• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydınn kızlar

leyyacım allah hayırlı kısmetler çıkarsın karşınaaaa

aminnnn in$allah canim te$ekkürler, hayirli kismet özelliklede imkansiz olmayan bir kismet istiyorummm

hadi bakalımhayırlısı olsun yeni diyet serüvenin.işinde hayırlı olsun cnm kimse girmeyince bende sağda solda dalanıyorum pomonun topiğindeyim genelde.

Rüyan hayra karşı gelsin inşallah gerçekleşir

canim bugün çok iyi ba$ladim, hatta patron lokantaya davet etti hepimizi ben gitmedim, çünkü çok yagli soslu $eyler var o restorantta...gel görki ak$am misafir geldi, kuruyemi$i kaçirdim galiba :(

in$allah rüyalarim hayirlidir :))

Selam Kızlar,herkes umarım iyidir herşey yolundadır.
Bende uzun zamandır diyet vs koptum kaç kilo olduğumu dahi bilmiyorum tartılmıyorum..
Ama sizleri çok özledim her zencefilli kurabiyeyi yaptığımda duygum geliyor aklıma içim cız ediyor..
İyiki varsınız canlarım.
Sizlerleyken tartılıyordum şimdi koca bir kuruyemiş tabagını bitiyorum kızlar duysa yandım diyede içimden geçiriyorum ama yemeye devam ediyorum...

Ocak 2012 yuwwwww 1 yıl oldu iyiki tanışmışım sizlerle kızlar..hepinizi öpüyorum.

civcivim aman haaa diyorumne güzel kg verdin bozmaaben haladaha yola devam ediyorumm minik prensesin napıyor,demek kurabiye tari,fimi deneyince beni hatırlıyon çok sevindimm arada gelgösterkendini özletme

Kızlar neden topiğimiz böyle sessiz kalmış aradada olsa selam verelim.
Vallahi rahat yiyip içmekten dolayı rahatsız oldum göbeğim hafiften çıkmayada başladı.
ben elimden geldiğince eskisi gibi menümü yazacağım..Hemde kendimi kontrol etmiş olurum.Neler yediğimi takip edeceğim artık amacım çok kilo vermek değil vermesemde olur ama düzenli olmak iyidiy iyi..

Sabah saat 8;30 2 dilim etimek 2 adet karper peynir
Ara saat 10:20 3 adet kayısı
Öglen saat 12:45 2 adet etimek 2 adet karper peynir
Ara saat 14:20 3 adet kayısı
Akşam saat 19;30 1 kase çorba,1 kase değil ama makarna,5 kaşık patates püresi ve 1 dilim tavuk köfte
Akşam saat 22:30 1 kupa sütlü nescafe ve 1 avuç fındık içi.

civcivim aman haaa diyorumne güzel kg verdin bozmaaben haladaha yola devam ediyorumm minik prensesin napıyor,demek kurabiye tari,fimi deneyince beni hatırlıyon çok sevindimm arada gelgösterkendini özletme

Canım benim sende güzel kilo verdin ve fitsindir tahmin edebiliyorum...Maşallah hala daha devam edebildiğine ben bıraktım herşeyi yiyorum mantı beyaz ekmek fasfodd gibi :))
Artık düzenli gideyim yaz geliyor dedim ve burdayım..hayırlısı olsun artık.
Presnsesim iyi şükürler olsun epey büyüdü çok iyi anlaşıyoruz bebeklikten çıktı artık..
Evet çok sık yapar oldum kurabiyeni tşk ederim.Kızımdan çok eşim yiyor ama :))

Son düzenleme:
Günaydınlar,

Kimseler olmasada ben hergün yazmaya çalışacağım. Kendimi yazarak kontrol edeceğim..Yaza kadar kilo almamam gerek.
Güne boynum tutularak başladım hayır olsun...

Dünkü menüm

Sabah saat 9;30 2 adet karper 2 dilim etimek
Öglen saat 12:34 2 adet karper 2 dilim etimek
Ara saat 14:55 1/2 adet eti form
Akşam saat : 20:10 1 tabak tavuklu keşkek 1 buçuk dilim tavuk köfte turşu
Ara saat : 21:30 1 dilim kek (havuçlu kremalı)
Ara saat : 10:30 1 kase sarı leblebi ve yarım elma

2 LT SU VE 4 FİNCAN YEŞİLÇAY

Saricivcivim seni gördüğüme sevindimm demek prenses büyüdü oşimdi annesine yardımda ediyordurr bıcır bıcırdırr öp onu benim içinnn hoşgeldinn yeniden ..

Saricivcivim seni gördüğüme sevindimm demek prenses büyüdü oşimdi annesine yardımda ediyordurr bıcır bıcırdırr öp onu benim içinnn hoşgeldinn yeniden ..

eVET EVETTT cnm büyüttük çok şükür maşallahı var yardım ediyor..öperimm öpmemmi...hoşbuldum..
Kuziyle sende el elee gezersin artıkın ohhhh
Bende şu bezden kurtulsam yaza inşallah.

eVET EVETTT cnm büyüttük çok şükür maşallahı var yardım ediyor..öperimm öpmemmi...hoşbuldum..
Kuziyle sende el elee gezersin artıkın ohhhh
Bende şu bezden kurtulsam yaza inşallah.

evetgeziyoruz el ele iyice büyüdü,ahh sen sor senbezden kurtuldunmu diye bizimki hazır değildi yazın korktu üstüne gidip psikolojisini bozmak istemedim erkekler geç öğrenirmiş zatenn,kışınn çamaşır kurutmakda zor baharda başlıcamm inşallah,umarımsen bu yaz halledersinn valla civcivim bebeklik adına son virajımız bunuda geçtikmi artık çocuk grupuna girceklerr yeni sorumluluklarımız başlıcakk ALLAH sağlıklı uzunömür versin bebeklerimize.

evetgeziyoruz el ele iyice büyüdü,ahh sen sor senbezden kurtuldunmu diye bizimki hazır değildi yazın korktu üstüne gidip psikolojisini bozmak istemedim erkekler geç öğrenirmiş zatenn,kışınn çamaşır kurutmakda zor baharda başlıcamm inşallah,umarımsen bu yaz halledersinn valla civcivim bebeklik adına son virajımız bunuda geçtikmi artık çocuk grupuna girceklerr yeni sorumluluklarımız başlıcakk ALLAH sağlıklı uzunömür versin bebeklerimize.

canım ne güzel ana oğul geziyorsunuz kuzi seni korur artık..Tabi uzmanlar hep söylüyor hazır olmadan başlamayın diye.Ben prensesi takip ediyorum dr ile konuştum mayıs sonu haziran başı başla bakalım dedi 2 hafta dene lazım aldık eve :) klozetten korkar ilk etapda dedi.Baktın ilk iki hafta inat ediyor üzerine gitme ara ver dedi birkaç hafta sonra tekrar dene bakalım dedi.Kızım klozetin kapanı açıyor anne hadi çiş çiş diyor ama kendisini oturunca aglıyor ben oturcam :)))))
Kakası gelince ara sırada olsa genelde söylüyor bezi çekiştiriyor.Zor süreç sabır lazım vallahi..Benim birde biberon var...Onun içinde baharı bekliyorum...Bardakta içmeye bayılıyor ama üzeri ıslanıyor hasta olur diye korkuyorum..Birde benim kız pek giyinmeyi sevmiyor kıyametler kopar o yüzden yaz gelsin bir atletle gezer ıslanırsa onu çıkartmak kolay olur.Zor durumlar vallahi canım Allah yardımcımzı olsun..Sende kuzinin üzerine gitme zamanı gelince oda bırakacak bezi..

Herkese günaydınlar,

Bütün kadınların kadınlar günü kutlu olsun canlarım.tabi benimde..

Gündüzleri kendimi ne kadar iyi takip etsemde akşamları yanlızca firenliyorum bunada şükür yerimde kalayım yeter.
Yarım toplantımız var nasıl yemeden duracağım bir sürü çeşit olur biliyorum..Bir börek bir salat yiyim olmaz yani..Bunlarda çok çeşit 4 çeşit salata oluyor mesela.Neyse o günü es geçeceğim artıkın.

Dünkü menümü yazayım,

Sabah saat 9;30 2 karper 2 dilim etimek
Öglen saat :13;10 2 karper 2 dilim ekmek
Ara saat :15;00 yarım ekşi elma
Ara saat 16;40 yarım eti form 1/2
Akşam 2 tahta kaşık pilav,2 adet köfte ızgara,2 tahta kaşık ıspanak
Ara 1 dilim ince yarım kek,2 adet kurabiye tuzlu minik

2 LT SU VE 4 FİNCAN YEŞİLÇAY
ZATEN BENİ BİLİYORSUNZU SİYAH ÇAYIMIDA BEN ŞEKERSİZ İÇERİM.

Son düzenleme:
Günaydınlar,iyi haftalar

Hafta sonu epey kaçırdım..C.tesi toplantımız vardı salatalar börekler yedim akşamda geç yedik yemeği ipin ucu kaçtı yani...Hafta içi telafi edeceğim.

Cuma günkü menüm (hatırladığım kadarıyla)

Sabah 2 kaprper 2 dilim etimek
Öglen 2 karper 2 dilim etimek
Ara elma
Akşam : 2 yemek kaşıgı pilav,2 köfte 1 patetesi yarım şekilde salata
Ara 1 kase kuruyemiş..

2 lt su ve 4 fincan yeşilçay

Benim bir arkadaşım tam 103 kiloydu. Şu anda bildiğin çöp. 40-45 kilo civarlarında. Hemde hiç spor, egzersiz falan yapmadı. Yaptığı tek şey hayatından tatlı, ve ekmeği çıkarmaktı. Yani ben onun yalancısıyım gerçi. Belkide kelepçe falan taktırdı ama bana sadece bunu söyledi. İnanmak zor gerçekten. İradesine de saygı göstermek lazım. Benim çok fazla kilom yok ama yinede biraz zayıflamak istiyorum. Zayıflama kemerlerinden aldım 2 hafta önce. Tartıldığımda 2 kilo zayıflamış görünüyorum ama görünürde bir değişiklik yok :) Belki biraz daha fazla vermem lazım. Acura'nın kemerini aldım. İnternetten araştırdığımda kullanan çok fazla kişi vardı. Tavsiye edenler de vardı. Fiyatı da uygun. Bakalım sonunda ne olacak. Size de paylaşırım. İsteyen olursa aşağıdaki linkleri araştırabilir. Hadi iyi zayıflamalar ;)

Gelişmiş arama :: Arama sonuçları -

Wollex Simetrik Motor & Ovmalı Masaj Teknolojisi Ultraslim Zayıflama, Güzellik & Masaj Kemeri - WX-A - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

Benim bir arkadaşım tam 103 kiloydu. Şu anda bildiğin çöp. 40-45 kilo civarlarında. Hemde hiç spor, egzersiz falan yapmadı. Yaptığı tek şey hayatından tatlı, ve ekmeği çıkarmaktı. Yani ben onun yalancısıyım gerçi. Belkide kelepçe falan taktırdı ama bana sadece bunu söyledi. İnanmak zor gerçekten. İradesine de saygı göstermek lazım. Benim çok fazla kilom yok ama yinede biraz zayıflamak istiyorum. Zayıflama kemerlerinden aldım 2 hafta önce. Tartıldığımda 2 kilo zayıflamış görünüyorum ama görünürde bir değişiklik yok :) Belki biraz daha fazla vermem lazım. Acura'nın kemerini aldım. İnternetten araştırdığımda kullanan çok fazla kişi vardı. Tavsiye edenler de vardı. Fiyatı da uygun. Bakalım sonunda ne olacak. Size de paylaşırım. İsteyen olursa aşağıdaki linkleri araştırabilir. Hadi iyi zayıflamalar ;)

Gelişmiş arama :: Arama sonuçları -

Wollex Simetrik Motor & Ovmalı Masaj Teknolojisi Ultraslim Zayıflama, Güzellik & Masaj Kemeri - WX-A - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

Esracım selamlar
benimde bir arkadaşım kelepçe yapmıştı ,110 kg lardan 65 kg civarına indi çok güzel oldu zaten 0 beden gibi bi hedefi yoktu ,sana şu kemeri soracam kullandınmı nasıl işe yarıyor mu
tşk

merhaba bende sayfanıza katılmak istiyorum.
Aslında benim çok kilo problemim yok 56 kiloyum 4-5 kilo fazlam var.Herkes kilon çok iyi şişman değilsin diyor.Fakat aynanın karşısına geçtiğimde kendimi iyi hissetmiyorum.2 yıldır kilo vermek istiyorum bir çok denemem oldu ama bir türlü istikrarlı olamadım sürekli vazgeçiyorum vücudum kilo almaya meyilli ilerisi için korkuyorum çocuğum olmadan önce fazla kilolarımı vermek istiyorum.Hamileyken alacağım kilolar beni çok korkutuyor.Kilo aldığım zaman hem kendime hemde eşime hayatı zindan edeceğimi çok iyi biliyorum bu yüzden kilo vermeyi kafamda bitirmek istiyorum.Yardımcı olurmusunuz bana ne yapmam lazım.

merhaba bende sayfanıza katılmak istiyorum.
Aslında benim çok kilo problemim yok 56 kiloyum 4-5 kilo fazlam var.Herkes kilon çok iyi şişman değilsin diyor.Fakat aynanın karşısına geçtiğimde kendimi iyi hissetmiyorum.2 yıldır kilo vermek istiyorum bir çok denemem oldu ama bir türlü istikrarlı olamadım sürekli vazgeçiyorum vücudum kilo almaya meyilli ilerisi için korkuyorum çocuğum olmadan önce fazla kilolarımı vermek istiyorum.Hamileyken alacağım kilolar beni çok korkutuyor.Kilo aldığım zaman hem kendime hemde eşime hayatı zindan edeceğimi çok iyi biliyorum bu yüzden kilo vermeyi kafamda bitirmek istiyorum.Yardımcı olurmusunuz bana ne yapmam lazım.
Kilolalarimiz yakın sayılır bende 58 kiloyum Iki yıl önce 6 kilo vererek 52 kiloya inmiştim. Gectigimiz kış verdigim kilolari geri aldim Yazın tekrar 53 kiloya indim kışın gelmesiyle birlikte 58 kilo oldum tekrar. Kışın gelmesiyle eve kapatıyorum hareketsiz kaldığım için ve uzun kış aksamlarinda çerez falan atistirdigimizdan sanırım kilolar geldi. 4 yaşında kızım var. Etrafındaki kişiler iyi olduğumu söylüyor ama ben takıntılıyim biraz 6 kilo versem kendimi iyi hissedecem ama bir türlü diyete başlayamiyorum.yedikten sonra pismankik hissediyorum.Daha önce kilo verirken kadınlar kulübünde bir konuyu takip ediyordum çok iyi motive olmuştum o ara. Yediklerimizi her gün paylaşıyorduk. Haftalık kilo bildirimi oluyordu.

Ben fazlada yemiyorum ama bagirsak tembelligi var emziriyorum cok kilo aldim ne yapaagim nasil yapacagim bilmiyorum oyle her istedigimi de alacak durumda degilim anca makarna patates yani temel ihtiyac duzenli pazar ve market alis verisi yapamiyorum ama kilolarim goze batiyor elestiriyorlar1.57 boyunda 80 kiloyum romatizma hastasiyim neden bilmiyorum asiri siskinligim var :KK42::KK42:

Back
X