"Zayıflama Takımlarına Yerleşemeyenler" Gruplara Girene Kadar Burda Olalım mı?

MaTaHari

papatya
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
1.814
3
116
Diğer

Kızlar zayıflama takımlarına girmek için istekte bulundum fakat şuan çoğunda yer yok!
Ama benim sabrım kalmadı acilen motivasyona ihtiyacım var.
Gelin birlikte takımlara yerleşene kadar burda toplanalım takıma katılmak istemeyenlerde gelebilir.
Birbirimize destek olalım.
Mesela ben dünden önceki gün 57,8 çıktım dün 57,5dim bugün yine 57,8 çıktım moralim acayip bozuldu plates bile yapmak gelmiyo içimden :gitme:

dıger arkadaslarınıda organıze et sıze yenı bı takım actıralım yada tek basına ısen bızım takımda mevcut yer var fakat ozel takım kurallarımız var sana uygunsa bıseyler yaparız sevgıler

dıger arkadaslarınıda organıze et sıze yenı bı takım actıralım yada tek basına ısen bızım takımda mevcut yer var fakat ozel takım kurallarımız var sana uygunsa bıseyler yaparız sevgıler

mrh arkadaşım bende başlıyorum yarın anlatırmısın ne gibi kurallar acaba bende katılmak isterim uygunsa

bende diyetebaşladım.. bu sefer bu işi bitirmeden bırakmıcam..
acayiip hırslıyım 5 günde 2 kg verdim ....
bayrama kadar bi 10 kg vermek istiyorum.....

Öncelikle gösterdiğin ilgi için çok teşekkürler makeup opuyorumnanaktan
Takım kurallarından bahseder misin acaba?
Yada takıma katılamayan çok arkadaş var gördüğüm kadarıyla onlarla birleşip yeni bir grup da kurabiliriz....
mrh arkadaşım bende başlıyorum yarın anlatırmısın ne gibi kurallar acaba bende katılmak isterim uygunsa
asl35 yeni grup kurarsak katılır mısın istek var mı ona göre yeni takım için kişi toplayalım yani
bende diyetebaşladım.. bu sefer bu işi bitirmeden bırakmıcam..
acayiip hırslıyım 5 günde 2 kg verdim ....
bayrama kadar bi 10 kg vermek istiyorum.....

zemuscum
5günde iki kiloyu çok iyi vermişsin nasıl verdin neler yaptın?
Takım kurarsak katılır mısın birbirimizi motive etmek içinolumunekankayizsmile

kızlar soyle sımdı takımlar 12 ser kısılık ben sayınızın fala oldugunu bızım takımda bazılarınıza yer kalmıycagını dusundumm

canımcım bızım takımda ılk kural samımı olucen takım arkadaslarınla paylasımın cok onemlı benım ıcın cunku 1 takımın guzel bı hıkayesı var bızde sızın gıbı gunlukde bulustuk ve gunluklerde toplasmak yasak oldugu ıcın 1 takımı acmalarını rıca ettım ve saolsun kallıdes arkadasım 1 takımı bıze actı bu yuzden benım ıcın cok ozel takımım ve takım ruhunun bozulmasını ıstemedıgım ıcın bole nadır hakkaten guzel elektrık aldıgım arkadasları onaylıyorumm

hım ayrıca kacamak su bu vs ıcın cezalarımız var kocluk kuzuluk ılıskılerı mevcut

detayları bıraz fazla

eehh gelın bızım takıma orda konusalım kızlar dıger kızlarlada kaynasırsınız okkk

1 takımm dayım opuyorum duruma gore ayarlamalar yaparız mcukksss

ben de gruba gırmek ıstıorummm yaa benı de alın 65 kıloyum gecen hafta 5 gunde 5 kılo dıyetını yaptım orda 2 kg verdım sebzeyle cok aram yok ama cook kılo vermek ıstıorum artık bıktımmmmm

tamam canım senıde gruba alalımm sayı gıttıkce artıyoo anlasılan takım actırıcaz sızeee herkes sımdı varmıı grupddaa

kızlar kallıdes ıle ırtıbat kurdum kendı aranızda toplasın ve hemen baslıyalım zayıflama ısne bı sure sıze destek olmaya calısıcam elımen geldıgıncee

yarın sabahtan ıtıbaren herkes yedıklerını paylasmaya baslasınn ve sporunuda bıldırsınnn

hayırlı olsunn hadı bakalımm

Bende katılmak isterim tamda bugün yarın ciddi bir şekilde başlayacağım kararı vermiştim. Kilom en son tartıldıgımda 62.4 gibi birşeydi. Ama asıl kilomu yarın sabah aç karnına tartıldığımda kaydedeceğim. Günlük yediklerimi kaydetmek icin defterimi kalemimi hazır ettim. Başka yapacağım egzersizlerde belirledim.

Bende katılmak isterim tamda bugün yarın ciddi bir şekilde başlayacağım kararı vermiştim. Kilom en son tartıldıgımda 62.4 gibi birşeydi. Ama asıl kilomu yarın sabah aç karnına tartıldığımda kaydedeceğim. Günlük yediklerimi kaydetmek icin defterimi kalemimi hazır ettim. Başka yapacağım egzersizlerde belirledim.

canım burayada yazmaya ıhmal etme ooo ne bereketlı takım oluceksınız hadı bbakalımm

e sende hosgeldınn o zman canım :içelim:

kac kısı oldugunızu ısımlerınızı baslangız kılolarınızı hazırlayın kızalr herkes balangıc kılosunuu belırtsıjnn ok mı

bende kg vermek istiyorum ne kendimi motive edebiliyorum ne de boğazıma dur diyebiliyorum biri beni durdursunnn

bende kg vermek istiyorum ne kendimi motive edebiliyorum ne de boğazıma dur diyebiliyorum biri beni durdursunnn

ok canım sende hemen baslangıc kılonu yarın sabah yaz su sanıyeden ıtıbaren takımdasınnn ve mutfagı terk et kuzuummmm oyy ne guzell yenı bı takım dahha sızı her hafta 1 takım dakı kızlar gıbıı dercede gorucemmm hopp bır kıı

hemen lıstenızı sole bı yapımmm

mataharı
asl35
zemus
cancun
mavıask
ebkoka

evet herkes ısımlerının karsıına kılosu yazsın bakalımm

mataharı
asl35
zemus
cancum
mavıask
ebkoka

60 kiloyum 1 haftadır yoğurt diyeti yaptım anca 1 kilo oynadı pzt tekrar diyetisyenimin verdiği diyet başlıyorum

merhaba benide aranıza alırmısınız

60 kiloyum 1 haftadır yoğurt diyeti yaptım anca 1 kilo oynadı pzt tekrar diyetisyenimin verdiği diyet başlıyorum

hosgeldın canımm

sayınız 7 ye ulastı sıze ozel bı takım acıcaz hayırlısıyla o zmana kadar paylasımızı burdan yapın canlarımben sıze yardımcı olucam gozum uzerınızde

nıcercım ole tek tıp besın dıyetı yapma kuzum ılerde zorlanırsın az az ama her seyden dengelı ye spor yapıyomusun tatlım

mataharı
asl35
zemus
cancum
mavıask
ebkoka
nıcer

Back
X