• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıfım Ama Göbek Problemim Var Hedefim 45 kilo

çok teşekkür ederimç. yarın mutlaka deneyeceğim bunları :) dans etmeyide çok severm çok iyi oldu bunlar
Başka dans videoları da denemiştim ama onları yapamadım nedense, bıraktım bunları yaptım yapabildiğim kadarını tabi, her hareketi bunun kadar mükemmel yapamıyoruz.

Bunu da yapmıştım ama tabi uzun olduğu için hepsini yapamadım.

Başka dans videoları da denemiştim ama onları yapamadım nedense, bıraktım bunları yaptım yapabildiğim kadarını tabi, her hareketi bunun kadar mükemmel yapamıyoruz.

Bunu da yapmıştım ama tabi uzun olduğu için hepsini yapamadım.

bunuda biliyorum evet çok uzun hepsini yapmak ölüm gibi
hip hop abs biliyor musun
onu yapmıştm ben bir süre

bunuda biliyorum evet çok uzun hepsini yapmak ölüm gibi
hip hop abs biliyor musun
onu yapmıştm ben bir süre
Evet, onu da indirmiştim. Hatta bugün inceledim, bunu da bir gün yapmalıyım diye düşündüm, :KK48: daha denemedim, aslında tam benim için. Yararı oldumu sana? Şu an ki programa hiçbirşey ekleyemiyorum.

Evet, onu da indirmiştim. Hatta bugün inceledim, bunu da bir gün yapmalıyım diye düşündüm, :KK48: daha denemedim, aslında tam benim için. Yararı oldumu sana? Şu an ki programa hiçbirşey ekleyemiyorum.
sana çok hafif gelebilir.
yinede denemeni öneririm çok eğlenceli
shaun t ye bitiyorum :KK36:

sana çok hafif gelebilir.
yinede denemeni öneririm çok eğlenceli
shaun t ye bitiyorum :KK36:

t25'i de inceledim, o da güzel aslında. Bize uygun, insanity çok ağır, gözüm korkuyor. O kadar çok program var ki, hangisini yapacağımı şaşırdım. :KK48: Bana hafif gelmez herhalde, denemek lazım ama p90x3'ü sevdim, sıkılacağımı düşünüyordum ama şu an gayet iyi gidiyor, zor olduğu halde.

t25'i de inceledim, o da güzel aslında. Bize uygun, insanity çok ağır, gözüm korkuyor. O kadar çok program var ki, hangisini yapacağımı şaşırdım. :KK48: Bana hafif gelmez herhalde, denemek lazım ama p90x3'ü sevdim, sıkılacağımı düşünüyordum ama şu an gayet iyi gidiyor, zor olduğu halde.
bende biraz kendimi alıştırayım o zaman p90x3e başlıyım merak ettim
evet t25 hip hop absden daha agır ve daha başarılı bence.

Bu videoda da söylüyor karın bölgesini bütün olarak çalışmak gerektiğini, önerdikleri hareketler de var. Kasları çalıştırıp sıkılaştırıyor. Yağlanma varsa bu hareketlerle birlikte kardiyoda gerekiyor.

göbeğim sırf erisin diye neredeyse aç aç gezmeye başladım. işe yaradı mı derseniz yaradı ama mide bulantıları vs başladı.
açlık ilk 3 gün zorladı beni, şu aralar zorlamıyor. yaptığım şey sağlıksız biliyorum. karatay'ın kitabını okumama rağmen yapıyorum ya şunu!!! umarım beslenme rahatsızlıkları çıkmaz. ama her gün midem bulanıyor ve bu sefer sahiden yemek yiyesim gelmiyor. az az ama sık sık yiyorum ama sahiden çok az yiyorum. yediklerimin kalorisi genelde ortalama 500-800 civarı oluyor. bazen 300 kalori hatta... dün bir yarım gözleme ve iki dilim ev baklası yedim diye resmen bunalıma girdim. iyiye gitmiyor ama hele sınav bir bitsin, umarım düzelirim.

sınavım bitti ve yavaş yavaş spora başladım ama kurban bayramı dolayısıyla yediklerime çok dikkat edemiyorum. sadece bol bol yürüyüş yapmaya özen gösteriyorum.

sadece yediklerime dikkat ederek birde günde en az 45 dakika tempolu yürüyerek göbek bölgem az da olsa inceldi ama en büyük sürpriz ise 40 bedenden 36 bedene inmem oldu. şu an ki kilom ise 49-50 arası. fakat spordan dolayı kilom aynı olmasına rağmen baya bir incelme oldu.

koşuya başlayacağım. etkilerini de yazacağım. şimdilik bu kadar.

Back