- Konu Sahibi Betul_20162010
- #11.361
kızlar kızlar bi su molası verdim süpürge tutuyorum ya birşsey danışcam size benim evdeki süpürgem arnica bora çokkkkkkkkkk memnunum 10 numara bisüpürge tek sorunum şu bu süpürge ne kadar iyise okadar detaylı yani aparatları suyu vs sonra işin bittiğinde aparatları temizle,yıka et yani hafta 2 kere üşenmiyorum ama malum kuzeyn abur cuburu ve kırıntısı çok oluyor,yemek yiyoruz masanın altı kırıntı oluyor yani bna pratik amagüzel bi süpürge laızm öyle detaysız heran kullanabilceğin çekişi güzel bir şey lazımm önerilerileri bekliyorum????
Canım benim aynı sorun bendede var kızımın abur cuburundan dolayı bende ayrı olarak bir makina aldım pratık..kenarda köşede elimin altında iyi oluyor.Fakir modelini tam hatırlamıyorum ama dik tutmalı ,kırmızı gövdeli bakarım modeline belim içinde iyi oldu.Eski tarz gırgır gibi..Eğilmeden alıyorum..Akşamalrı evde bunu kullanıyorum.Hafta sonu genel temizlikte büyük makinayı kullanıyorum.Yine fakirin şarjlı el süpürgesi var eşim hediye almıştı pratik diye eğilmem gerekiyordu şimdi köşede çamaşır makinasının üzerinde sonunu bekliyor..
Son düzenleme: