• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayiflama ilacina devam etmeli miyim?

enfali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
360
151
103
Dun satin aldigim zayiflama cayinin kapsul seklinde olanini kullanmaya basladim. Gece bir adet bagirsak calistirici digeri yag yakici ilaclari ictim tum gece kalbim hizli hizli carpti ve uykum kacti. Istahimi tutup bir turlu kilo veremedim ve ben de malesef dogal bitkilerden olustugu soylenen bu haplari kullanmaya karar verdim. Ama hata mi ediyorum acaba? Karacigeri iflas edenlerle ilgili bir kac haber de okuyunca iyice korktum

Asla kullanmayın. Hiç birinin onaylı olduğunu düşünmüyorum. Hele ki haplar çok tehlikeli. Şimdi olmasa da ilerde çok büyük sorunlar yaşayabilirsiniz. Diyet ve sporla sağlıklı bir şekilde vermek yerine, daha kolay çabuk kilo vereyim diye sağlığınızdan olabilirsiniz.

Dun satin aldigim zayiflama cayinin kapsul seklinde olanini kullanmaya basladim. Gece bir adet bagirsak calistirici digeri yag yakici ilaclari ictim tum gece kalbim hizli hizli carpti ve uykum kacti. Istahimi tutup bir turlu kilo veremedim ve ben de malesef dogal bitkilerden olustugu soylenen bu haplari kullanmaya karar verdim. Ama hata mi ediyorum acaba? Karacigeri iflas edenlerle ilgili bir kac haber de okuyunca iyice korktum

Tabii ki devam etmeyin. Bu şekilde kilo verseniz bile iştahınızı kontrol edemediğiniz için o kiloları zaten geri alacaksınız. Olan karaciğerinize kalbinize olmasın.

Çok büyük hata ediyorsunuz hem de. Ama o şeylerin bitkisel olması zararsız olması demek değildir. İlaçlar da bitkilerden elde ediliyor ve ufak bir yanlış doz ya da herhangi bir etkileşim sizi canınızdan dahi edebilir ki çarpıntı yaşadım diyorsunuz.
Lütfen acilen bırakın ve bu ilacı size kim sattıysa yaşadığınız belirtileri bildirerek sağlık Bakanlığına şikayet edin.

Hayir kullanma kac tan3 insan oldu onlardan galiba kalp ritmini bozuyo diye duymustum

Burada hiç kimse sizi ölüme teşvik etmez. Tabi ki de kullanmayın akşam haberlerinde sizi izlemeyelim.

Bu haplardan bilmemnelerden kaç kişi öldü şaka gibisiniz ?? Durumunuz bana haberlerde her gün telefonla polis olduğunu söyleyenlere para kaptırmayın diye uyarı yapılmasına rağmen para kaptıranların ruh hali gibi geldi ...

Sakın devam etmeyin canınızdan olursunuz maazallah.
En iyisi bir diyetisyene gitmeniz.çünkü onlar sizin vücut endeksinize göre diyet listesi çıkartırlar ve yiyerekte zayiflayabilirsiniz tek yapmaniz gereken porsiyonunuzu azaltmak vs.vs.
Yavaş yavaş kilo vererek ama azmederek basarabilirsiniz.
Hadi hayırlısı olsun.

Yani kırıcı yorum yapmak istemiyorum ama nasıl böyle bir cahilliğe ortak oluyorsunuz anlamıyorum gerçekten. O kadar insan hayatını, sağlığını kaybetti. Tüm bunları bilip de kullanmak mantıklı mı?

İnsanların bu konudaki en büyük yanılgılarından biri "doğal bitkiler"den üretildiyse, zararsız olduğunu düşünmeleri. Bir çok zehir de o doğal bitkilerden yapılıyor, bir çok ilaçta bitkiler kullanılıyor. Doktor tavsiyesi olmadan, insanın kafasına göre böyle şeyler kullanabilmesi cidden korkutucu. Her bitkinin her insanda etkisi farklı. Bu tür zayıflama ilaçları yüzünden, Allah korusun ama, ölenler var biliyorsunuz değil mi, çoğu da kalple ilgili bir sorun yüzünden oluyor. Lütfen şimdi o ilaçları çöpe atın. Kilo vermenin bir sürü sağlıklı yolu varken, en saçma ve tehlikeli yolu seçmek neden? Diyetisyene gidin, spor yapın, psikolojik olarak yenemediğiniz bir doyumsuzluğunuz varsa psikologa gidin...

Back