- 13 Nisan 2014
- 28
- 4
- Konu Sahibi Cutemom007
Bilmediğim ne çookk şey var ya:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah: yarım paket diyet bisküvi (ekmeğim yoktu) 1 dilim az yağlı peynir 1 yumurta domates salatalık semizotu
ara:yok
öğlen: 150 gr taze fasulye 90 gr ızgara köfte domates salatalık
ara: yok
akşam: 100 gr etli bamya 5-6 etli yaprak sarma 100 gr yoğurt 100 gr cacık
ara:30 gr leblebi 30 gr kuru üzüm 1 ceviz
kızlar çok kötüyüm içime bişi battı sanki bugün diyetisyene 600 gr almışım neden böyle olduğunu anlayamadım çok dikkat etmiştim oysa gibi bi mesaj yazdım bana cevap olarak siz daha iyisini bilirsiniz yazmış of sığmadı içime taştı sanki bu ne demek anlayamadım ama çok canım acııdı zaten bu konuda çok hassasım zaten ince bir ipin üzerindeyim alllahım çok canım sıkıldı hüngür hüngür ağladım bu hafta bir kere bile kaçamak yapmadım yani ne demek bu gerçekten anlayamadım ama kendime olan inancımı kaybetmek üzereyim bari size yazayım dedim yutamadım sığmıyor içime
sabah: yarım paket diyet bisküvi (ekmeğim yoktu) 1 dilim az yağlı peynir 1 yumurta domates salatalık semizotu
ara:yok
öğlen: 150 gr taze fasulye 90 gr ızgara köfte domates salatalık
ara: yok
akşam: 100 gr etli bamya 5-6 etli yaprak sarma 100 gr yoğurt 100 gr cacık
ara:30 gr leblebi 30 gr kuru üzüm 1 ceviz
kızlar çok kötüyüm içime bişi battı sanki bugün diyetisyene 600 gr almışım neden böyle olduğunu anlayamadım çok dikkat etmiştim oysa gibi bi mesaj yazdım bana cevap olarak siz daha iyisini bilirsiniz yazmış of sığmadı içime taştı sanki bu ne demek anlayamadım ama çok canım acııdı zaten bu konuda çok hassasım zaten ince bir ipin üzerindeyim alllahım çok canım sıkıldı hüngür hüngür ağladım bu hafta bir kere bile kaçamak yapmadım yani ne demek bu gerçekten anlayamadım ama kendime olan inancımı kaybetmek üzereyim bari size yazayım dedim yutamadım sığmıyor içime
makbuşşş nerdesin canım:26::26::26::26::26::26::26::26:
öğlen yemeğim: 12.10
2 kepçe mercimek çorbası
4 yemek kaşığı patlıcan yemeği
bir su bardağı yoğurt
2 dilim ekmek
şuana kadar diyete sadık kaldım ama en önemlisi akşam şöyle düşüneyim iki gün kendimi sıkacağım hedefim şuan iki gün olsun öyle daha zevkli iki gün sonra düşünürüz
hadi makbuş bak cumartesiden sonra süper diyet günleri bizi bekliyor hadi şekerim
bak suyun geldi....
Geldim canım geldim haklısın tatlim cok haklisin cumartrsi günüm va o günü bi atlatirsam disiplin e girecegim canim internetten diyetidyeni takmayacagim artik beni cok uzdu yaa meslek etiginden uzak insan neyse tatlim topatlanmamiz lazim ben bu hafta akşam yemeği ni de hep 7 gibi yedim o da etkili sabirim bu hafta onu 5 e cekip leblebiyi cikarip son ara öğünü ikindiye ekleyip 6 dan sonra dadece yesil cay icecegim kararliyim gidecek bu kilolar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın diyetiko ve sevgili arkadaşım yarin günüm oldugu icin diyetisyene bugün gideceğim bana dua edin ayyy cok heyecanliyimmm bakalim yağdan ne kadar vermisim bu hafta muhtemelen listemi de değiştirecek gecen hafta protein agirlikliydi biliyorsunuz suYla karşılaşma z olduk 23 nisan gecsin de hayirliaiyla daha çok görüşür daha cok motive oluruz
canım benim sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu bakalım şekerciğimmmm
sanırım sonucu okul çıkışında gireceksin ben de yarına gün aldım bakalım nasıl olacak kendime kızıyorum toparlan diye okulda çok uyuyorum diyetime ama dışarıda ya da başka gösteri alanında filan düzen gidiyor bir de akşam eve gidince yapacak bir meşgale yok o nedenle yemeğe sarıyorum aklıma yemek geliyor ama şu birkaç gündür gayet iyiyim zaten yarın diyetisyen beni kendime getirir moralimi bozarak hemen toparlarım
Caaaniiiim 3 kilo yag kaybedip 1 KILO kas kazanmisimmm :) yani gecen hafta ya gore 2 kilo eksik bu diyetisyenlerin baskullleri farkli tatlim yaaa :)
evet canım diyetisyenin tartısıyla 61 700 olmuşum çok sevindim yaa anlatamam kaldı 5 kilo:))) bir kilo daha verelim dedi gene leblebiyi verdi canım ara öğünlere sakın azaltma dedi metobolizma hızım da biraz yükselmiş geçen hafta 1285 di bu hafta 1322 olmuş tatlım bu hafta verdiği diyette 1600 cal. ne verdimse yieceksin dedi yapcaz artık :))evet tatlım takımlara kendi tartımı yazacağım da asıl amaç benim için 18 kilom var(yağ ) onu 13 e düşürmek :)))evet canım sen 3 kilo yağ kaybetmen inanılmaz harika bir şey
tebrik ederim canım arkadaşım canım takımlara olmazsa kendi tartının ölçüsünü yazarsın ama kendin için gittiğin diyetisyeni dikkate al canım onlar en doğrusu çünkü şekerim:)
şimdi kaç kilosun o zaman 61 lerdesin desene diyetisyen tartısıyla çok sevindim bak o kadar üzdün kendini canım ya değer mi hiç sen kendindeki tartıya bakma diyetisyeni dikkate al hayatım oyyyyyyyyyyy kuzum benim 3 kilo yağ kaybetmek ne demek kız vallah senin diyetisyen harika canım ne diyeyim :)