Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kendi listesini mi hazirladin. Yoksa uzman yardimimi alıyorsun.bende bu sabah baslicam diyete umarım amacımıza ulaşırız.ben diyetisyen yardımıyla başlıyorum.evde kendim uygulayamadim.haydi gazamiz mübarek ola![]()
Selam
Daha önce birkaç defa farklı diyetisyenlerden yardım almıştım. Hepsi de üç aşağı beş yukarı aynı listeyi verdiler. Aynı yasakları getirdiler. Daha sonra Karatay diyeti popüler olunca onu denedim, o diyetle de kilo vermiştim, sonra tekrar geri aldım. Güzel tarafları vardı. İnkar edemem.
Şu an yaptığım diyet ne diyetisyenlerin verdiği ne de Karatay diyeti, ikisinin karışımı karma bir diyet, daha ılımlı. Amacım hayatımda sürekli olarak yürüyüşü, hareketi artırmak ve bu arada herşeyden ama kısıtlı ölçüde yemek. Çünkü sevdiğin şeylerden mahrum kalmak çözüm olmuyor, İlk başta mahrum kalıyosun ama sonra biraz kilo verince gevşeyip saldırıyosun yasaklara. Tekrar başa dönüyorsun. Bakalım bir de böyle deneyim. Umarım başarılı olurum.
Umarım sen de başarılı olursun. Kolay gelsin..
canım öncelikle bol sabır diliyorum sana kesinlikle katılıyorum bende şu anda kilo verme macerası içindeyim ve topiklere bakıyorum kenidme sıkı arkadaş arıyorum destek olacak senin uygulamanla benimki hemen hemen örtüşüyor bende geçmiş yıllarda 17 kilo verdim boğazımdan çok kıstığım karbonhidrat yemediğim lahana çorbası içtiğim falan filan ama yok olmuyor dediğin gibi bunlar ömürlük olmuyor illaki bırakıyor insan diyeti ama şu anda bende senin gibi sabah mis giib kahvaltımı yapıyorum tabiki kahvaltıdada öğle ve akşam yemeklerinde ölçüyü kaçırmadan ayrıca her yemekte bol salata yapıyorum mutlaka bol yoğurt yiyorum ve büütn yemekleri ayırt etmeden yiyorum gün içinde çayla beraber kek falanda yiyorum ve en son akşam en geç 6 da yeme olayını bitiriyorum sporada başladım ve tabiki bol su ve ayrıca bir defter tutuum 26 martta kilomu yazmışım sabah tartılınca 69.9 gelmişim sonra günler geçtikten sonra 5 nisanda tartıldım deftere bir baktım 10 günde 1 kilo vermişim 68.9 gelmişim bende 10 günlük aralarla kendime hedef belirledim deftere not ettim 15 nisanda 67.9 25 nisanda 66.9 diye gidiyor taki haziranda 60.9 olana kadar ve hergün tartılıp defterime yazıyorum dediğin giib gr gr zayıflamak benide motive ediyor hatta bu akşam direncim kırıldı açıktım ama yarın 67.8 in altına düşmek için yemedim yarın sabah nasıl olsa istediğim herşeyi yiyebileceğim bunu bilmek rahatlatıyor çok konuştum galiba ama diyorum ya yaptığım şeyleri birileri ile paylaşıp destek arıyorum:)
11. Gün kilo
73.5 kilo
Yağ % 37.1
(( en basa dondüm