- 28 Ocak 2013
- 8.597
- 18.710
- 448
- 33
- Konu Sahibi Cutemom007
-
Merhaba makbule varmisin birlikte zayiflayalim arkadas olalim
Yalniz bana bir bildirim gelmiyor yazilinca nasil olcak esimin mailini vermistim oyuzden ara ara girip bakarim artik ok?
Hoşgeldin Gunlugume olur tabi neden olmasın yalniz ben tam bir kaplumbagayim bir aydir ayni kiloda takildim 61,5 kiloyum su anda 8,5 kilo verdim ama 5 ay sürdüsenin boy ve kilon kac kendinden bahseder misin biraz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Off off ben de nasil soylesem dilim varmiyor 79 kiloyum boyum 160 evliyim 10yasinda kizim 5 yasinda oğlum var 30 yasindayim adim duygu
of yaa suya bişi oldu ama bilmiyorum onu çok özlüyorum günlüğüm :44::44:
kendimden nefret ediyorum gen dayanamadım ne zaman misafr gelse o incirleri ortaya çıkarıp onlardan fazla ben yiyorum of of
sabah: 1 yumurta 1 kk az yağlı beyaz peynir 3 zeytin 1 brdak süt domates salatalık
ara: 1 kutu ayran
öğlen: çok az tavuk sote çok yağlıydı bende kenarlardan tırtıkladım sadece 1 kase ayran o da yağlıydıaz salata onu da tırtıkladım sadece
ara: 5-6 kuru incir15 falan badem 5 kuru erik:18::18::18:bu kadar meyve yenir mi yaa
akşam: 2 yumurta 1 kk az yağlı beyaz peynir domates salatalık
ara: 1 bardak süt düşünüyorum ya da yoğurt veya kefir
of yaa suya bişi oldu ama bilmiyorum onu çok özlüyorum günlüğüm :44::44:
kendimden nefret ediyorum gen dayanamadım ne zaman misafr gelse o incirleri ortaya çıkarıp onlardan fazla ben yiyorum of of
sabah: 1 yumurta 1 kk az yağlı beyaz peynir 3 zeytin 1 brdak süt domates salatalık
ara: 1 kutu ayran
öğlen: çok az tavuk sote çok yağlıydı bende kenarlardan tırtıkladım sadece 1 kase ayran o da yağlıydıaz salata onu da tırtıkladım sadece
ara: 5-6 kuru incir15 falan badem 5 kuru erik:18::18::18:bu kadar meyve yenir mi yaa
akşam: 2 yumurta 1 kk az yağlı beyaz peynir domates salatalık
ara: 1 bardak süt düşünüyorum ya da yoğurt veya kefir
Hoşgeldin Gunlugume olur tabi neden olmasın yalniz ben tam bir kaplumbagayim bir aydir ayni kiloda takildim 61,5 kiloyum su anda 8,5 kilo verdim ama 5 ay sürdüsenin boy ve kilon kac kendinden bahseder misin biraz
Bu gun esimin tatil gunu hep disaridaydim yuruyus ayakkabisi falan baktim bide fitnes platese de basliyorum oyuzden hic ugrayamadim sen kac yasindasin nerede yasiyorsunIki tane çocuğun varmis canim niye soyle yemeye sin merak etme sen beraberce kurulacağız bu kilolardan :)
canııımm seni gördüğüme nasıl sevindim anlatamam bırakacağını hiç düşünmedim zaten ama başına kötü bişi gelmesinden korktum neyseki keyifli zaman geçirmişsin kilo için üzülme canım bir haftada halledersin bugün itibariyle hemen bir dönüş yap tatlım bir haftanı lamz merak etme onun zaten 1 kilosu ödem tuza biraz dikkat et yağ zaten sınırlı yiyyosun halledersin canım benim ay çok sevindim iyi olmana bu arada 23 nisandaki başarılarından dolayı tebrik ederim bebebğiiiimcanım 23 nisan harika geçti hatta yerel gazete yaptığımız gösteri için ismimi aldı özellikle bahsetti benim adımdan isminden gazetelere çıktım reklam oldum ünlü oldum kız
ama sonra belediye başkanının geleneksel mangal partisine gittik pikniğe zaten her şey koptu sonra müdür bey cuma günü izin verince hemen otobüse bindik abimlere gittik internet yok orda vallah arkadaşlarla filan buluştuk yemeğin cipslerin kızartmaların kolaların dibine vurduk abim de yedikçe yedik yemek düzenim değişti
sanırım iki kilo aldım ve şuan 64 kilo çıkıyorum tartıda ne yapacağım makbuşum hemen bana acil bir çare canım arkadaşımmm
bu arada ben seni bırakmayacağıma söz verdim bunu unutma anca beraber kanca beraber senin adına çok sevindim 61 leri görmüşsün ben ağlıyorum şuan tiksiniyorum kendimden
ben 23 yaşındayım şanlıurfada yaşıyorum canım ne güzel sağlıklı alışverişBu gun esimin tatil gunu hep disaridaydim yuruyus ayakkabisi falan baktim bide fitnes platese de basliyorum oyuzden hic ugrayamadim sen kac yasindasin nerede yasiyorsun
güzel spor olmuş canımEvet oyle oldu fitnes ayakkabisiyla yurunmuyormus megersem onu ayri al digerini ayri ne dolstik ayaklarimiza kara sular indi
hemen leslie 3 ya da 5 mile yap bence bunu vücuduna borçlusunDiyet yalan oldu iskender yedim yaaaa bol tereyagli cok pismanim
yarın menünden eksilt yağ miktarını mesela zeytin varsa yeme salatalarına yağ ekleme dengelensin canımAma yarin tam gaz devam ins
canııımm seni gördüğüme nasıl sevindim anlatamam bırakacağını hiç düşünmedim zaten ama başına kötü bişi gelmesinden korktum neyseki keyifli zaman geçirmişsin kilo için üzülme canım bir haftada halledersin bugün itibariyle hemen bir dönüş yap tatlım bir haftanı lamz merak etme onun zaten 1 kilosu ödem tuza biraz dikkat et yağ zaten sınırlı yiyyosun halledersin canım benim ay çok sevindim iyi olmana bu arada 23 nisandaki başarılarından dolayı tebrik ederim bebebğiiiimbu arada canım Şanlıurfa doğu görevi olmuş bu da benim burda çakılıp kaldığım anlamına geliyor ahh ahh kaldık urfada
evet canım öyleymiş şu bir hafta halletmeliyim değil mi hallederim kısayım kendimi iyice canım oyyyyyyyyyyy çok özlemişim seni canım benim diyetisyene ne zaman gideceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?