- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
- 248
- Konu Sahibi hastalik hastasi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka dans videoları da denemiştim ama onları yapamadım nedense, bıraktım bunları yaptım yapabildiğim kadarını tabi, her hareketi bunun kadar mükemmel yapamıyoruz.çok teşekkür ederimç. yarın mutlaka deneyeceğim bunları :) dans etmeyide çok severm çok iyi oldu bunlar
Başka dans videoları da denemiştim ama onları yapamadım nedense, bıraktım bunları yaptım yapabildiğim kadarını tabi, her hareketi bunun kadar mükemmel yapamıyoruz.
Bunu da yapmıştım ama tabi uzun olduğu için hepsini yapamadım.
Evet, onu da indirmiştim. Hatta bugün inceledim, bunu da bir gün yapmalıyım diye düşündüm, daha denemedim, aslında tam benim için. Yararı oldumu sana? Şu an ki programa hiçbirşey ekleyemiyorum.bunuda biliyorum evet çok uzun hepsini yapmak ölüm gibi
hip hop abs biliyor musun
onu yapmıştm ben bir süre
sana çok hafif gelebilir.Evet, onu da indirmiştim. Hatta bugün inceledim, bunu da bir gün yapmalıyım diye düşündüm, daha denemedim, aslında tam benim için. Yararı oldumu sana? Şu an ki programa hiçbirşey ekleyemiyorum.
sana çok hafif gelebilir.
yinede denemeni öneririm çok eğlenceli
shaun t ye bitiyorum
bende biraz kendimi alıştırayım o zaman p90x3e başlıyım merak ettim
t25'i de inceledim, o da güzel aslında. Bize uygun, insanity çok ağır, gözüm korkuyor. O kadar çok program var ki, hangisini yapacağımı şaşırdım. Bana hafif gelmez herhalde, denemek lazım ama p90x3'ü sevdim, sıkılacağımı düşünüyordum ama şu an gayet iyi gidiyor, zor olduğu halde.