- 24 Mayıs 2013
- 293
- 131
- 323
- Konu Sahibi hastalik hastasi
-
Benim de boy 1.53 kilo 52 ve 46 kiloya düşmeyi hedefliyorum. Aynen sıkıntım göbek ve simit kalçada filan sorun yok. Spor yapmaya dün başladım bakalım verebilirsem 6 kilo harika olacak. Öğünlerim az değil şimdilik azaltmaya çalışıyorum bugün mesela kaçırdım biraz. Callanetics e başladım vücudu sıkılıştırıyor diye bakalım onu deneyeceğim 10 gün. Ayrıca günde bir saat yürüyüş 50 mekik.
Sabah
2 dilim peynir
10 zeytin
1 domates / salatalık
Ara
1 bardak süt
1 porsiyon kavun
Öğle
4 dilim ev yapımı pizza
1 bardak kola
Akşam
1 bardak form çay
Bende 162 boyundayım. 56 kiloydum. Ekmeği, tuzu, şekeri, hamur işini kestim. Asitli hiçbir içecek asla. Sadece kahvaltıda 1 ya da 2 dilim ekmek o da çavdar ya da kepekli ekmek. Hatta bu sıralar tam buğday yiyorum. Yürüyüş ve yüzme ile şu an 48 kiloyum. Hedefime ulaştım :)
merhaba : ) evet bel bölgemde inceldi benim o simit dediğimiz bölgemiz varya orası da kalındı artık kambur oturduğumda ya da bacak bacak üstüne atarak oturduğumda bile oradaki yağlar rahatsızlık veriyordu. şimdi belim incecik. karnım dümdüz. ama tabi yine yemeği ya da abur cuburu fazla kaçırdığım zaman ayva göbek kıvamına geliyorum arada bir. sıkılaşmadığı için sanırım dümdüz kalmıyor hep. günde 3 öğün beslendim. sadece sabahları 2 dilim çavdar ya da kepekli ekmek yedim. onun dışında hiç ekmek yemedim. tuzsuz ve şekersiz besinler yedim. makarnayı, pilavı kesmedim ama elimden geldiği kadar az yedim.merhaba. ben sabırsız biriyim malesef. o yüzdende başarıya ulaşamıyorum... birde göbek bölgem aşırı büyük olunca, verdiğim kiloların hiçbiri beni tatmin etmiyor. acaba siz 48 olunca belinizde inceldi mi?
birde kaç öğün beslendiniz? teşekkürler.
merhaba : ) evet bel bölgemde inceldi benim o simit dediğimiz bölgemiz varya orası da kalındı artık kambur oturduğumda ya da bacak bacak üstüne atarak oturduğumda bile oradaki yağlar rahatsızlık veriyordu. şimdi belim incecik. karnım dümdüz. ama tabi yine yemeği ya da abur cuburu fazla kaçırdığım zaman ayva göbek kıvamına geliyorum arada bir. sıkılaşmadığı için sanırım dümdüz kalmıyor hep. günde 3 öğün beslendim. sadece sabahları 2 dilim çavdar ya da kepekli ekmek yedim. onun dışında hiç ekmek yemedim. tuzsuz ve şekersiz besinler yedim. makarnayı, pilavı kesmedim ama elimden geldiği kadar az yedim.
Bol bol mekik çekin.
Bol bol mekik çekin.
Sadece mekik değil, bütün karın kaslarını içeren karın hareketlerini yaparsanız daha çok faydası olur. Yanlar için side plank, normal yüzüstü yapılan plank, bisiklet mekik, alt karın için de isimlerini hatırlayamadığım birkaç hareket var. Eve gidince videolarını bulup paylaşırım. Yada karın egzersizleriyle ilgili tüm bölgeyi çalıştıran videoları eklerim.tekrar başlayacağım. En azından sınavlar bitene kadar kilomu sabit tutar , mekik çekerekte bel karın kaslarımı güçlendiririm. Teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?