Zayiflamak acil yardim

Metabolizma yavaşsa o iş biraz zor. O yüzden önce bol posalı şeyler tüketin. Ve tabiki yürümek işe yarar ama terlersiniz yani iş arkadaşlarınız rahatsız olabilir.
Onun dışında abur cuburu ekmeği kesin ve bol su için. Verirsiniz

Sekeri cikariyorsunuz hayatinizdan.
Ekmegi minimuma indiriyorsunuz.
Bol su iciyorsunuz.
Hayatiniza hareket katiyorsunuz.
Aksam 18:00'da yemek yemegi sonlandiriyorsunuz.

Sonuc: Hafiflik oraninda mutluluk. :)

Son düzenleme:
Metabolizma yavaşsa o iş biraz zor. O yüzden önce bol posalı şeyler tüketin. Ve tabiki yürümek işe yarar ama terlersiniz yani iş arkadaşlarınız rahatsız olabilir.
Onun dışında abur cuburu ekmeği kesin ve bol su için. Verirsiniz
Ise gidince kiyafetimi degistirip . Parfum vs kokuyi engellerim diye dusundum

Sekeri cikariyorsunuz hayatinizdan.
Ekmegi minimuma indiriyorsunuz.
Bol su iciyorsunuz.
Hayatiniza hareket katiyorsunuz.
Aksam 18:00'de yemek yemegi sonlandiriyorsunuz.

Sonuc: Hafiflik oraninda mutluluk. :)
yazdığı saati dikkate alma, bilgisiz yazmış yazmış.
Yürüyerek elbette zayıflarsın şekerim.
Akşam, 8den sonra yememeye gayret et
Geç saate eve geliyorsun, acıkırsın koca gün ayakta
Protein ağırlık beslen, yürüyüş sürecinde
Aç kalayım deme sakın
Doymadan bırak yemeyi

Ben de soyle kenara iliseyim.
Ben 160 boyda 71 kiloyu gormustum. Ocak sonu diyete basladim, cok iyi gitti. Su anda 64 kiloyum, hala bki 25im uzerimde cikiyor, 7-10kilo daha vermem gerekiyor. Ama artik eskisi gibi dayanamiyorum. Geceleri cok acikiyorum, mutlaka bir seyler yiyorum. Kilo vermem durdu ve beni cok zorlamaya basladi. Surekli acim.Son 2 gunden beri yemedigim gereksiz sey kalmadi.
Bedenini sasirtmalisin.Ya çok sıkı protein tuket 2/3 gün ya da kahvaltı ve akşam yemeği arasında ki tüm ara öğünlerde atıştırmalık olarak ekşi yesil elma ye.Eve 3/4 kg al elmayı.3 /4 günde ödem diye birşey kalmıyor.Ben 75 den 66 ya düşmüş ama aç yaşamama rağmen 3 hafta aynı kiloya takilmistim.4 günün sonunda 3 kg gitmişti.Ama bu sadece arada uygulayacağın detoks gibi birşey

yazdığı saati dikkate alma, bilgisiz yazmış yazmış.
Yürüyerek elbette zayıflarsın şekerim.
Akşam, 8den sonra yememeye gayret et
Geç saate eve geliyorsun, acıkırsın koca gün ayakta
Protein ağırlık beslen, yürüyüş sürecinde
Aç kalayım deme sakın
Doymadan bırak yemeyi

Bu formulle 10 kilo verdim. Naber???

Bedenini sasirtmalisin.Ya çok sıkı protein tuket 2/3 gün ya da kahvaltı ve akşam yemeği arasında ki tüm ara öğünlerde atıştırmalık olarak ekşi yesil elma ye.Eve 3/4 kg al elmayı.3 /4 günde ödem diye birşey kalmıyor.Ben 75 den 66 ya düşmüş ama aç yaşamama rağmen 3 hafta aynı kiloya takilmistim.4 günün sonunda 3 kg gitmişti.Ama bu sadece arada uygulayacağın detoks gibi birşey
Denerim bunuda :)

Denerim bunuda :)
Canım bunu uzun süredir diyet ve spora ragmen aynı kiloda kalan arkadaş için yazdım.Yoksa genel bir diyet programı değil.Ben 3 ay sonunda uygulamistim.Sonra da yılda bir kez yaza girerken kışın odemini atmak için

164 boyunda 70 kiloyum . Yas 23 . Çalışıyorum hareketli bi işte ( kozmetik üzerine satış danismani olarak )
Artik zayiflamak istiyorum ama inanin spor salonuna gidecek vaktim yok .
Is çıkışı okula gidiyorum . Eve girmem 11 buluyor .
Aklima su fikir geldi .
Sabah işe yürüyerek gitsem zayiflarmiyim , yediklerimde dikkat edicem tabi .
Normalde minibuse biniyorum 25 dakika filan yürüyerek 1 saat sürer.
Her gun sabah yuruyerek gitsem zayiflarmiyim? Yürümek zayıflatır mı .
Yürüyerek zayiflayan varmi

Tempolu terletecek kadar haftada 4-5 gün 45 dk yürüyüp güzel diyet yaparsan zayıflarsın ama önerim cardio videosu bulup youtubedd çok var 45 dkkada 500 calori diyet ben diyete başlsyalı ikinci hftadayım videoyu 6 gün yaptım diyetle 2.5 kilo verdm bi hftada şimdi hem yürüyüş hem diyet hem videoyu yapıyorum ..

X