen kaç gündür yapıyorsun ?tabii bir anda 40 dk yapmaya başlama, ben zaten spor salonuna gidiyordum plates,yürüyüş falan yapıyordum eliptiğe başlamadan..

3 ay boyunca hergün işten eve 45 dakika yürüdüm, yediklerime dikkat etmeye çalıştım,ama kaçırdığımda çok oldu. 3 ayda 3,5 4 kilo verdim.1 aydır da akapunktura gidiyorum 4 kilo verdim diyetle beraber tabiki.

sabah
1 dilim kepek ekmeği,peynir domates yada meyveli mısır gevreği
öğlen
çorba+salata yada yoğurt salata
akşam
ızgara et +salata yada haşlanmış.közlenmiş sebze, yoğurt(genelde yoğurtlu patlıcan,yeşil fasulye ve kabak kullanıyorum)
bunların yanında 1 bardak süt, 1 paket light bisküvi, 3 porsiyona kadar meyve(ama meyve pek sevmiyorum)

öğünlerin yerlerini değiştiriyorum nasıl denk gelirse artık.bu hafta dan itibaren haftada 2 öğün istediğim kadar yiyebileceğim.bu haftaki öğünlerimi kullandım bile.

hergün yediklerimi yazıyorum kalorilerini ortalama hesaplıyorum.genelde 1000-1200 arası tutmaya çalışıyorum.

canım hoşgeldin evet benden önce bulmuşsun topiğimi..
ben mayısın 18inden beridir yapıyorum..yani hemen hemen 1 ayı geçmiş benim..ilk 2 hafta bariz bir incelme oldu,baştan topiğimi okuduysan ara ara yazdım canım..56 kilo ile başladım şu an 52 kiloyum..ilk 3 gün 15 dk falan yaptım,sonra 25 dk, sonra 40 dk yaptım ve artık 40 dk olarak devam ediyorum..
eskisi gibi hergün kullanmıyorum, çatlak olayından korktum çünkü..ama haftada en az 4-5 gün yapıyorum mutlaka..çok güzel inceltiyor bir süre sonra farka inanamayacaksın sen de benim gibi..beden olarak 38 büyük geliyor bana 36,5 falan oldum sanırım..bazen 36 da oluyor..

sen kaç gündür yapıyorsun ?tabii bir anda 40 dk yapmaya başlama, ben zaten spor salonuna gidiyordum plates,yürüyüş falan yapıyordum eliptiğe başlamadan..

ayrıntılı cevap için teşekkür ederim
ben bir buçuk ay felan yaptım o ara diyetle beraber 5 6 kilo
verdim sonrasında bıraktım şimdi tekrar başlayıp sıkılaşmak istiyorum :1:
beden olayına gelince gerçekten tebrik ederim 36 süper olmuştur bakalım inşallah
1 ay sonra bizde farkı yaşarız :52: ama ben spor salanuna gitmiyorum sadece
göz bebeğim evdeki eliptik bisikletim :60:
düzenli olarak buraya yazıp birbirimizden destek almak ümidiyle .......
bir de sanırım mesajımı görmediniz 40 dk yı 20x2 şeklinde mi yapıyorsun yoksa tek
seferde mi

dün gece 47 dk eliptik bisiklet kullandım...hadi bakalım siz de yazın kaç dk yaptınız ?

ben sabahları 40dk civarında koşu bandını kullanıyorum. yaklaşık yaktıgım kalori 200 ü buldugunda bırakıyorum. duş alış işe gidiyorum. ama sanırım üşüttüm sırtımda dehşet bi agrı var. gogsumede vuruyor o yüzden 2 gündür spor yapmıyorum bu aksam yeniden başlıcam inş. sabah akşam 200 kalori yakmak istiyorum...

ayrıntılı cevap için teşekkür ederim
ben bir buçuk ay felan yaptım o ara diyetle beraber 5 6 kilo
verdim sonrasında bıraktım şimdi tekrar başlayıp sıkılaşmak istiyorum :1:
beden olayına gelince gerçekten tebrik ederim 36 süper olmuştur bakalım inşallah
1 ay sonra bizde farkı yaşarız :52: ama ben spor salanuna gitmiyorum sadece
göz bebeğim evdeki eliptik bisikletim :60:
düzenli olarak buraya yazıp birbirimizden destek almak ümidiyle .......
bir de sanırım mesajımı görmediniz 40 dk yı 20x2 şeklinde mi yapıyorsun yoksa tek
seferde mi
rica ederimmm:71::71:dolu dolu 36yım ama :D:D ben de artık gitmiyorum salona 1 ay önce bitti zaten :D
ben sabahları 40dk civarında koşu bandını kullanıyorum. yaklaşık yaktıgım kalori 200 ü buldugunda bırakıyorum. duş alış işe gidiyorum. ama sanırım üşüttüm sırtımda dehşet bi agrı var. gogsumede vuruyor o yüzden 2 gündür spor yapmıyorum bu aksam yeniden başlıcam inş. sabah akşam 200 kalori yakmak istiyorum...

canım ben o cihazların kalori hesaplarına güvenmiyorum doğrusu,gerçekle alakası olmayabiliyor..ama tabii 40 dk yapıyor olman çok güzel..

Back
X