Canım sen vereceğine cidden inaniyosan verirsin.. Bende yolun basindayim 2 hafta oldu baslayali.. senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım ve resmen yemek yemekten zevk almam kesildi.. Umarım istediğin sürede istediğin bedene inersin
İnşallah canım.. Verdim 1 kilodan fazla verdim ilk haftalar ödem falan atılıyor hızlı gitti benim.. Ama bu hafta yavaşladı.. Bide burada cuma zayıflama yarışması var oraya katıldım ..o sayede hedefimden kopmuyorum .. Tavsiye ederim..
Canım başta kendimiz icin sonra onlar için Hele ki şu magzaya giripte krizle döndüğüm zamanları hatırladıkca bu yaz o sorunları yasamak istemiyorum dugun nişan var...uff...şu an bile daraldım Stres olmadan dikkat edecez 800 gr vermişim bile muhakkak ödemdir ama olsun Bogaza dur diyecez canım...Merhaba yaşadıklarımız hemen hemen aynı bizdedebizdede diyorum eşimin dilinde hep seni böyle görünce çok üzülüyorum.!ama bilmiyorlar ki bu söylemleri bizi daha çok strese sokuyor
Canım işte bu yuzden bu sorunları yaşamamak için sende lütfen bırakma bak 3 gunde 800 gram vermişim bile muhakak ödem ama olsun...bizde guzel kıyafetlr giyelim Daha dogrusu giydigimiz yakışsın canım pes etmeMerhaba uzun zamandır buralara yazmıyordum.okuyup çıkıyordum ama bu başlık dikkatimi çekti bende dün diyete başladım ayrıca koşu bandında yürümeye benzer sorunlar benzer kilo bende 88-89 gidip geliyorum
Bende senin gibi 86 kiloydum geçen hafta 1 kilo verdim diye havalara uctum ben birakmiyacam diyeti sakin sende bırakma ve pes etme o nişana Kuğu gibi gidersin inşaallah canımSevgili hanımlar merhaba
Hepimizin başının belası olan kilo problemi maalesef benimde başımda. Dün butun gün agladım Sonra burdaki butün başarı hikayelerini okudum. 32 yaşındayım 1.62 boydayım ve kilom 86 oldu Eşim kiloyu sevmiyor cocuk istıyoruz olmuyor normalde evlendiğimde 65 -66 kg dum sonra bi sure 78 79 kilolarda dolaşan ben sitresten 86 oldum ayrıca iştende cıktım...armut tip bir vucuda sahibim. Kalca basende hepsi. Ac degilim ama canım devamlı yemek icmek istiyor kek cips cekirdek bildiginiz yasak zararlı olan ne varsa . Beni ilk goren kiilolu sanmıyor. hepsi aşagıda oldugu için Hicbir zaman zayıf olmadım ama bu kadarda cıkmamıştım Diyetler yapmaktan kilo alıp vermekten yoruldum Eşimde yoruldu. Akşam bana en son sana bilezik alırım kilo verirsen dedi Esim beni gaza getirmek için elinden geleni yapıyor Giydirmeyi seven bi insan Güzel bi elbise gömlek kot vs gördğünde şu karıma olsa hiç düşünmem alırım der ama karısı öyle degil.Esim bana kıyafet almak istediginde ve istedigi olmadıgında ben soyunma kabininde o ise dısarda krizlere giriyor. Butun hayatımıza yansıyor.
Bunları niye yazıyorum beni anlayacak insanların coklugu ve bi nevi hem kendimi hem benim gibi olanları bi nebze olsa gaza getirmek. Dün pantolonlarımı giymeye calıştım olmadı Nişandaki kıyafetimi giyeyim dedim dar etek ceketti kalcama varamadı bileo dönem aldıgım mangodan pantolon yine kalçamda bitanesi var sitrec gibi cıktı ama dugme kısmnda bi karış açıklık var fotosunu cektim.hofffff Bunları yazarken bile aglıyorum.
Bunları yaşamamak için ye ye nereye kadar dedim BEN BUGUN DİYET VE SPORA BAŞLADIM. 17 ŞUBAT... Nasıl olsa evdeyim diye az önce yuruyusten geldim ve hep zayıf hallerimi dusundum. Yaz a dugun var kaynımın nişanı var Kıyafet krizine girmek istemiyorum Esimle sinirli bi şekilde eve dönmek istemiyorum Hoşuma giden ne olursa almak istiyorum
İş bulup başlasam bile akşam yurumeyi dusunuyorum. Şimdi diyet e başlamak icin en azından benim için yaz a kadar bi nebze hafiflemek için tam zamanı diye düşündüm.
Gecen hafta kan tahlil verdim butun degerlerim normal Sonra devlet hastanesinin diyetisyenine e gittim Her zamanki şeyler 3 ana 3 ara ögun...Biliyosunuzdur.
Bugun 17 şubat.... 2-3 ay sonra bende buraya asıl başarı hikayemi yazacam. Desteklerinizi bekliyorum hanımlar okudugunuz için tessekkür ederim ... Haydi Bismilllah....
Bende senin gibi 86 kiloydum geçen hafta 1 kilo verdim diye havalara uctum ben birakmiyacam diyeti sakin sende bırakma ve pes etme o nişana Kuğu gibi gidersin inşaallah canım
Cnm 2 haftadami düstün 96dan 87 ye?Canım sen vereceğine cidden inaniyosan verirsin.. Bende yolun basindayim 2 hafta oldu baslayali.. senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım ve resmen yemek yemekten zevk almam kesildi.. Umarım istediğin sürede istediğin bedene inersin
Beyinde bitiyor kilo. Karar verirsen doğru yolda ilerleyince verilir. Önce diyetisyen yardımı alın ve bu listeye yeminli gibi uyun. Spor da yaptığınız zaman her hafta hiç inemediğiniZ kilolara Içecekseniz. Benim daha vereceğim kilo var ama az önce dar bi bekarlık pantalonuma girdim veee işte mutluluk bu.insan kaybedince anlıyor değerini. Lütfen zayıflayın Kendiniz için....
hayırlı geceler kaç kilo verdiniiz ?
Konu sahibi aradan uzun zaman gecmis ne yaptiniz. Kilo vermeye devam ediyorsunuzdur insallahDaha 2 hafta olmadı 2.300 verdim. Tabi bu ödemdir muhakak. Durmak yok yola devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?