- 12 Eylül 2019
- 866
- 557
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bu çayı bilmiyorum ama sana şunları söyliyim. Ben bitki çayları ilk çıktığı zmandan bu yana her gördüğümü alıp kullandığım için bu kilodayım şuan da onlar beni kilo aldırdı . hatta ilk çilek hapı ile 9 kilo verdim yıllar önce sonra bir aldım bir daha eskisi gibi olamadım yani . dengemi bozdular. bağırsak florana zarar böbreğe zarar kalbe zarar . ben zayıflama hapından kalp krizi geçirip hastanelik olanlardanım o yuzden şimdi ağrıkesici bile korkumdan içemez hale geldim.merhaba! Benimde acilen zayiflamam lazim " gebelik" icin :) benim cevremde Wiltlife kullanip cok zayiflayanlar var. Kilo verdiren caylar gibi reklamlari olmadigi icin aldim. Baslicam yarindan itibaren. Cevremde bayaga zayiflayanlar var, istah kesiyormuss. Gelinimiz ayda 8 kilo verdi ona güvenerek aldim bakalim hayirlisi
haklisin tabiki kuzum cok gecmis olsun, anliyabiliyorum. o zaman sana zumbayi öneririm inanilmaz zayiflatiyor bende bi ara zumbayla vermistim.canım bu çayı bilmiyorum ama sana şunları söyliyim. Ben bitki çayları ilk çıktığı zmandan bu yana her gördüğümü alıp kullandığım için bu kilodayım şuan da onlar beni kilo aldırdı . hatta ilk çilek hapı ile 9 kilo verdim yıllar önce sonra bir aldım bir daha eskisi gibi olamadım yani . dengemi bozdular. bağırsak florana zarar böbreğe zarar kalbe zarar . ben zayıflama hapından kalp krizi geçirip hastanelik olanlardanım o yuzden şimdi ağrıkesici bile korkumdan içemez hale geldim.
şuan cok güzel gide bi rejimdeyim pek fırsatım yok ama yuruşe basladım.haklisin tabiki kuzum cok gecmis olsun, anliyabiliyorum. o zaman sana zumbayi öneririm inanilmaz zayiflatiyor bende bi ara zumbayla vermistim.