• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama kampları

mavi_ruya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
2
0
36
İstanbul
Merhabalar, 2 hafta sonra zayıflama kampa gidiyorum , her şey denedim ama kilo veremedim..... Zayıflama kampa gitmek isteyen vars lütfen yazarmısınız!!!!

ben gitmeyi çok isterdim ama onlarin kurallarinin hepsine uyamazdim yani yemek konusu ok ama $u saate kalk $u saatte yat $u saatte spor yap bunlari yapmak istemezdim

bende bir süredir düşünüyorum ama çok emin olamadım işin doğrusu. nasıl yerlerdir? kimler gidebilir? hangi şehirlerde var? koşullar? ücret?
bir sürü soru işareti var aklımda ve bilmediğim bir sürü şey :(
istiyorum ki 1 ay ortadan kayboluyum, bambaşka biri olarak geri döniyim .... mümkün mü?

Merhabalar, 2 hafta sonra zayıflama kampa gidiyorum , her şey denedim ama kilo veremedim..... Zayıflama kampa gitmek isteyen vars lütfen yazarmısınız!!!!

merhaba bende zayıflama kampına gitmek istiyorum 1 ay 1 buçuk ay kadar hem tatil hemde yenilenmek için yalnız ben bir çok yer baktım şuan gidilebilecek bir yaz kampı bulamadım siz hangi kampa gidiceksiniz bilgi verirseniz bende katılmak isterim şimdiden teşekürler...

Back
X