- 25 Ocak 2017
- 494
- 119
- 28
-
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
Yediklerimde dikkat edicem tabikiSadece yürümek işe yaramaz .
Hem yedikleirne dikkat ediceksin hemde evde egzersiz yapabılırsın.
Bi gun yarisini yürürum her gun biraz artiririmSabah yolun yarisini yürüsen bile ilk basta olur
Yediklerine de dikkat edersen kilo verirsin. Aksam saat 6 dan sonra sadece sivi tüket.
Metoblizmam calismiyo o yüzden tek sebeb buYürümek ve yediklerine dikkat etmek,akşam 6 dan sonra hicbirsey yememek ,abur cuburu hayatından çıkarmak çok da güzel zayıflatır.Ama siz çok aktifsiniz yani normalde neden kilo alıyorsunuz bunu düşünün ve bunun üzerine gidin.
Detoks tarzi biseyler yapsanız iyi olur belkiBen de soyle kenara iliseyim.
Ben 160 boyda 71 kiloyu gormustum. Ocak sonu diyete basladim, cok iyi gitti. Su anda 64 kiloyum, hala bki 25im uzerimde cikiyor, 7-10kilo daha vermem gerekiyor. Ama artik eskisi gibi dayanamiyorum. Geceleri cok acikiyorum, mutlaka bir seyler yiyorum. Kilo vermem durdu ve beni cok zorlamaya basladi. Surekli acim.Son 2 gunden beri yemedigim gereksiz sey kalmadi.
Aynen öyle yap cnm alistira alistira yap ki yorgunluktan sogumayasin spordanBi gun yarisini yürürum her gun biraz artiririm
Karatay nasil biseyIse giderken cok terlersin
Karatay dene
Bu yurume ise yarar insalah :)Aynen öyle yap cnm alistira alistira yap ki yorgunluktan sogumayasin spordan
Ne güzel vermis :) insaalah bende veririmEşim işe yürüyerek gidip gelmeye başladı (hergün ortalama 1 saat yürümüş oluyordu) ve öglen yemeklerini bıraktı, bu şekilde 10 kilo verip ideal kilosuna yaklaştı ama yeme aliskanliklarinda baska hic bir kısıtlama yapmadigi icin daha fazla veremiyor bu yöntemle. Eşim yürüyüşün yaninda 2 ogün beslenmiş oldu. Şu aralar 2 öğün beslenmenin faydali olduğu savunuluyor.
Işe varinca kiyafetimi degistircem ama oyle durmiyacam :) bi denemek lazimYürünür ve kilo verilir ama terlersin hic hoş bir durum olmaz yürüyorum ordan biliyorum
Tamamdir2 ogun yiyorsun
Ekmek makarna pilav seker un yok
Doyana kadar yiyorsun aksama kadar bir lokma bile yemiyorsun
Bol su cay kahve sekersiz
Aksamda gene doyana kadar yiyorsun
Haftada 1 gun detox yapiyordum, cok da zorlamiyordu. Bu pazar yapamadim, cok kotu oldum, yemek zorunda kaldim. Kilo vermek istiyorum ama artik yapamiyorum. Psikolojik mi bilmiyorum, hep açm sanki. Bugun aksam yemegini yedikten sonra bile ac hissettim kendimi. Normalde öyle olmuyordu.Detoks tarzi biseyler yapsanız iyi olur belki