- 24 Mayıs 2013
- 293
- 131
- 323
- Konu Sahibi hastalik hastasi
Merhaba, benim de sorunum aynı, 8 buçuk aydır karatay yapıyorum. 153 cm boy, 50 kgdan 43-44'lere düştüm. Ama asıl amacım kilo vermek yerine göbeğimden kurtulmak. 10 aydırda düzenli spor yapıyorum. Şu an p90x3 programına başladım, bakalım bu göbeğimden kurtulmama yardımcı olacakmı. Göbek ölçüm 73-74tü en son, sinirlendim, onun için ölçmüyorum artık. Belde 65lerdeydi.
merhaba. bende sizin gibi karatay diyeti yaparak baya kilo verdim. hatta belde ve göbekte belli bir incelme oldu ama daha fazla oynamıyor...sizi tebrik ederim. 50 den 44 lere düşmek gerçekten büyük bir çaba, zaman ve emek ister. umarım bundan sonra verdiğin ve vereceğin bütün yağların hepsi göbekten gider. :) sende benim gibisin. inan çoğu insan göbeğimden bahsedince beni dövmek istiyor ama cüsseme göre sahiden büyük. göbek:80 bel:70 civarıydı... oturunca kat kat oluyor...
sınavlarım bir bitsin, düzenli koşu ve önerdiğin hareketleri yapacağım. çok az kaldı. çok teşekkür ederim katkıda bulunduğun için. inşallah halledeceğiz bu göbek problemini. allahım 40 lı kiloları görüp göbek problemi çekiyoruz... insaf!