"Zayıflama Takımlarına Yerleşemeyenler" Gruplara Girene Kadar Burda Olalım mı?

spora yarın başlayacağım
kızım 2 sınıfa başladı sabah okula gittikten sonra bende yürüyüşe gideceğim
ayrıca aranıza aldığınız için teşekkürler

spora yarın başlayacağım
kızım 2 sınıfa başladı sabah okula gittikten sonra bende yürüyüşe gideceğim
ayrıca aranıza aldığınız için teşekkürler

hayırlı olsun canım rıca ederımm ben 1 takım kaptanıyım bu arada bı sure eger ıstersenız ılgılenıcem sızınle guzelolucek guzelll cok eglenerek kılo verıcezzzz

kaydirigubbakcemile5

yalnız benim bir sorunum var kilo vermeye başlayınca yüzüm çok zayıflıyor herkes çökmüş diyor yüzümün zayıflamaması için ne önerebilirsiniz

nasıl bir diyetiniz var yazabilirmisiniz

tatlım ben genelde proteını fazla olan bı dıyet yapıyorum yanı peynırı sutu yumurtası var ama bır lokma yıyorum vs vs ole bı dıyet lıstem yokk ama ıstersen kendıne ınternetten bı dıyet bulabılırsın sana burdan onerıde bulunmam yanlsı olur

yalnız benim bir sorunum var kilo vermeye başlayınca yüzüm çok zayıflıyor herkes çökmüş diyor yüzümün zayıflamaması için ne önerebilirsiniz

benimde öyle kg alınca insanlar güzelleşmişsin önce çirkindin diyorlarrrrrr ama ben kg almak istemiyorum

canımcımm once vucudunun herhangı bı yerı ıncelmeye baslıycak sonra dengelenecek ole kımsenın dedıgıne bakma benımde gozlerım coktu ama erıdıkcee kavıslerı gamzem vs ortaya cıkmaya basladııı en onemlısı gozlerımm

boy kactıı

benimde öyle kg alınca insanlar güzelleşmişsin önce çirkindin diyorlarrrrrr ama ben kg almak istemiyorum

ay zaten toplumda kadın acık kılo aldımı guzellesmısın derler bu bı gram et bın ayıp orterden yola cıkılır yada zayıflıgının kıskanıldıgındandır

en azından ben ole oldugunu dunuyorumm

ole ınanmam yok kılo alınca guzel oluyomuusmm yagın neresı guzell :uhm:

aslında ben diyetisyen kontrolünde tam 7 kilo vermiştim ama sonra çevremdekiler yüzün bozuldu aa ne olmuşsun öyle dedikçe moralim bozuldu biraz yiyip azıcık yüzüm toparlansın derken verdiğim dahil 2 kilo daha aldım ama busefer kimseyi önemsemiyeceğim

aslında ben diyetisyen kontrolünde tam 7 kilo vermiştim ama sonra çevremdekiler yüzün bozuldu aa ne olmuşsun öyle dedikçe moralim bozuldu biraz yiyip azıcık yüzüm toparlansın derken verdiğim dahil 2 kilo daha aldım ama busefer kimseyi önemsemiyeceğim

cevrendekılerın dost mu olduklarını dusundunmuu bellıkı cekmememısler sen yenıden ver kılonu genc kız gıbı ol

bı kere ınsan uzerıne kıyafet bulamıyo ıstedıgını alamıyo sısko ıkenn yanı sana aferım verdıgını bı baskasının lafı ıle nasıl gerı alırsın yaaa

:mymeka:

Öncelikle gösterdiğin ilgi için çok teşekkürler makeup opuyorumnanaktan
Takım kurallarından bahseder misin acaba?
Yada takıma katılamayan çok arkadaş var gördüğüm kadarıyla onlarla birleşip yeni bir grup da kurabiliriz....

asl35 yeni grup kurarsak katılır mısın istek var mı ona göre yeni takım için kişi toplayalım yani

zemuscum
5günde iki kiloyu çok iyi vermişsin nasıl verdin neler yaptın?
Takım kurarsak katılır mısın birbirimizi motive etmek içinolumunekankayizsmile

katılırım tabi canım yeterki hep destek tam destek olsun...
benim başlangıç kilom 77..şuan 75 kg dayım...yılbaşına kadar 50-55 olmak istiyorum..

arkadaşlar make_up arkadaşımız size yardım için diyet yarışmasında gönüllü oldu kilitli takımlardan bir tanesini sizin için açabiliriz... lütfen kaç kişi olduğunuzun listesini çıkartıp organize olun ve make_up tan haber bekleyin...

merhabalar bende takıma katılmak istiyorum zaten 1 haftadır diyetteyim yarın tam net kilomu yazacağım haftada bir tartılmayı düşünüyorum cünkü hedef kilom 65 hatta bu 60 ile olabilir :) bende yanınızdayım bildiğim bütün yöntemleri anlatırım hergün düzenli yürüyüşümde var yanınızdayım herzaman

Back
X