- 10 Eylül 2017
- 1.286
- 2.257
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
Nerden verdin?
Neyse. Stop polemik
Ters kose olunca seviye de dusuyor haliyle.
Tutan mi var?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerden verdin?
Neyse. Stop polemik
Oralara aktif yazamam o yüzden girmiyorumKonu sahibi KK da zayıflama grupları,diyet listeleri vs.var istersen bir göz at
Insallahyürümek tabii ki zayıflatır
Tarçınlı limonlu su yap sabah kahvaltıdan yarım saat önce 1 su bardagı için akşam yemeginden öncede iç işe dedigin gibi yürüyerek git abur cubur yeme bol su su çok önemli yemegi kesme kesersen zayıflıyamazsn ekmek hiç yeme164 boyunda 70 kiloyum . Yas 23 . Çalışıyorum hareketli bi işte ( kozmetik üzerine satış danismani olarak )
Artik zayiflamak istiyorum ama inanin spor salonuna gidecek vaktim yok .
Is çıkışı okula gidiyorum . Eve girmem 11 buluyor .
Aklima su fikir geldi .
Sabah işe yürüyerek gitsem zayiflarmiyim , yediklerimde dikkat edicem tabi .
Normalde minibuse biniyorum 25 dakika filan yürüyerek 1 saat sürer.
Her gun sabah yuruyerek gitsem zayiflarmiyim? Yürümek zayıflatır mı .
Yürüyerek zayiflayan varmi
Hergün 15 dakikada leslie yapabilirsin lesli sansone mile 1 ile başlayabilirsin..ben hamileligimde 18 kilo aldım 8 ayda 15 kilo verdim sonra saldm kendimi 4 aydır aynıyım164 boyunda 70 kiloyum . Yas 23 . Çalışıyorum hareketli bi işte ( kozmetik üzerine satış danismani olarak )
Aklima su fikir geldi .
Insallah aliririm guzel sonuçlarYürüyüş yapmak sağlık için en güzel spor mi desem egzersiz mi herneyse,mutlaka yuruyun,yemek konusunda da,ozel diyet yapmaniza gerek yok,sadece ekmek ve abur cuburlari tamamen hayatinizdan çıkartın,şeker kullanmayın,makarna,pilav,patatesi de mümkün oldukça azaltın,bolca bakliyat,sut urunleri,sebze, kuruyemis,et,balik vs tuketin...ve meyve(ama meyvelerle de abartmayin,gunde bir iki tane yeterli)saglikli beslenme+spor(yuruyus)bir iki aya çok guzel sonuclar alirsiniz
Tempolu, en az 45 dakika yürürsen zayıflarsın tabiki. Ama biraz terlemen gerekir. İşyerinde duş alıp üzerini değiştirebileceğin bir yer var mı. Olsa harika olurdu.164 boyunda 70 kiloyum . Yas 23 . Çalışıyorum hareketli bi işte ( kozmetik üzerine satış danismani olarak )
Aklima su fikir geldi .
+1000Ters kose olunca seviye de dusuyor haliyle.
Tutan mi var?