- 28 Ocak 2013
- 8.597
- 18.710
- 448
- 33
- Konu Sahibi Cutemom007
-
Cinsel saldırı suçunun mağdurunun, genital muayene nedeni ile ikinci bir travma altında kaldığı unutulmamalıdır.
bu çok doğru
Insallah oyledir tatlim yaaa kilo almayayim da bu sabah 62,1 geldim hala cumartesinin etkisindeyim ama tam 5 gün var ve 1 kilo vermem gerek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cinsel saldırı suçunun mağdurunun, genital muayene nedeni ile ikinci bir travma altında kaldığı unutulmamalıdır.
bu çok doğru
makbuş ya işi uzmanına bırak tatlım bak ben uzmanım ne diyorsa onu yapıyorum sadece tuz ve yağdan kıstım şekerim
evet ara öğünüm
ara öğün 15.00
bir kutu ayran
birazdan akşam yemeğimi yiyeceğim :
akşam yemeğim 18.00
2 kepçe mercimek çorbası
2 yemek kaşığı az salçalı makarna
bir tabak dolusu domates salatalık közlenmiş biber üzerine azıcık tuz attım yoksa yiyemem
2 kk beyaz peynir ( ben vejeteryan olduğum için beyaz peynir yemem lazım )
Kiz ustteki mesajı nasil nerden alinti adim bilmiyorum sana cevap vereyim derken yanlislikla oldu inşallah cok degildir hesapladim da 1332 cal falan yapıyor 1600 degil yani neyse diyetisyenime guveniyorum ve devam diyorum zaten hala cumartesinin etkisindeyim 62,1 geldim ama bu hafta 61 olmalıyım
asıl ben o helvalarından sonra nasıl 61 olacağım ALLAH BİLİR ama bu hafta yarım kilo yağdan vermek yüzümü güldürecek benim o zaman mayısa kadar 61 görürüm sonra yavaş yavaş mayıs ayıyla gider kilolarımız mayısın 15 ine fiziğimiz gayet güzel görünür
İnşallah canım ya gitsin su kilolar bizde incecik olalim parmak isirsin gorenler
öyle yapacağım tatlım bu hafta görelim artık şu 61 ievet akşam yemeğimi dediğim gibi yedim
ara öğün: 20.30
bir su bardağı yoğurt
inşallah canım ben de cumartesi gideceğim tatlım bakalım ne olacak şekerim sonuçlar ben de aç gitmeyi düşünüyorum üzerine hafif şeyler giy tatlım
gayet güzel olmuş canım uymuşsun ya işte daha ne olsunhımm lahana kürünü dene bakalım nasıl sonuç verecek ??:26::26::26::26::26:
bugün genel provamız vardı tüm gün sahadaydık ama diyetime uymaya çalıştım yediklerim
sabah: 07.00
3 tane közlenmiş biber
1 domates
1 salatalık
limon sıkılmış bol maydonoz azıcık peynir
2 dilim çavdar ekmeği yanına demleme yeşil çay
kahvaltımı tamamen sebze üzerine yaptım gayet iyi geçti evde zeytin olmadığı için yemiyorumeve zeytin almamak fikri güzelmiş
ara öğün 11.00 saati geç oldu provadaydım zira....
bir kutu ayran marketten alınmış
öğle : 13.00
4 yk taze fasulye yemeği
1 su bardağı yoğurt
2 kepçe mercimek çorbası
3 dilim çavdar ekmeği
ara öğün: 16.00
bir çay bardağı ev ayranı
işte yediklerimmm
ben menüye uydum canım fakat çok şişim bugün neden bilmiyorum spor yapamıyorum iki gündür biraz kırgınım vücudum ağrıyor ama yarın çıkıp saatlerce koşup yürüyeceğim törenden sonra bu iki günün de sporunu yapacağımama akşam bozdum bir tabak dolusu sebzeli bulgur pilavı yedim yanında salata akşam ara öğün yemeyeceğim şeker o nedenle sen ne alemdesin
perşembe de tatil o günde sıkı spor yapabilirsem olur bu iş ben maalesef spor yapmayınca gram oynamıyorben menüye uydum canım fakat çok şişim bugün neden bilmiyorum spor yapamıyorum iki gündür biraz kırgınım vücudum ağrıyor ama yarın çıkıp saatlerce koşup yürüyeceğim törenden sonra bu iki günün de sporunu yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?