- 28 Ocak 2013
- 8.597
- 18.710
- 448
- 33
- Konu Sahibi Cutemom007
-
sabah kahvaltım:
1 domates
1 kk beyaz peynir
1 tutam maydonoz
2 tane közlenmiş biber
2 dilim salatalık ve yeşil çay
2 dilim kepek ekmeği
bana yumurta ve zeytin yazmıştı ama ben yumurta yemiyorum bu aralar tiksiniyorum ayrıca evde zeytin bitmişti ben de eve bilerek zeytin almadım zaten gayet dün kalorili bir gün geçirdim bu haftayı zeytinsiz atlatmayı düşünüyorum ayrıca hafta içi diyetisyene yumurta işini soracağım sanırım onun yerine peynir miktarımı artıracak bakalım
Muhtemelen tatlim peybiri iki kibrit kutusu yapar zeytib eşittir yağ canim bosver yeme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin canim bence de kesin vereceksin tatlim bende bugün tam 900 gr fazlayımmmmmmmm dünkü kacamagin ardindan bugün katı bir protein günü yapip yarin diyetime geri döneceğim :)
Muhtemelen tatlim peybiri iki kibrit kutusu yapar zeytib eşittir yağ canim bosver yeme
yok canim onda sıkıntı olmaz sonucta sebze :)hoşgeldin tatlım evet canım ya bir de zeytine dayanamıyorum ben dolabı açtığımda kaçamak yapıp zeytin ağzıma atıyorum o nedenle kökten bir çözüm buldum eve zeytin almıyorum hadi hayırlısı
canım közlenmiş biberde çok kalori yok değil mi zeytin yemiyorum diye onu yedim ama
Vallahi kahvaltiyi iki yumurta ile yaptim bile su gün geçsin canim bende listeme geri donecegim ve artik haziran sonuna kadar kacamak falan yok surda kaldi 5 kilo yapisti resmen ama haziran sonuna gidecek !!!bence diyetisyenin sana verdiği listeye uy ama akşam yemeğini kıs bugün biraz ölçülerde ben öyle yapardım kendi başına iş yapma takma o gr bence sen o tartıyı kaldır at sadece diyetisyenin lisatesine tartısına bak ben kendi kafama göre iş yapmıyorum mesela tartılmam için gereken gruplarında varsa erteleyebilirsin ben sadece artık buraya yazıyorum kendimi tartımı listemi artık tamamen diyetisyen kontrolüne bıraktım dün bayağı konuştuk diyetisyenimle bu konuları canım
canım bak mesela ben dün kaçamak yaptığım için bu hafta yağı ve tuzu azaltıyorum ve bugün akşam yemeğimi kısabilirim ama bilmiyorum zaten tüm hafta yağ ve tuzu kısarsam zaten çok şey başarırım
Günaydın diyetiko ve sevgili arkadaşım bugün disiplin haftası başladı ve tuzla ve yağla vedalasildi :) Haftasonu hedef 61,0
evet hayatım dünü sorma akşam kan şekerim mi düştü rahatsızlandım annem de inadıma baktım un helvası yapmış tereyağlı dolabı açıp gözüm dönmüş gibi helvaya saldırdım sonra bir kızdım anneme neden yapıyorsun beni hiç mi düşünmüyorsun annemle bu konuda hep kavgalıyız şekerim sorma ya ahhhhhh şu anneler
canım ya vallahi ben disiplin haftama başladım şekerim canım az kaldı tabiii mayısta zaten bu işi hallederizşekerim mayıs ayında 3 kilo verdiğini düşünsene hadi bu hafta " disiplin haftası " hoş geldin...
Aynen öyle tatlim bu hafta bomba gibi olacagiz belki de 60 görürüz gitsin kilolar gelsin cici elbiseler bikiniler mayolar
evet okuldayken sorun yok ama evdeyken iş bozuluyor şekerim sen nasıl dayanıyorsun sonuçta eşin var her şeyi yiyor ve içiyor karşında yemekleri de sen yapıyorsun üstelik şekerim bunun yöntemini bana da anlatsana tatlım :26::26::26::26::26:
"disiplin haftası" ile sayın SU yaşıyor
ara öğün : 10.10
bir adet armut
öğle: 12.15
2 kepçe mercimek çorbası
4 yemek kaşığı taze fasulye
3 dilim çavdar ekmeği
1 su bardağı yoğurt
bugünki menüm
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 kk az yağlı peynir domates salatalık 1 su bardağı yağsız süt
ara: 1 incir
öğlen: 1 dilim tam tahıllı ekmek 150 gr kabak haşlama(yağsız ve tuzsuz) 1 su bardağı yarım yağlı yoğurt 2 köfte
ara: 1 çay bardağı leblebi 2 yk kuru üzüm
akşam: 1 dilim tam tahıllı ekmek 150 gr kabak haşlama(yağsız tuzsuz)1 su bardağı yarım yağlı yoğurt 2 köfte
ara: 1 çay bardağı leblebi 2 yk kuru üzüm
spor: 1 saat koşu 1 saat yürüyüş
su: 3 lt 4 fincan yeşil çay
kitap: çantada diyet
kızlar diyeti uyguluyorum ama baya fazla gördüğünüz gibi :18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?